Informatie over de 56K >

Producteigenschappen

Installatie voor besturingssysteem Windows 98SE/Me/2000/XP

Installatie ongedaan maken
Aanwijzingen

Problemen oplossen

Technische referentie (English)

Verklarende
woordenlijst

Reglementaire informatie
en beperkte garantie

56K Faxmodem Gebruikershandleiding en Referentiegids

Informatie over de 56K

Dit eerst lezen!

U bent een van de eerste gebruikers van een modem die kan bogen op de nieuwe V.92 standaard.

De V.92 standaard is een geheel nieuwe verbetering van de 56K-technologie. V.92 biedt drie nieuwe functies die de huidige V.90 standaard verbeteren.

De eerste verbetering is de "V.PCM-Upstream" technologie, die een upstream-communicatiesnelheid van 48.000 bps mogelijk maakt. Bij de V.90 standaard blijven upstream-snelheden beperkt tot 31.200 bps.

De tweede verbetering is "Quick Connect", waarmee u snellere inbelverbindingen bereikt doordat de modem de lijncondities onthoudt van een serviceprocider die V.92 ondersteunt. De eerste keer dat u een verbinding tot stand brengt met deze serviceprovider, voert de modem de volledige trainingsreeks uit en slaat deze de ontvangen informatie op. Op deze manier hoeft de modem tijdens volgende verbindingen niet weer de gehele trainingsreeks uit te voeren. De tijd die het duurt om een verbinding tot stand te brengen wordt zo met 30 tot 50% verkort. Als de modem na de eerste poging geen optimale verbinding meer tot stand kan brengen, wordt de volledige trainingsreeks uitgevoerd.

De derde verbetering is de "Modem On Hold" technologie. Hiermee kunt u uw internetverbinding opschorten als u gebeld wordt. Als u uw telefoongesprek beëindigd hebt, kunt u teruggaan naar uw verbinding zonder deze weer opnieuw tot stand te moeten brengen. Als u een verbinding tot stand gebracht hebt met een serviceprovider die V.92 ondersteunt, wordt u gewaarschuwd als u gebeld wordt.*† Als u zich bovendien geabonneerd hebt op de service Caller ID, wordt het nummer van het binnenkomende gesprek weergegeven in het berichtenvenster van de computer. U kunt dan kiezen of u het gesprek wilt aannemen of wilt negeren. Als u verbonden bent met een V.92 server en besluit het gesprek aan te nemen, verschijnt er nog een bericht waarin vermeld wordt hoe lang het systeem van uw provider de internetverbinding op kan schorten voordat deze verbroken wordt. Als u verbonden bent met een server die V.92 niet ondersteunt, wordt u gewaarschuwd als iemand u probeert te bellen. U kunt dan kiezen of u het gesprek wilt aannemen of wilt negeren. Als u besluit het gesprek aan te nemen, wordt uw gegevensverbinding verbroken.

Op de installatie-cd vindt u de ControlCenter-software. Met deze software kunt u de instellingen van uw nieuwe V.92 modem heel gemakkelijk configureren. Bovendien wordt u automatisch gewaarschuwd als er updates voor de code van uw modem beschikbaar zijn. De ControlCenter-interface bevat een koppeling naar de gebruikershandleiding voor de ControlCenter-software.

Niet alle serviceproviders zullen onmiddellijk alle nieuwe V.92-verbeteringen aan kunnen bieden. Raadpleeg de volgende URL als u wilt weten of een V.92 verbinding tot de mogelijkheden behoort:

http://www.usr-emea.com/support/s-v92.asp?loc=unkg

Vraag uw serviceprovider wanneer hun servers de V.92 technologie zullen leveren. Deze modem is backward compatible en zal bij het verbinden met een serviceprovider altijd op de hoogst mogelijke snelheid werken.

* U kunt de functie "Modem On Hold" alleen gebruiken als u bij uw telefoonbedrijf een abonnement neemt op de service Call Waiting.
† Als binnenkomende gesprekken rechtstreeks doorgestuurd worden naar uw voice mail, zult u dit bericht niet ontvangen.

rev. 3.1
R46.0826.00