İçindekiler:

Giriş

Donanım Kurulumu

Broadband Router Konfigürasyonu

Sorun Giderme

Yasal Bilgiler >

Sık Sorulan Sorular

USRobotics Corporation Sınırlı Garantisi

Broadband Router Kullanıcı Kılavuzu (Windows 95, 98, 2000, NT, Me ve Macintosh)

Yasal Bilgiler

FCC Uygunluk Beyanı
Bu cihazlar FCC Kuralları Bölüm 15 ile uyumludur. İşletim aşağıdaki iki koşula tabidir:

  • Bu cihazlar zararlı parazitlerin oluşmasına neden olmaz.
  • Bu cihaz, istemeden çalıştırılmasına neden olanlar dahil, alınan her türlü paraziti kabul etmelidir.

Bu ekipman test edilmiş ve FCC Kurallarının 15.Bölümü uyarınca, B Sınıfı dijital cihazlarla ilgili kısıtlamalara uygun olduğu tespit edilmiştir. Bu kısıtlamalar, evsel tesisatlarda, zararlı parazitlere karşı uygun koruma sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bu cihaz radyo frekansı enerjisi oluşturur, kullanır ve yayabilir. Bu cihazın üretici talimatlarına uygun biçimde kurulmaması ve kullanılmaması durumunda, radyo iletişimine zararlı parazitlere neden olabilir. Ancak, belirli tesisatlarda parazit oluşmayacağına dair bir garanti verilmez. Bu cihaz radyo ve televizyon alıcılarında, cihazın kapatılması ve açılması ile anlaşılacak zararlı parazitlerin oluşmasına neden olursa, kullanıcı aşağıdaki önlemleri uygulayarak parazitleri gidermeyi deneyebilir:

  • Alıcı anteninin yönünü veya yerini değiştirin
  • Cihaz ile alıcı arasındaki mesafeyi artırın
  • Cihazı, alıcının bağlı olduğu devreden farklı bir devredeki çıkış noktasına bağlayın.

Yardım için bayi veya deneyimli radyo/TV teknisyenine danışın.
FCC yönetmeliklerine uygunluğu güvence altına almak amacıyla, monitörü grafik karta bağlarken blendajlı kablo kullanılmalıdır. Bu cihazlarda, uyumdan sorumlu tarafın açık onayı alınmaksızın yapılacak modifikasyonlar, kullanıcının cihazı kullanma yetkisini geçersiz kılabilir.

UL Listesi/CUL Listesi
Bu bilişim cihazı, kullanıcı kılavuzunda belirtilen kullanımlar için UL ve CUL Listesinde yer almaktadır.

Kullanıcılar, kendi güvenlikleri açısından, güç tesisatı, telefon hatları ve varsa dahili metal su borusu sisteminin toprak bağlantılarının birlikte yapılmasını sağlamalıdır. Bu önlem özelikle kırsal kesimlerde büyük önem taşımaktadır.

Dikkat: Kullanıcılar, toprak bağlantılarını kendileri yapmaya kalkışmamalı, uygun bir inceleme yetkilisine veya elektrikçi ile temasageçmelidir.

CE Uygunluk Beyanı
35 National Parkway, Schaumburg, Illinois, 60173-5157, USA adresindeki USRobotics Corporation olarak bizler, sorumluluğu tamamen üzerimize alarak bu bildirinin ilgili olduğu USRobotics Broadband Router'in aşağıdaki standartlara ve/veya diğer kural belirleyen belgelere uyumlu olduğunu bildiririz:

EN60950
EN55022
EN55024
EN61000-3-2
EN61000-3-3

Bu ürünün, 1999/5/EC yönetmeliğinin esas koşullarıyla uyumlu olduğunu bildiririz. 1999/5/EC Yönetmeliğinin 10. Madde (3)'de belirtilen ve 2. Ekinde ayrıntılı biçimde açıklanan uyumluluk değerlendirme işlemleri uygulanmıştır.

 



top of page



USRobotics