İçindekiler:

Giriş

Yönelticinin Kurulması

Broadband Router Yapılandırması

Sorun Giderme

Yasal Bilgiler >

Sık Sorulan Sorular

U.S. Robotics Corporation Sınırlı Garantisi

Broadband Router Kullanıcı Kılavuzu (Windows XP, Me, 2000, NT, 98, 95 ve Macintosh)

Yasal Bilgiler

Üreticinin Uygunluk Beyanı

U.S. Robotics Corporation 935 National Parkway Schaumburg, IL, 60173 A.B.D.

bu ürünün FCC şartnamelerine uygun olduğunu beyan etmektedir:

Bölüm 15, Sınıf B

Bu aygıtın çalışması, aşağıdaki koşullara bağlıdır:

  1. bu aygıt tehlikeli olmayan elektromanyetik parazite neden olmayabilir ve
  2. bu cihaz, istemeden çalıştırılmasına neden olanlar dahil, alınan her türlü paraziti kabul etmelidir.

Bu aygıt, Ev ve Ofis kullanımı ile ilgili olarak FCC Bölüm 15 koşullarına uygundur.

Kullanıcının Dikkatine: Uyumdan sorumlu tarafça açıkça onaylanmayan her türlü değişiklik ya da düzenleme, kullanıcının aygıtı kullanma yetkisini geçersiz kılacaktır.

Radyo ve Televizyon Parazitleri:

Bu ekipman test edilmiş ve FCC Kurallarının 15.Bölümü uyarınca, B Sınıfı dijital aygıtlarla ilgili kısıtlamalara uygun olduğu tespit edilmiştir. Bu kısıtlamalar, evsel tesisatlarda, zararlı parazitlere karşı uygun koruma sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bu aygıt radyo frekansı enerjisi oluşturur, kullanır ve yayabilir. Bu cihazın üretici talimatlarına uygun biçimde kurulmaması ve kullanılmaması durumunda, radyo iletişimine zararlı parazitlere neden olabilir. Ancak, belirli tesisatlarda parazit oluşmayacağına dair bir garanti verilmez. Bu aygıt radyo ve televizyon alıcılarında, aygıtın kapatılması ve açılması ile anlaşılacak zararlı parazitlerin oluşmasına neden olursa, kullanıcı aşağıdaki önlemleri uygulayarak parazitleri gidermeyi deneyebilir:

  • Alıcı anteninin yönünü veya yerini değiştirin
  • Cihaz ile alıcı arasındaki mesafeyi artırın
  • Cihazı, alıcının bağlı olduğu devreden farklı bir devredeki çıkış noktasına bağlayın.
  • Yardım için bayi veya deneyimli radyo/TV teknisyenine danışmak.

UL Listesi/CUL Listesi:

Harici ürünler için:

Bu bilişim teknolojisi cihazı, Kurulum Kılavuzunda belirtilen kullanım amaçları doğrultusunda hem ABD hem de Kanada pazarları için UL ve C-UL listelerinde yer almaktadır.

Dahili ürünler için:

Bu bilişim teknolojisi cihazı, kart aksesuarların kullanıcı tarafından takılması işlemini açıklayan kurulum talimatlarına sahip UL Listesinde bulunan kişisel bilgisayarlarla kullanılmak üzere, ABD ve Kanada pazarlarında sırasıyla UL ve C-UL Listesinde bulunmaktadır.

Dizüstü ürünler için:

Bu bilişim teknolojisi cihazı, sadece UL Listesindeki dizüstü bilgisayarlarla birlikte kullanım için, ABD ve Kanada pazarlarında sırasıyla UL ve C-UL Listesinde yer almaktadır.

Kanada'daki Kullanıcılar için

Industry Canada (IC)

Industry Canada'nın ICES-003, Dijital Cihazlar bölümünde verilen girişime neden olan cihaz standardında belirtilen dijital cihazlardan radyo paraziti emisyonu için Sınıf B sınırlarını aşmamaktadır.

Kullanıcılar, kendi güvenlikleri açısından, güç tesisatı, telefon hatları ve varsa dahili metal su borusu sisteminin toprak bağlantılarının birlikte yapılmasını sağlamalıdır. Bu önlem özelikle kırsal kesimlerde büyük önem taşımaktadır.

Dikkat: Kullanıcılar, toprak bağlantılarını kendileri yapmaya kalkışmamalı, uygun bir inceleme yetkilisi veya elektrikçi ile temasa geçmelidir.

CE Uyumu

935 National Parkway, Schaumburg, Illinois, 60173-5157, USA adresinde bulunan U.S. Robotics Corporation olarak biz, sorumluluğu tamamen üzerimize alarak bu bildirinin ilgili olduğu U.S. Robotics Broadband Router, Model 8004'ün aşağıdaki standartlara ve/veya diğer düzenleyici belgelere uygun olduğunu bildiririz:

EN60950
EN55022
EN55024
EN61000-3-2
EN61000-3-3

Burada, yukarda belirtilen ürünün 1999/5/EC yönetmeliğinin ilgili gerekliliklerine ve koşullarına uygun olduğunu bildiririz.

1999/5/EC Yönetmeliğinin Madde 10 (3) hükümlerinde belirtilen ve Ek II hükümlerinde ayrıntılı biçimde açıklanan uyumluluk değerlendirme işlemleri uygulanmıştır.

 



top of page



USRobotics