USRobotics
       

Obsah:

Shrnutí

Instalace aplikace EasyConfigurator

Pokročilé funkce aplikace EasyConfigurator >

Webové uživatelské rozhraní

Popis funkcí routeru

Odinstalování pomocí aplikace EasyConfigurator

Dodatek

Řešení problémů

Glosář

Informace o předpisech

Záruka

Uživatelská příručka pro USRobotics SureConnect ADSL 4-Port Router

Operační systémy Windows 95, 98, NT 4.0, Me, 2000, XP Operační systémy Macintosh a Linux

Pokročilé funkce aplikace EasyConfigurator

 

Aktualizace firmwaru

Nový firmware pro router ADSL 4-Port Router si můžete stáhnout z webových stránek společnosti USRobotics na adrese :www.usr.com/support.

Při aktualizaci firmwaru prověřte údaje u svého ISP (poskytovatelele internetových služeb), abyste z webového serveru získali správnou verzi firmwaru. Po uložení firmwaru na pevný disk počítače lze firmware USRobotics SureConnect ADSL 4-Port Router aktualizovat pomocí obrazovky pokročilých funkcí v aplikaci EasyConfigurator.

Uživatelé systému Windows: Přístup k aplikaci EasyConfigurator získáte klepnutím na tlačítko Start, Programy, a volbou možnosti USRobotics EasyConfigurator.

Uživatelé systémů Macintosh a Linux: Zvolte aplikaci EasyConfigurator na ploše.

Klepněte na tlačítko Browse [Procházet]. Zadejte cestu k souboru s firmwarem a jeho název na pevném disku.

Klepněte na tlačítko Open [Otevřít] a stiskněte tlačítko Upgrade [Aktualizovat]. Aktualizace routeru na novou verzi bude trvat přibližně dvě minuty. Po dokončení procesu můžete aplikaci EasyConfigurator zavřít. Router nemusíte znovu nastavovat, protože vaše nastavení před aktualizací se nezměnilo. Nyní můžete surfovat po síti WWW.

 

Změna hesla

ADSL 4-Port Router disponuje třemi možnými přihlašovacími účty: admin, user a support [administrátor, uživatel a podpora]. Výchozí hesla pro tyto účty jsou admin, user a support. Heslo pro účet administrátora lze měnit na obrazovce Advanced Features [Pokročilé funkce] v aplikaci EasyConfigurator.

Klepněte na tlačítko Change [Změnit]. Objeví se nové okno. Zadejte staré i nové heslo. Klepněte na tlačítko Apply [Použít]. Router se automaticky restartuje.