Standaard instellingen herstellen

Klik op Restore Default Configuration (Standaard configuratie herstellen) om de fabrieksinstellingen van de gateway te herstellen. Als u de fabrieksinstellingen herstelt, gaan alle momenteel geldende instellingen verloren. Als u het wachtwoord van de gateway bent vergeten, dient u de fabrieksinstellingen met de Reset-knop op gateway te herstellen. Installeer de gateway vervolgens opnieuw.

U kunt de fabrieksinstellingen ook herstellen met de Reset-knop op de gateway. Houd de Reset-knop op de gateway 7 seconden ingedrukt.