Instellingen herstellen

Als de instellingen verloren gaan of worden gewijzigd en de gateway vervolgens niet meer goed functioneert, kunt u de opgeslagen instellingen op basis van het back-upbestand herstellen. Als u geen back-upbestand hebt gemaakt, is het mogelijk noodzakelijk de fabrieksinstellingen te herstellen.

1. Klik op Browse (Bladeren), ga naar de locatie waar het back-upbestand is opgeslagen en klik op Open (Openen).

2. Klik op de configuratiepagina van de gateway op Restore (Herstellen).