DSL-status

Deze pagina bevat informatie over specifieke verbindingswaarden die zijn opgegeven door uw ISP.

Opmerking: als het veld IP Address (IP-adres) leeg is, dient u te bevestigen dat uw DSL-instellingen juist zijn. Indien u hier niet zeker van bent, kunt u de fabrieksinstellingen van de gateway herstellen door de Reset-knop aan de achterzijde van de gateway ten minste vijf seconden ingedrukt te houden met een dun voorwerp, zoals een paperclip. Voer de EasyConfigurator opnieuw uit en let goed op de gebruikersnaam en het wachtwoord van de PPP-account die uw ISP u heeft gegeven.

Terug naar de opties van menu Status (Status).