Algemene statusgegevens van de gateway

Deze pagina toont onder andere de gegevensoverdracht- en ontvangstsnelheden van de gateway en het gateway-adres van uw ISP. De pagina bevat ook informatie over de domeinnaamserver (DNS) van de gateway, waarin URL's zoals www.usr.com aan viercijferige IP-adressen worden toegewezen. U kunt deze pagina gebruiken om de instellingen van uw draadloze netwerk en de firmwareversie van uw gateway te bevestigen voordat u een upgrade uitvoert.

Nadat u zich bij de gateway hebt aangemeld, verschijnt de pagina General Status (Algemene status). Via het menu Status (Status) hebt u toegang tot extra statusinformatie en statistieken over de gateway.

Apparaat

DSL

Draadloze beveiliging

Hier vindt u meer informatie over de instellingen van uw draadloze netwerk, zoals:

Terug naar de opties van menu Status (Status).

Security