Mijn router reageert niet nadat ik de firmware heb bijgewerkt.

Oplossing 1:

Het is mogelijk dat het upgradeproces nog niet was voltooid toen u de configuratiepagina's van de router probeerde te openen. Wacht twee minuten en probeer vervolgens opnieuw toegang tot de configuratiepagina's van de router te krijgen.

Oplossing 2:

Haal de stekker van de ASDL2+ Ethernet/USB Modem/Router uit het stopcontact en steek deze daar vervolgens weer in. De ASDL2+ Ethernet/USB Modem/Router wordt zo opnieuw opgestart. Wacht 30 seconden en probeer vervolgens opnieuw toegang tot de configuratiepagina's van de ASDL2+ Ethernet/USB Modem/Router te krijgen.

Oplossing 3:

Houd de Reset-knop 10 seconden ingedrukt. Op deze manier worden de fabrieksinstellingen van de ASDL2+ Ethernet/USB Modem/Router hersteld. Als u de configuratie-instellingen had gewijzigd, dient u deze wijzigingen opnieuw in te voeren.

Oplossing 4:

Mogelijk dient u de verbinding van uw computer met de router vrij te geven en te vernieuwen.

Oplossing 5:

Als de stroom tijdens het upgraden van de software uitvalt, kan het zijn dat de flash-afbeelding vastloopt. De ADSL2+ Ethernet/USB Modem/Router beschikt over een Flash Crash Recovery-mechanisme waarmee u de vastgelopen flash-afbeelding kunt herstellen.

De afbeelding herstellen:

1. Houd de Reset-knop aan de achterzijde van de router 40 tot 50 seconden ingedrukt. De router start opnieuw op en laadt de herstelafbeelding.
  2. Wijs een statisch IP-adres in hetzelfde subnetwerk als het IP-adres van de router aan uw computer toe. Gebruik ook hetzelfde subnetmasker. Opmerking: het standaard IP-adres van de Wireless ASDL2+ Router is 192.168.1.1 en het standaard subnetmasker is 255.255.255.0. Wijs bijvoorbeeld het statische IP-adres 192.168.1.5 en het subnetmasker 255.255.255.0 aan uw computer toe.

Raadpleeg de documentatie bij uw besturingssysteem voor meer informatie over het toewijzen van een statisch IP-adres.

3. Start uw webbrowser. Voer 192.168.1.1 op de locatie- of adresregel in en druk op ENTER om de configuratiepagina's van de router te openen.
  4. Selecteer Upgrade (Upgraden) in het menu Device (Apparaat).
  5. Klik op Browse (Bladeren) om het nieuwe firmwarebestand te selecteren.

6. Klik op Update (Bijwerken) om met het bijwerken te beginnen.

7. Wijs nadat de router opnieuw is opgestart een dynamisch IP-adres aan uw computer toe en configureer de router vervolgens opnieuw.

Raadpleeg de documentatie bij uw besturingssysteem voor meer informatie over het toewijzen van een dynamisch IP-adres.