Ο δρομολογητής δεν αποκρίνεται μετά την αναβάθμιση υλικολογισμικού που έκανα.

Λύση 1:

Πιθανόν να επιχειρήσατε να προσπελάσετε τις σελίδες διαμόρφωσης ρυθμίσεων του δρομολογητή προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία αναβάθμισης. Περιμένετε δύο λεπτά και, κατόπιν, προσπαθήστε και πάλι να προσπελάσετε τις σελίδες διαμόρφωσης των ρυθμίσεων του δρομολογητή.

Λύση 2:

Αποσυνδέστε και επανασυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας του ASDL2+ Ethernet/USB Modem/Router. Έτσι θα γίνει επανεκκίνηση του ASDL2+ Ethernet/USB Modem/Router. Περιμένετε 30 δευτερόλεπτα και επιχειρήστε και πάλι να προσπελάσετε τις σελίδες διαμόρφωσης των ρυθμίσεων του ASDL2+ Ethernet/USB Modem/Router.

Λύση 3:

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Reset επί 10 δευτερόλεπτα. Έτσι θα γίνει επαναφορά του ASDL2+ Ethernet/USB Modem/Router στις εργοστασιακές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Εάν έχετε κάνει προσωπικές αλλαγές διαμόρφωσης, θα χρειαστεί να τις ξανακάνετε.

Λύση 4:

Ίσως χρειαστεί να αποδεσμεύσετε και να ανανεώσετε τη σύνδεση δικτύου του υπολογιστή σας

Λύση 5:

Όταν γίνεται διακοπή ρεύματος κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης του λογισμικού, η εικόνα flash ενδέχεται να καταστραφεί. Το ADSL2+ Ethernet/USB Modem/Router διαθέτει ένα μηχανισμό Ανάκτησης Καταστροφής Flash για την ανάκτηση της εικόνας flash που καταστράφηκε.

Βήματα ανάκτησης:

  1. Κρατήστε πατημένο το κουμπί Reset στο πίσω μέρος του δρομολογητή για περισσότερα από 40-50 δευτερόλεπτα. Ο δρομολογητής θα πρέπει να επανεκκινηθεί και να φορτώσει μια εικόνα ανάκτησης.
  2. Δώστε στον υπολογιστή σας μια στατική διεύθυνση IP, στο ίδιο υποδίκτυο με τη διεύθυνση IP του δρομολογητή και χρησιμοποιήστε την ίδια μάσκα υποδικτύου. Η προεπιλεγμένη διεύθυνση IP του Wirless ASDL2+ Router είναι 192.168.1.1 και η προεπιλεγμένη μάσκα υποδικτύου είναι 255.255.255.0. Για παράδειγμα, εκχωρήστε τη στατική διεύθυνση IP 192.168.1.5 και τη μάσκα υποδικτύου 255.255.255.0 στον υπολογιστή σας.

    Για πληροφορίες σχετικά με την εκχώρηση μιας στατικής διεύθυνσης ΙΡ στον υπολογιστή σας, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση του λειτουργικού σας συστήματος.

  3. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Web που χρησιμοποιείτε. Στο πεδίο της τοποθεσίας ή της διεύθυνσης, πληκτρολογήστε 192.168.1.1 και πατήστε το ENTER για να προσπελάσετε τις σελίδες διαμόρφωσης ρυθμίσεων του δρομολογητή.
  4. Επιλέξτε Upgrade (Αναβάθμιση) από το μενού Device (Συσκευή).
  5. Κάντε κλικ στο Browse (Αναζήτηση) για να εντοπίσετε και να επιλέξετε το νέο αρχείο υλικολογισμικού.

  6. Κάντε κλικ στο Update (Ενημέρωση) για να αρχίσει η διαδικασία ενημέρωσης.

  7. Μετά από την επανεκκίνηση του δρομολογητή, μπορείτε να επαναφέρετε τον υπολογιστή στη χρήση μιας δυναμικής διεύθυνσης IP και, στη συνέχεια, να διαμορφώσετε και πάλι τις ρυθμίσεις του δρομολογητή.

    Για πληροφορίες σχετικά με την εκχώρηση μιας δυναμικής διεύθυνσης ΙΡ στον υπολογιστή σας, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση του λειτουργικού σας συστήματος.

 

Επιστροφή στη σελίδα Αντιμετώπισης προβλημάτων