De USRobotics USB Telephone Adapter is een persoonlijke VoIP (Voice Over Internet Protocol)-adapter met volledige functionaliteit waarmee u de Skype™-diensten kunt uitbreiden en gesprekken kunt voeren met behulp van een telefoon (bekabeld, draadloos of mobiel). De adapter biedt functies zoals ondersteuning voor meerdere lijnen en conferentiegesprekken voor het beheren van inkomende Skype-gesprekken, gesprekken doorschakelen om volgdiensten mogelijk te maken door Skype-gesprekken door te schakelen naar een mobiele of vaste telefoon en Toll Bypass waarmee u de Skype-diensten kunt gebruiken wanneer u niet in de buurt van de computer bent.

 

Waarschuwing: Skype is geen dienst voor het vervangen van de telefoon. De VoIP-diensten die worden gebruikt in combinatie met de USB Telephone Adapter kunnen niet worden gebruikt voor het plaatsen van noodoproepen naar alarmnummers (311, 911, 112, 999, etc.). Gebruik een vaste telefoon voor het plaatsen van oproepen naar nooddiensten zoals politie, brandweer of ambulance.

Als de LINE-poort van de USB Telephone Adapter is aangesloten op een PSTN-lijn, kunt u noodoproepen plaatsen met de handset die op de telefoonadapter is aangesloten.

 

rev 1.0
4/06
R46.1299.00