Hardwarestatus

De USB Telephone Adapter heeft drie lampjes die de huidige status van het apparaat aangeven.

Voedingslampje Power
Het voedingslampje brandt wanneer de USB Telephone Adapter goed op de computer is aangesloten en de computer aan staat.

Telefoonlampje Telefoon
Het telefoonlampje brandt wanneer de USB Telephone Adapter is aangesloten op de computer, de telefoon en een telefoonaansluiting in de muur. Het lampje brandt niet wanneer u een Skype-gesprek voert.

Skype-lampje Skype
Het Skype-lampje brandt wanneer u een Skype-gesprek voert of wanneer de USB Telephone Adapter alleen is aangesloten op de computer en de telefoon.

Softwarestatus

De status van de USB Telephone Adapter-software die op de computer actief is, USRAgent, wordt in de Windows-systeembalk getoond.

Systeembalk - Aangesloten Als het pictogram in de systeembalk grijs is, is de USB Telephone Adapter aangesloten maar niet actief.

Systeembalkpictogram - In gesprek Als het pictogram in de systeembalk groen is, is de USB Telephone Adapter aangesloten en wordt er een Skype-gesprek gevoerd.

Systeembalk - Opgenomen Als het pictogram in de systeembalk is doorgestreept, heeft USRAgent een probleem met de telefoonadapter gedetecteerd.

De USB Telephone Adapter testen

Als u wilt controleren of uw USB Telephone Adapter, telefoon en Skype-verbinding goed werken en correct zijn geconfigureerd, kunt u de testgesprekdienst van Skype gebruiken.

1. Maak een contactpersoon en Skype-snelkeuzenummer voor het testgesprek, Skype-naam "echo123."
  2. Kies vanuit uw telefoon: # # Skype-snelkeuzenummer *
  3. Het automatische beantwoordingssysteem wordt opgestart en controleert of u met uw verbinding geluid kunt opnemen en afspelen. Als deze test succesvol is, werken de USB Telephone Adapter, de Skype-verbinding en de telefoon goed.
  4. Leg de hoorn weer neer nadat het gesprek is afgerond.