Maskinvarustatus

På USB Telephone finns tre lampor som visar enhetens aktuella status.

Strömindikator Ström
Strömindikatorn lyser när USB Telephone Adapter är ansluten på rätt sätt till datorn och datorn är påslagen.

Linjeindikator Telefon
Linjeindikatorn lyser när USB Telephone Adapter är ansluten till datorn, telefonen och vägguttaget. Lampan lyser inte när du ringer ett Skype-samtal.

Skype-indikator Skype
Skype-indikatorn lyser när du ringer ett Skype-samtal eller om USB Telephone Adapter är ansluten till datorn och telefonen.

Programstatus

Status för USB Telephone Adapter-programvara som körs på datorn, USRAgent, visas i Windows aktivitetsfält.

System Tray - Connected (aktivitetsfält - ansluten) När ikonen i aktivitetsfältet är grå innebär det att USB Telephone Adapter är ansluten, men inaktiv.

System Tray - On Call (aktivitetsfält - vid samtal) När ikonen i aktivitetsfältet är grön innebär det att USB Telephone Adapter är ansluten och ett Skype-samtal är aktivt.

System Tray - Off Hook (aktivitetsfält - luren av) När ikonen i aktivitetsfältet är överstruken har USRAgent upptäckt ett fel i telefonadaptern.

Testa USB Telephone Adapter

Om du vill kontrollera att USB Telephone Adapter, telefonen och Skype fungerar och är rätt konfigurerade använder Test Call-tjänsten i Skype.

  1. Lägg upp en kontakt och ett kortnummer för Skype för Test Call-tjänsten i Skype, Skype-namnet "echo123".
  2. Slå: # # kortnumret för Skype * på telefonen
  3. Automated Voice attendant startar och testar att anslutningen kan spela in och spela upp ljudet. Om testet slutfördes utan fel, fungerar USB Telephone Adapter, Skype och telefonen.
  4. När samtalet är avslutat lägger du på telefonluren.