Ik hoor geen beltoon als ik een oproep ontvang.

Oplossing:

Zorg ervoor dat de geluidskaart is ingesteld om beltonen via de luidsprekers van de pc af te spelen.

Oplossing:

Als u verschillende geluidskaarten voor de koptelefoon van de en de luidsprekers gebruikt, dient u naar het venster met opties voor audioapparaten in Skype te gaan en de juiste geluidskaart voor Ringing (Gaat over) te selecteren.

Oplossing:

Als u een laptop gebruikt, heeft de instelling voor het afspelen van beltonen via de luidsprekers geen effect als de koptelefoon is aangesloten. Als u inkomende oproepen wilt horen wanneer u niet in de buurt van de computer bent, dient u de stekker van de koptelefoon uit de groene aansluiting te trekken.