Problemen met de installatie

De Windows-wizard Hardware toevoegen kan de niet vinden.

Problemen met het beeld

Het beeld flikkert tijdens het afspelen van video's en tijdens Skype-videogesprekken.

De beeldkwaliteit is slecht.

Ik heb in Skype op Test Webcam (Webcam testen) geklikt, maar er worden geen videobeelden weergegeven.

Er wordt geen videobeeld (meer) weergegeven.

De foto's zijn te klein.

Problemen met het geluid

Ik hoor geen beltoon als ik een oproep ontvang.

Ik hoor tijdens Skype-gesprekken mijn gesprekspartner niet.

Mijn gesprekspartner kan mijn stem tijdens Skype-gesprekken niet horen.

Andere problemen

De instellingen worden tijdens Skype-gesprekken niet toegepast.

Er staat een rode streep door het pictogram op de systeembalk.

De wizard Nieuwe hardware gevonden wordt gestart als ik de camera opnieuw op de computer aansluit.