Om 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter, PCI Adapter med löstagbar antenn och Access Point

Nätverkskonfiguration och planering

Installation och konfiguration av kortet för Windows 98 SE/2000/Me/XP

22 Mbps Wireless Configuration Utilities

Felsökning >

Ordlista

Produktspecifikationer för 22 Mbps Wireless PC Card och PCI Adapter

Produktspecifikationer för 22 Mbps Wireless Access Point

USRobotics Corporation, begränsad garanti

FCC-information

22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter, PCI Adapter (med löstagbar antenn) och användarhandbok för Access Point

Felsökning

Jag råkade klicka på Avbryt under installationen av 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter, PCI Adapter (med löstagbar antenn) eller Access Point.
Möjlig lösning:

Ta ut och sätt tillbaka USRobotics installations-CD i CD-enheten. Upprepa installationen av programvaran innan du installerar någon maskinvara.

Installationen startade inte när jag satte in installations-
skivan.

Möjlig lösning:

Vissa program kan förhindra att autostartfunktionen på installationsskivan aktiveras. Avsluta alla program och sätt in installationsskivan igen.

22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter eller PCI Adapter (med löstagbar antenn) kan inte kommunicera med andra datorer som är länkade via Ethernet i infrastrukturkonfigurationen.
Möjlig lösning:

•Kontrollera att alla datorer i det trådlösa nätverket är påslagna.
•Se till att alla 22 Mbps Wireless PC Card, PCI adapter och PCI Adapter (med löstagbar antenn) är konfigurerade för drift på samma radiokanal. Om de har olika ID ändrar du alla 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter eller PCI Adapter (med löstagbar antenn) i nätverket till den nya radiokanalen.
• Se till att alla 22 Mbps Wireless PC Card, PCI adapter och PCI Adapter (med löstagbar antenn) är konfigurerade med samma säkerhetsalternativ.
•Se till at du kan ansluta till Wireless Access Point och att BSSID visar MAC-adressen för den Wireless Access Point som du vill kommunicera med.
•Se till att du har en giltig IP-adress för det nätverk som du försöker ansluta till.
•Kontrollera att TCP/IP är installerat. Kontrollera att datorn utgör en del av samma domän eller arbetsgrupp. Kontrollera att du tilldelas en IP-adress automatiskt eller att du har angivit rätt IP-adress och nätmask. Återställ Wireless Access Point och starta om datorn där anslutningsproblemet uppstod.
Se till att du har några filer utdelade.
•Om du inte använder USRobotics Wireless Access Point kontrollerar du att du kan ansluta till åtkomstpunkten och att inledningsläge är angivet till Long (Långt).

Jag får ett meddelande om att min dator delar namn med en annan dator i det trådlösa nätverket.
Möjlig lösning:
Varje dator i det trådlösa nätverket måste ha ett unikt namn. Se efter i datorns dokumentation hur du gör när du ändrar datorns namn.

Datorn hittar inte 22 Mbps Wireless PC Card eller PCI Adapter.

Bärbar dator: 22 Mbps Wireless PC Card kanske inte är ordentligt insatt i PC-kortplatsen.
Stationär dator: 22 Mbps Wireless PC Card kanske inte är ordentligt insatt i PCI Adapter. PCI Adapter eller PCI Adapter (med löstagbar antenn) är kanske inte ordentligt inskjuten i datorns PCI-plats. Du kan också pröva att installera PCI Adapter eller PCI Adapter (med löstagbar antenn) i en annan PCI-plats.

Datorn hittar inte 22 Mbps Wireless Access Point när jag har ändrat inställningarna.

Möjlig lösning:
Se till att Access Point Configuration Utility är installerat för 22 Mbps Wireless Access Point och att Configuration Utility är installerat och fungerar för 22 Mbps Wireless PC Card eller PCI Adapter.

Möjlig lösning:
Kontrollera att du kontaktar rätt 22 Mbps Wireless Access Point genom att verifiera MAC-adressen.

Möjlig lösning:
Kontrollera att rätt lösenordsfras och krypteringsalternativ används. Om du har ändrat inställningarna i konfigurationen av 22 Mbps Wireless Access Point måste du även ändra inställningarna för alla 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter eller PCI Adapter (med löstagbar antenn) som är anslutna till nätverket. Inställningarna för 22 Mbps Wireless PC Card eller PCI Adapter måste stämma med de nya inställningarna för 22 Mbps Wireless Access Point. Om problemen kvarstår återställer du alla 22 Mbps Wireless Access Point och trådlösa nätverkskort till fabriksinställningarna och försöker igen.

Jag kan inte kommunicera med 22 Mbps Wireless Access Point.

Möjlig lösning:
Se till att varje Wireless PC Card, PCI Adapter eller PCI Adapter (med löstagbar antenn) som du vill ansluta till det trådlösa nätverket är i läget Infrastructure (Infrastruktur) i Configuration Utility. Om 22 Mbps Wireless PC Card eller PCI Adapter inte är i läget Infrastructure (Infrastruktur) kan det inte kommunicera med 22 Mbps Wireless Access Point.

Möjlig lösning:
22 Mbps Wireless Access Point kanske inte svarar. Pröva att återställa 22 Mbps Wireless Access Point så att det aktiveras igen. Tryck på återställningsknappen och håll den nedtryckt. Håll ned knappen RESET medan du kopplar bort strömförsörjningen från 22 Mbps Wireless Access Point och sedan ansluter den igen. Fortsätt hålla ned knappen RESET i ytterligare cirka fem sekunder så att fabriksinställningarna återställs. När du är klar blinkar lampan för trådlös aktivitet.

Möjlig lösning:
Förvissa dig om att 22 Mbps Wireless Access Point har rätt IP-adress för nätverket. Kontrollera den IP-adress som visas för 22 Mbps Wireless Access Point i Configuration Utility.

Jag kan inte starta 22 Mbps Wireless Access Point Web Configurator.

Möjlig lösning:
Förvissa dig om att du anger rätt användarnamn (om ett sådant finns) och lösenord. Lösenordsfältet är skiftlägeskänsligt. Det finns inget standardanvändarnamn eller standardlösenord.

Möjlig lösning:
Förvissa dig om att 22 Mbps Wireless Access Point har rätt IP-adress för nätverket. Kontrollera den IP-adress som visas för 22 Mbps Wireless Access Point i Configuration Utility.

Min 22 Mbps Access Point visas inte i listan när jag söker efter den.

Möjlig lösning:
Du kanske använder en dator som är på för långt avstånd från 22 Mbps Access Point. Försök att flytta närmare 22 Mbps Wireless Access Point och upprepa sökningen. Kontrollera alla fysiska anslutningar mellan 22 Mbps Wireless Access Point och modemet, routern, hubben, nätverket och växeln.

Datorn hittar inte 22 Mbps Wireless Access Point.

Möjlig lösning:
Förvissa dig om att 22 Mbps Wireless Access Point är ansluten till en strömkälla och är rätt installerad. Se till att Ethernet-kabeln är ordentligt ansluten till Ethernet-porten på 22 Mbps Wireless Access Point och till Ethernet-porten på kabel- eller DSL-modemet, routern, hubben eller bryggan.

22 Mbps Wireless Access Point får ingen ström.

Möjlig lösning:
Se till att strömförsörjningen för 22 Mbps Wireless Access Point är ansluten till strömkontakten på 22 Mbps Wireless Access Point och till ett eluttag.

Jag får ett meddelande om att 22 Mbps Wireless Access Point eller datorn delar IP-adress med en annan dator i det trådlösa nätverket.

Möjlig lösning:
Varje dator och 22 Mbps Wireless Access Point i det trådlösa nätverket måste ha en unik IP-adress. Se efter i datorns dokumentation hur du gör när du ändrar datorns IP-adress.

Jag kan inte kommunicera med Access Point.

Möjlig lösning:
Se till att varje PC Card, PCI Adapter eller PCI Adapter (med löstagbar antenn) som du vill ansluta till det trådlösa nätverket är i läget Infrastructure (Infrastruktur) i Configuration Utility. Infrastructure (Infrastruktur)-läget används till att lägga till en Access Point till den trådlösa nätverkskonfigurationen för att utöka räckvidden och öka antalet datorer som kan ingå i nätverket. 802.11b Ad-Hoc-läget används för serverlösa nätverkskonfigurationer. Om PC Card eller PCI Adapter har ställts in till läget 802.11b AdHoc kan du inte kommunicera med Access Point.

Möjlig lösning:
22 Mbps Wireless Access Point kanske inte svarar. Håll ned knappen Reset på den bakre panelen i fem sekunder så att 22 Mbps Wireless Access Point återställs till standardinställningarna. Alla konfigurationsändringar måste utföras igen. Om du ändå inte kan kommunicera, kopplar du bort 22 Mbps Wireless Access Point så att all information nollställs och ansluter sedan 22 Mbps Wireless Access Point igen.

Har du fortfarande problem?

1. Besök USRobotics webbplats på www.usr.com.

Många av de vanligaste svårigheterna som användare upplever finns det lösningar för på webbsidorna Vanliga frågor och Felsökning för den aktuella produkten.

2. Ring USRobotics tekniska supportavdelning.

Tekniska frågor om USRobotics produkter kan även besvaras av tekniska supportspecialister.

Land Röst Online Supporttider
USA (801) 401-1143 http://www.usr.com/emailsupport 9.00 - 17.00, måndag - fredag CST
Kanada (801) 401-1143 http://www.usr.com/emailsupport 9.00 - 17.00, måndag - fredag CST
Argentina AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, måndag - fredag CST
Brasilien AT&T Direct + (877) 487-6253 brazil_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, måndag - fredag CST
Mexiko AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, måndag - fredag CST
Chile AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, måndag - fredag CST
Colombia AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, måndag - fredag CST
Costa Rica AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, måndag - fredag CST
Peru AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, måndag - fredag CST
Puerto Rico AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, måndag - fredag CST
Venezuela AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, måndag - fredag CST

Land Röst Online Supporttider
Filippinerna 1800 18888426 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 måndag - fredag
Hong Kong 800 908 425 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 måndag - fredag
Indien
Delhi
Hyderabad
Calcutta
Chennai
Bombay
Bangalore

11 6284198/ 99/ 18/ 19
40 6261600/ 01/ 02/ 03
33 216 1800/ 01
44 851 5273/ 74
22 8252188/ 93/ 94/ 95
80 2380303/ 04
usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 måndag - fredag
Indonesien 001 803 6310011 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 måndag - fredag
Japan 00531 63 0007 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 måndag - fredag
Kina 10800 650 0217 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 måndag - fredag
Korea 00798 6310025 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 måndag - fredag
Malaysia 1800 808514 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 måndag - fredag
Singapore 800 6363037 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 måndag - fredag
Sydkorea 00798 6310025 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 måndag - fredag
Taiwan 00806 31335 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 måndag - fredag
Thailand 001 800 631 0009 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 måndag - fredag

Land Telefon Online Tider
Australien 1 800 125030 anza_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00
måndag - fredag
Belgien
(Flamländska)

(Franska)
+32 (0) 7 023 3545(Flamländska)

+32 (0) 7 023 3546(Franska)

emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 18.00
måndag - fredag
Danmark +45 70 10 4030 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00
måndag - fredag
Finland +358 981710015 emea_modemsupport@usr.com 10.00 - 18.00 måndag - fredag
Frankrike +33 082 507 0693 france_modemsupport@usr.com 9.00 - 18.00 måndag - fredag
Irland +44 870 844 4546 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00
måndag - fredag
Israel
+44 870 844 4546
emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.30
måndag - fredag
Italien +848 80 9903 italy_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00
måndag - fredag
Luxemburg +352 342 080 8318 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 18.00 måndag - fredag
Mellanöstern/Afrika +44 870 844 4546 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 18.00 måndag - fredag
Nederländerna 0900 202 5857 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 18.00 måndag - fredag
Norge +47 23 50 0097 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00
måndag - fredag
Nya Zeeland 0800 449535 anza_modemsupport@usr.com 9.00 – 17.00 måndag - fredag
Österrike 07110 900116 germany_modemsupport@usr.com 8.00 - 18.00 måndag - fredag
Polen
---
emea_modemsupport@usr.com 8.00 - 18.00 måndag - fredag
Portugal +351 (0) 21 415 4034 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00 måndag - fredag
Ryssland +49 180 567 1548 emea_modemsupport@usr.com 8.00 - 17.00
måndag - fredag
Schweiz 0848 840 200 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.30 måndag - fredag
Spanien 902 11 7964 spain_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00 måndag - fredag
Storbritannien 0870 844 4546 uk_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.30 måndag - fredag
Sverige +46 (0) 77 128 1020 emea_modemsupport@usr.com 8.00 - 17.00
måndag - fredag
Tyskland 0180 567 1548 germany_modemsupport@usr.com 8.00 - 6.00 måndag - fredag

Ungern

0108 567 1548
emea_modemsupport@usr.com 8.00 - 18.00 måndag - fredag

Om du vill få den senaste supportinformationen, däribland tillvägagångssätt för att få reparationssedlar kan du besöka U.S.Robotics webbplats: http://www.usr.com.

= USRobotics har omsorgsfullt testat drivrutinerna med den aktuella maskinvaran och konstaterat att de är kompatibla med Windows 2000. Eftersom USRobotics vill att kunderna ska få fullständig tillgång till produktens funktioner har vi gjort drivrutinen tillgänglig.