İçindekiler:

802.11g Kablosuz Turbo PC Kart ve PCI Adaptör Hakkında

Ağ Konfigürasyonu ve Planlama >

Windows 98 SE/2000/Me/XP için Adaptör Kurulumu ve Konfigürasyonu

802.11g Kablosuz Turbo Konfigürasyonu Yardımcı Programı

Sorun Giderme ve Destek

Sözlük

802.11g Kablosuz Turbo PC Kartı ve PCI Adaptörü için Ürün Spesifikasyonları

USRobotics Corporation Sınırlı Garantisi

Yasal Bilgiler

802.11g Kablosuz Turbo PC Kart ve PCI Adaptör Kullanıcı Kılavuzu

Ağ Konfigürasyonu ve Planlama

802.11g Kablosuz Turbo PC Kartı ve PCI Adaptörü, eski Ethernet LAN ağ konfigürasyon seçeneklerini, IEEE 802 standartları kurulu tarafından tanımlanan şekilde destekler.

802.11g Kablosuz Turbo PC Kartı ve PCI Adaptörü aşağıdaki biçimlerde yapılandırılabilir:

  • Peer-to-peer kablosuz ağ oluşturma için 802.11g AdHoc
  • Bir erişim noktası veya kablosuz yöneltici kullanılan bir kablosuz ağa bağlantı için altyapı

AĞ TOPOLOJİSİ

Bir 802.11g AdHoc kablosuz LAN, her biri bağımsız kablosuz LAN olarak bağlanmış 802.11 g Kablosuz Turbo PC Kartı veya PCI Adaptörü ile donatılmış bir grup bilgisayardan oluşur. Belirli bir 802.11g AdHoc kablosuz LAN'da yer alan bilgisayarlar, aynı radyo kanalını paylaşacak şekilde yapılandırılmalıdır. 802.11g Kablosuz Turbo PC Kartı ve PCI Adaptörü, tüm 802.11b 11Mbps ve 22 Mbps kablosuz ürünlerle geçmişe yönelik olarak uyumludur.

802.11g Kablosuz Turbo PC Kartı ve PCI Adaptörü, kablosuz çalışma istasyonları için kablolu bir LAN'a erişim sağlar. Dahili kablosuz ve kablolu LAN, Altyapı konfigürasyonu olarak adlandırılır. 802.11g Kablosuz Turbo PC Kartı veya PCI Adaptör kullanıcıları ve bir Erişim Noktasından oluşan bir grup, bir Temel Hizmet Seti (BSS) oluşturur. Bir BSS'deki her bir 802.11g Kablosuz Turbo PC Kartı veya PCI Adaptörü , bir Erişim Noktası üzerinden kablolu LAN altyapısındaki herhangi bir bilgisayarla iletişim kurabilir.

ROAMING (DOLANIM)

Altyapı sistemi konfigürasyonu aynı zamanda, mobil kullanıcılar için roaming (dolanım) özelliğini de destekler. Birden fazla BSS, Genişletilmiş Hizmet Seti (ESS) olarak yapılandırılabilir. Sürekli ağ, kullanıcıların bir ESS içinde serbestçe dolaşmalarını sağlar. Bir ESS dahilindeki tüm 802.11g Kablosuz Turbo PC Kartları ve PCI Adaptörleri, aynı ESS ID ile yapılandırılmalı ve aynı radyo kanalını kullanmalıdır.

Uygun bir radyo kanalı ve optimum Erişim Noktası konumunu seçin. 2.4 GHz spektrumunda kullanabileceğiniz üç adet üst üste binmeyen kanal vardır. Bu kanallar 1, 6 ve 11'dir. Erişim Noktasının uygun biçimde konumlandırılması ve temiz bir radyo sinyali elde edilmesi, performansı önemli ölçüde artıracaktır.





USRobotics USRobotics