Ik kan de configuratiepagina's niet openen.

1. Controleer of u het juiste IP-adres voor het access point in uw webbrowser hebt ingevoerd. Raadpleeg Aanmelden bij de configuratiepagina's voor meer informatie over het achterhalen van het IP-adres.

2. Configureer de webbrowser zo dat de functie voor HTTP-proxy van de webbrowser is uitgeschakeld.

3. Als u draadloos toegang tot de configuratiepagina's probeert te krijgen, kunt u als volgt proberen om via een bekabelde verbinding toegang te krijgen:

1. Start een webbrowser op een computer die via een Ethernet-kabel op hetzelfde netwerkapparaat als het access point is aangesloten.

2. Voer het IP-adres van het access point in en druk op ENTER.

• Als u via de bekabelde verbinding wel toegang tot de configuratiepagina's kunt krijgen, is er een probleem met de draadloze verbinding. Raadpleeg de standaard procedure voor het oplossen van problemen.

• Als u via de bekabelde verbinding geen toegang tot de configuratiepagina's kunt krijgen, dient u het access point opnieuw op te starten door de stekker uit het stopcontact te halen en deze er vervolgens opnieuw in te steken.

Als u nadat u het access point opnieuw hebt opgestart nog steeds geen toegang tot de configuratiepagina's kunt krijgen, dient u de fabrieksinstellingen van het access point te herstellen om dit opnieuw te activeren.

Opmerking: als u de fabrieksinstellingen herstelt, gaan de aangepaste instellingen van het access point verloren.

Houd de Reset-knop op de achterzijde van het access point met een klein voorwerp, bijvoorbeeld een paperclip, 10 seconden ingedrukt om de fabrieksinstellingen te herstellen.

Nadat u de fabrieksinstellingen van het access point hebt hersteld, dient u de basisinstellingen van het access point opnieuw te configureren. Als u een back-up van de instellingen hebt gemaakt, kunt u de instellingen ook met behulp van deze back-up herstellen.