Jag har installerat åtkomstpunkten men behöver ansluta den till en annan nätverksenhet.

Om du har installerat åtkomstpunkten och sedan behöver ansluta den till en nätverksenhet utan DHCP-server loggar du in på åtkomstpunktens konfigurationssidor och tilldelar en statisk IP-adress inom räckvidden för den nya nätverksenheten innan du flyttar åtkomstpunkten.

1. Starta en webbläsare.

2. På plats- eller adressraden skriver du åtkomstpunktens IP-adress och trycker på ENTER.

3. Ange lösenordet, logga in och klicka på OK.

4. Klicka på fliken LAN på konfigurationssidorna.

5. Välj Static (statisk) och ange åtkomstpunktens IP address (IP-adress), och sedan Gateway, DNS server (DNS-server) och Subnet mask (nätmask) för den nya nätverksenheten.

6. Klicka på Save (spara) längst ned på sidan.

7. Du kan koppla från Ethernet-kabeln från nätverksenheten och ansluta åtkomstpunkten till en annan nätverksenhet. Du behöver inte utföra konfigurationsstegen i installationen.