Installationsguiden kunde inte upptäcka min Internet-anslutning.

Du måste konfigurera din Internet-anslutning manuellt. Det finns två metoder av anvisningar som du kan följa för att konfigurera Internet-anslutningen.

Om du fortfarande kör installationsguiden:

1. Gör något av följande:

2. Klicka på Next (nästa) och fortsätt följa anvisningarna på skärmen tills installationsguiden är klar.

Om du redan avslutat installationsguiden:

1. Starta en webbläsare.

2. På plats- eller adressraden i webbläsaren skriver du 192.168.2.1 så får du åtkomst till routerns konfigurationssidor.

3. Klicka på fliken Internet.

4. Välj Internet-anslutningstyp: Cable (kabel), DSL router (DSL-router), satellite (satellit), ISDN, LAN eller other (annan) eller DSL modem (also known as PPPoE) (DSL-modem (kallas även PPPoE)) och all information som krävs av Internet-leverantören.

5. När du är klar klickar du på Save (spara). Du bör nu kunna ansluta dig till Internet.