Jag har köpt ytterligare ett USRobotics Wireless Ndx PC Card eller PCI Adapter. Hur ansluter jag det till routern?

SecureEasySetup™ gör det enkelt att ansluta trådlösa klienter till den trådlösa routern. Med SecureEasySetup konfigureras automatiskt inställningar för trådlös säkerhet mellan routern och de trådlösa klienterna.

Obs! När routern är i SecureEasySetup-konfigurationsläge kan du bara konfigurera en SecureEasySetup-enhet åt gången. Om du försöker ansluta flera enheter samtidigt kan fel uppstå.

1. Installera routern.

2. Installera PC Card eller PCI Adapter.

3. Tryck på knappen SecureEasySetup på routern och håll den nedtryckt i minst en sekund. SecureEasySetup-lysdioden börjar blinka som en indikation på att routern är redo att anslutas till en SecureEasySetup-enhet.

1. Tryck på knappen SecureEasySetup i verktyget för den trådlösa adaptern.

Den trådlösa adapterns verktyg visar ett meddelande när anslutningen har slutförts.

SecureEasySetup-lysdioden på routern slutar blinka när SecureEasySetup-processen har slutförts på routern.