De status van de router

Op de pagina Status (Status) kunt u de huidige status van uw router en de functies ervan bekijken.

Een draadloos apparaat toevoegen

Klik op Add wireless device (Draadloos apparaat toevoegen) om WPS-apparaten aan het netwerk toe te voegen en om een tutorial over het aansluiten van draadloze apparaten op het netwerk te bekijken.

Apparaat

Beveiliging

In dit gedeelte vindt u de huidige draadloze beveiligingsinstellingen van uw router.

Draadloos

Hier vindt u meer informatie over de instellingen van uw draadloze netwerk, zoals:

WAN

Opmerking: raadpleeg als u geen WAN IP-adres krijgt als u op Renew (Vernieuwen) klikt het gedeelte Problemen oplossen voor meer informatie over het oplossen van problemen met uw verbinding.

LAN

Clients

Opmerking: de apparaten die op uw router zijn aangesloten en die een statisch IP-adres hebben, worden niet in de lijst Clients (Clients) weergegeven. Bovendien wordt bij apparaten die via een WDS-verbinding zijn aangesloten, aangegeven dat deze wired (bekabeld) zijn.