Η ποιότητα της ασύρματης σύνδεσης είναι πολύ κακή.

Λύση 1:

Χαμηλή ποιότητα σύνδεσης ή μείωση της εμβέλειας μπορούν να προκύψουν λόγω παρεμβολών από το περιβάλλον, όπως είναι οι βαφές με βάση το μόλυβδο και οι τοίχοι από μπετόν. Επιχειρήστε να μετακινήσετε την κεραία του Wireless MAXg Router ή να αλλάξετε τη θέση των πελατών ασύρματης σύνδεσης, για να βελτιωθεί η ποιότητα της σύνδεσης. Εάν είναι δυνατόν, φροντίστε να μην υπάρχουν εμπόδια μεταξύ των ασύρματων πελατών και του δρομολογητή.

Λύση 2:

Εκτελέστε σάρωση ή ερώτηση για εντοπισμό παρακείμενων ασύρματων δικτύων, μέσα από το βοηθητικό πρόγραμμα του ασύρματου προσαρμογέα. Εάν εντοπιστούν οποιαδήποτε παρακείμενα δίκτυα, ελέγξτε ποια κανάλια χρησιμοποιούν. Αν και ο δρομολογητής σας θα προσπαθήσει να επιλέξει το καλύτερο διαθέσιμο ασύρματο κανάλι επικοινωνίας, εάν κάποιο άλλο ασύρματο δίκτυο λειτουργεί στο ίδιο κανάλι με αυτόν, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ασύρματης μετάδοσης ώστε να χρησιμοποιήσει ένα άλλο κανάλι.

Λύση 3:

Ορισμένες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως είναι τα τηλέφωνα των 2,4 Ghz και οι φούρνοι μικροκυμάτων, ενδέχεται να προκαλέσουν παρεμβολές στο ασύρματο σήμα και να επηρεάσουν την εμβέλεια και την ποιότητα της ασύρματης σύνδεσής σας. Επιχειρήστε να δημιουργήσετε ασύρματη σύνδεση σε άλλο κανάλι.

Επιστροφή στη σελίδα Αντιμετώπιση προβλημάτων