U.S. Robotics
       

Περιεχόμενα:

Καλώς ήρθατε στην πρόσβαση δεδομένων με 56K

Χαρακτηριστικά του προϊόντος

Εγκατάσταση για όλα τα λειτουργικά συστήματα

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Τεχνικό εγχειρίδιο αναφοράς

Γλωσσάρι

Πληροφορίες σχετικά με τους κανονισμούς

Περιορισμένη εγγύηση >

Οδηγός χρήσης και εγχειρίδιο αναφοράς συσκευής 56K Faxmodem

Περιορισμένη εγγύηση

Περιορισμένη εγγύηση δύο (2) ετών της U.S. Robotics Corporation
1.0 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:
1.1 Η παρούσα περιορισμένη εγγύηση καλύπτει αποκλειστικά τον πρώτο αγοραστή και τελικό χρήστη (ΠΕΛΑΤΗΣ) και δεν μεταβιβάζεται.
1.2 Κανένας αντιπρόσωπος, μεταπωλητής ή επιχειρηματικός συνεργάτης της U.S. Robotics Corporation (U.S. ROBOTICS) δεν έχει την εξουσιοδότηση να τροποποιήσει τους όρους της παρούσας Περιορισμένης Εγγύησης εκ μέρους της U.S. ROBOTICS.
1.3 Η παρούσα Περιορισμένη Εγγύηση εξαιρεί ρητώς οποιοδήποτε προϊόν δεν έχει αγοραστεί ως νέο από την U.S. ROBOTICS ή την εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία πώλησης.
1.4 Η παρούσα Περιορισμένη Εγγύηση εφαρμόζεται αποκλειστικά στη χώρα ή την περιοχή όπου προορίζεται να χρησιμοποιηθεί το προϊόν (όπως υποδεικνύεται από τον αριθμό μοντέλου του προϊόντος και τυχόν ετικέτες που αφορούν τις τοπικές εγκρίσεις για τη χρήση τηλεπικοινωνιακών προϊόντων που έχουν επικολληθεί στο προϊόν).
1.5 Η U.S. ROBOTICS εγγυάται στον ΠΕΛΑΤΗ ότι το προϊόν αυτό είναι ελεύθερο ελαττωμάτων ως προς την κατασκευή και τα υλικά του, υπό φυσιολογικές συνθήκες χρήσης και συντήρησης, για ΔΥΟ (2) ΕΤΗ από την ημερομηνία αγοράς του από την U.S. ROBOTICS ή την εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία πώλησης.
1.6 Η μόνη υποχρέωση της U.S. ROBOTICS υπό την παρούσα εγγύηση περιορίζεται, κατά την αποκλειστική κρίση της U.S. ROBOTICS, στην επισκευή του ελαττωματικού προϊόντος ή εξαρτήματος αυτού με νέα ή επισκευασμένα εξαρτήματα ή την ανταλλαγή του ελαττωματικού προϊόντος ή εξαρτήματος με νέο ή επισκευασμένο προϊόν ή εξάρτημα, ίδιο ή παρόμοιο με το πρωτότυπο. Διαφορετικά, εάν καμία από τις δύο προαναφερθείσες επιλογές δεν είναι εύλογα διαθέσιμη, η U.S. ROBOTICS πιθανόν, κατά την αποκλειστική κρίση της, να επιστρέψει στον ΠΕΛΑΤΗ το ποσό αγοράς. Το ποσό αυτό δεν θα πρέπει να υπερβαίνει την πιο πρόσφατη συνιστώμενη τιμή λιανικής που δημοσίευσε η U.S. ROBOTICS, μείον τα ισχύοντα έξοδα συντήρησης. Όλα τα προϊόντα και τα εξαρτήματα που παραδίδονται για ανταλλαγή αποτελούν ιδιοκτησία της U.S. ROBOTICS.
1.7 Η U.S. ROBOTICS παρέχει εγγύηση για οποιοδήποτε ανταλλακτικό προϊόν ή εξάρτημα, για ΕΝΕΝΗΝΤΑ (90) ΗΜΕΡΕΣ από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος ή του εξαρτήματος στον πελάτη.
1.8 Η U.S. ROBOTICS δεν παρέχει καμία εγγύηση ή βεβαίωση ότι το προϊόν αυτό θα πληροί τις απαιτήσεις του ΠΕΛΑΤΗ ή θα λειτουργεί σε συνδυασμό με οποιαδήποτε προϊόντα υλισμικού ή λογισμικού που διατίθενται από άλλες εταιρείες.
1.9 Η U.S. ROBOTICS δεν παρέχει καμία εγγύηση ή βεβαίωση ότι η λειτουργία των προϊόντων λογισμικού που παρέχονται μαζί με το προϊόν αυτό θα είναι απρόσκοπτη και ελεύθερη σφαλμάτων ή ότι θα διορθωθούν όλα τα ελαττώματα στα προϊόντα λογισμικού.
1.10 Η U.S. ROBOTICS δεν θα φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν λογισμικό ή άλλα δεδομένα ή στοιχεία του ΠΕΛΑΤΗ, που περιέχονται ή έχουν αποθηκευτεί στο προϊόν αυτό.
2.0 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ:
2.1 Ο ΠΕΛΑΤΗΣ αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη ότι το προϊόν αυτό πληροί τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του ΠΕΛΑΤΗ.
2.2 Συνιστάται συγκεκριμένα στον ΠΕΛΑΤΗ να δημιουργήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας για όλες τις εφαρμογές λογισμικού που παρέχονται με το προϊόν αυτό.
2.3 Ο ΠΕΛΑΤΗΣ αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τη σωστή εγκατάσταση και διαμόρφωση του προϊόντος αυτού και για τη σωστή εγκατάσταση, διαμόρφωση, λειτουργία και συμβατότητα με το περιβάλλον λειτουργίας, μέσα στο οποίο πρόκειται να λειτουργήσει το προϊόν αυτό.
2.4 Ο ΠΕΛΑΤΗΣ θα πρέπει να παρέχει στη U.S. ROBOTICS ένα αποδεικτικό αγοράς όπου θα αναφέρεται η ημερομηνία (αντίγραφο της αρχικής απόδειξης αγοράς από τη U.S. ROBOTICS ή την εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία πώλησης), ώστε να νομιμοποιούνται οποιεσδήποτε αξιώσεις στα πλαίσια της εγγύησης.
3.0 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ:
3.1 Ο ΠΕΛΑΤΗΣ θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της U.S. ROBOTICS ή με κάποιο εξουσιοδοτημένο κέντρο τεχνικής υποστήριξης της U.S. ROBOTICS εντός της περιόδου ισχύος της εγγύησης, για να λάβει εξουσιοδότηση για τεχνική υποστήριξη στα πλαίσια της εγγύησης.
3.2 Ο πελάτης θα πρέπει να παρέχει τον αριθμό μοντέλου του προϊόντος, τον αριθμό σειράς παραγωγής του προϊόντος, καθώς και αποδεικτικό αγοράς με ημερομηνία (αντίγραφο της αρχικής απόδειξης αγοράς από τη U.S. ROBOTICS ή την εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία πώλησης), για να λάβει εξουσιοδότηση για τεχνική υποστήριξη στα πλαίσια της εγγύησης.
3.3 Για πληροφορίες επικοινωνίας με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της U.S. ROBOTICS ή με κάποιο εξουσιοδοτημένο κέντρο τεχνικής υποστήριξης της U.S. ROBOTICS, επισκεφτείτε την εταιρική διαδικτυακή τοποθεσία της U.S ROBOTICS στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.usr.com
3.4 Ο ΠΕΛΑΤΗΣ θα πρέπει να έχει άμεσα διαθέσιμα τα παρακάτω στοιχεία και αντικείμενα όταν επικοινωνεί με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της U.S. ROBOTICS:
· Αριθμός μοντέλου προϊόντος
· Αριθμός σειράς παραγωγής προϊόντος
· Αποδεικτικό αγοράς με ημερομηνία
· Όνομα και αριθμός τηλεφώνου προσώπου επικοινωνίας στον ΠΕΛΑΤΗ
· Έκδοση λειτουργικού συστήματος υπολογιστή του ΠΕΛΑΤΗ
· Δίσκο CD-ROM εγκατάστασης της U.S. ROBOTICS
· Οδηγό εγκατάστασης της U.S. ROBOTICS
4.0 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ:
4.1 Στην περίπτωση που το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της U.S. ROBOTICS ή το εξουσιοδοτημένο κέντρο τεχνικής υποστήριξης της U.S. ROBOTICS θα διαπιστώσει ότι το προϊόν ή κάποιο εξάρτημά του εμφανίζει δυσλειτουργία ή αστοχία που αποδίδεται άμεσα σε ελαττωματική κατασκευή και/ή υλικά και το προϊόν καλύπτεται από τον όρο κάλυψης ΔΥΟ (2) ΕΤΩΝ της εγγύησης, και Ο ΠΕΛΑΤΗΣ έχει συμπεριλάβει ένα αντίγραφο του αποδεικτικού αγοράς με ημερομηνία (πρωτότυπη απόδειξη αγοράς από τη U.S. ROBOTICS ή την εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία πώλησης) μαζί με το επιστρεφόμενο προϊόν ή το εξάρτημα, τότε η U.S. ROBOTICS θα παρέχει στον ΠΕΛΑΤΗ μια Εξουσιοδότηση Επιστροφής Υλικού (RMA), καθώς και οδηγίες για την επιστροφή του προϊόντος στην καθορισμένη από τη U.S. ROBOTICS ζώνη επιστροφής.
4.2 Εάν κάποιο προϊόν ή εξάρτημα αποσταλεί στη U.S. ROBOTICS χωρίς να έχει εκδοθεί εξουσιοδότηση επιστροφής υλικού από τη U.S. ROBOTICS ή το εξουσιοδοτημένο κέντρο τεχνικής υποστήριξης της U.S. ROBOTICS, το προϊόν ή το εξάρτημα θα επιστραφεί στον ΠΕΛΑΤΗ.
4.3 Ο ΠΕΛΑΤΗΣ συμφωνεί να καλύψει το κόστος αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος ή του εξαρτήματος στο εξουσιοδοτημένο κέντρο επιστροφής προϊόντων της U.S. ROBOTICS, να ασφαλίσει το προϊόν ή να αναλάβει την ευθύνη για τυχόν απώλεια ή βλάβη που πιθανόν να συμβεί κατά τη μεταφορά και να χρησιμοποιήσει μια συσκευασία αποστολής παρόμοια με την αρχική συσκευασία.
4.4 Η ευθύνη για τυχόν απώλεια ή βλάβη δεν μεταβιβάζεται στη U.S. ROBOTICS, μέχρις ότου το επιστρεφόμενο προϊόν ή το εξάρτημα παραληφθεί από κάποιο εξουσιοδοτημένο κέντρο επιστροφής προϊόντων της U.S. ROBOTICS.
4.5 Οι εξουσιοδοτημένες επιστροφές από τον ΠΕΛΑΤΗ θα αποσυσκευαστούν, θα ελεγχθούν οπτικά και θα αντιστοιχιστεί ο αριθμός μοντέλου και ο αριθμός σειράς παραγωγής του προϊόντος, για το οποίο εγκρίθηκε η εξουσιοδότηση επιστροφής υλικού. Το εσωκλειόμενο αποδεικτικό αγοράς θα ελεγχθεί για την ημερομηνία και το σημείο αγοράς. Η U.S. ROBOTICS μπορεί να αρνηθεί την επισκευή ή αντικατάσταση στα πλαίσια της εγγύησης, εφόσον τα αποτελέσματα του οπτικού ελέγχου του επιστρεφόμενου προϊόντος ή του εξαρτήματος δεν συμφωνούν με τα παρεχόμενα από τον ΠΕΛΑΤΗ στοιχεία, για τα οποία εκδόθηκε η εξουσιοδότηση επιστροφής προϊόντος.
4.6 Εφόσον το προϊόν ή το εξάρτημα που επέστρεψε ο ΠΕΛΑΤΗΣ αποσυσκευαστεί, ελεγχθεί οπτικά και δοκιμαστεί, η U.S. ROBOTICS, κατά την αποκλειστική της κρίση, θα το επισκευάσει ή θα το αντικαταστήσει, χρησιμοποιώντας νέο ή επισκευασμένο προϊόν ή εξαρτήματα, στο βαθμό που κρίνει απαραίτητο, προκειμένου να επανέλθει το προϊόν ή το εξάρτημα σε καλή λειτουργική κατάσταση.
4.7 Η U.S. ROBOTICS θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια να αποστείλει το προϊόν ή το εξάρτημα που επιδιορθώθηκε ή αντικαταστάθηκε στον ΠΕΛΑΤΗ, με δικά της έξοδα, εντός διαστήματος όχι μεγαλύτερου από ΕΙΚΟΣΙ ΜΙΑ (21) ΗΜΕΡΕΣ από την ημερομηνία εξουσιοδοτημένης παράδοσης του προϊόντος από τον ΠΕΛΑΤΗ, σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο επιστροφής προϊόντων της U.S. ROBOTICS.
4.8 Η U.S. ROBOTICS δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν από καθυστέρηση στην παράδοση του προϊόντος ή του εξαρτήματος που επιδιορθώθηκε ή αντικαταστάθηκε.
5.0 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ:
5.1 ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΡΙΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ: Το παρόν προϊόν της U.S. ROBOTICS πιθανόν να περιλαμβάνει ή να συνοδεύεται από λογισμικό τρίτων εταιρειών, η χρήση του οποίου καλύπτεται από ξεχωριστές συμβάσεις άδειας χρήσης τελικού χρήστη, οι οποίες παρέχονται από τρίτους προμηθευτές λογισμικού. Η περιορισμένη εγγύηση της U.S. ROBOTICS δεν καλύπτει το λογισμικό που διατίθεται από τρίτες εταιρείες. Για την ισχύουσα εγγύηση, ανατρέξτε στη σύμβαση άδειας χρήσης τελικού χρήστη που διέπει το λογισμικό αυτό.
5.2 ΒΛΑΒΗ ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΑΜΕΛΕΙΑΣ, ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΕΣΦΑΛΜΕΝΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ/Ή ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ: Στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, η παρούσα περιορισμένη εγγύηση της U.S. ROBOTICS δεν ισχύει για τη φυσιολογική φθορά, για ζημία ή απώλεια δεδομένων λόγω συνδυασμένης λειτουργίας με τρέχουσες και/ή μελλοντικές εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος ή άλλο τρέχον και/ή μελλοντικό λογισμικό ή υλισμικό, για τροποποιήσεις (από άτομα εκτός κέντρων τεχνικής υποστήριξης της U.S. ROBOTICS ή εξουσιοδοτημένων από τη U.S. ROBOTICS), για βλάβη που προκλήθηκε από σφάλμα του χειριστή ή μη συμμόρφωση με τις οδηγίες, όπως αυτές ορίζονται στα έντυπα χρήστη ή άλλα συνοδά έντυπα, για βλάβη που προκλήθηκε από φυσικές δυνάμεις, όπως κεραυνοί, καταιγίδες, πλημμύρες, πυρκαγιές, σεισμούς κ.λπ. Στα προϊόντα στα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει αλλοιωθεί ή αφαιρεθεί ο αριθμός σειράς παραγωγής του προϊόντος, ενδείξεις εσφαλμένης χρήσης, αμέλειας και λανθασμένου χειρισμού, ενδείξεις βλάβης λόγω υπέρμετρης φυσικής, θερμοκρασιακής ή ηλεκτρικής καταπόνησης, ενδείξεις ότι είναι πλαστά, ενδείξεις βλάβης λόγω ιών υπολογιστή τύπου " worm", "Trojan horse" ή άλλων ή λόγω καταστροφής των περιεχομένων της μνήμης, ενδείξεις αστοχίας του προϊόντος ως αποτέλεσμα ατυχήματος, κατάχρησης, εσφαλμένης χρήσης (συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, της εσφαλμένης εγκατάστασης, της σύνδεσης σε πηγές και ρευματολήπτες που διατρέχονται από ακατάλληλη τιμή τάσης), ενδείξεις αστοχίας που προκλήθηκαν από προϊόντα που δεν παρέχονται από την U.S. ROBOTICS, ενδείξεις βλάβης που προκλήθηκε από υγρασία, περιβαλλοντική οξείδωση, αιφνίδιες κορυφές τάσης, αποστολή, μη φυσιολογικές συνθήκες εργασίας ή ενδείξεις ότι το προϊόν χρησιμοποιήθηκε εκτός των συνόρων της χώρας ή της περιοχής όπου προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί (όπως αυτό αποδεικνύεται από τον αριθμό μοντέλου του προϊόντος και τυχόν ετικέτες που αφορούν τις τοπικές εγκρίσεις για τη χρήση τηλεπικοινωνιακών προϊόντων που έχουν επικολληθεί στο προϊόν).
5.3 ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ή ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΡΗΤΕΣ Ή ΕΜΜΕΣΕΣ, ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΕΣ Ή ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΕΣ, ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΠΩΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΟΡΩΝ Ή ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΡΗΤΩΣ. Η U.S. ROBOTICS ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΟΥΤΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ Ή ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ.
5.4 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ. ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, Η U.S. ROBOTICS ΕΞΑΙΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ), ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΕΣ, ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΕΣ, ΕΜΜΕΣΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ Ή ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ Ή ΚΕΡΔΩΝ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ή ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ή ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ Ή ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΤΗ ΧΡΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ Ή ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Η U.S. ROBOTICS Ή Ο ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΕ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ U.S. ROBOTICS. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΒΛΑΒΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΕΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΥ.
6.0 ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ: Σε ορισμένες χώρες, πολιτείες, περιοχές ή επαρχίες δεν επιτρέπεται η εξαίρεση ή ο περιορισμός των έμμεσων εγγυήσεων ή ο περιορισμός των συμπτωματικών ή παρεπόμενων ζημιών για ορισμένα προϊόντα που διατίθενται στους καταναλωτές ή ο περιορισμός της ευθύνης για προσωπικό τραυματισμό, επομένως πιθανόν να περιορίζεται η εφαρμογή των ανωτέρω περιορισμών και εξαιρέσεων σε ότι αφορά τον ΠΕΛΑΤΗ. Όταν οι έμμεσες εγγυήσεις δεν επιτρέπεται από το νόμο να εξαιρεθούν στο σύνολό τους, η διάρκεια ισχύος τους θα περιοριστεί στα ΔΥΟ (2) ΕΤΗ που αναφέρονται στην εγγύηση αυτή. Η παρούσα εγγύηση δίνει στον ΠΕΛΑΤΗ συγκεκριμένα νομικά δικαιώματα, τα οποία πιθανόν να ποικίλουν, ανάλογα με την τοπική νομοθεσία.
7.0 ΔΙΕΠΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ: Η παρούσα Περιορισμένη Εγγύηση θα διέπεται από τους νόμους της Πολιτείας του Ιλλινόις, Η.Π.Α. με εξαίρεση τους κανονισμούς που αντιβαίνουν σε νομοθετημένες αρχές και με εξαίρεση τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών περί Συμβάσεων Διεθνούς Πώλησης Αγαθών.

U.S. Robotics Corporation
935 National Parkway
Schaumburg, IL, 60173
Η.Π.Α.