U.S. Robotics
       

Περιεχόμενα:

Καλώς ήρθατε στην πρόσβαση δεδομένων με 56K

Χαρακτηριστικά του προϊόντος

Εγκατάσταση για όλα τα λειτουργικά συστήματα >

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Τεχνικό εγχειρίδιο αναφοράς

Γλωσσάρι

Πληροφορίες σχετικά με τους κανονισμούς

Περιορισμένη εγγύηση

Οδηγός χρήσης και εγχειρίδιο αναφοράς συσκευής 56K Faxmodem

Εγκατάσταση για όλα τα λειτουργικά συστήματα

Προετοιμασία για εγκατάσταση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πριν ξεκινήσετε, σας συνιστούμε να απεγκαταστήσετε οποιοδήποτε άλλο μόντεμ έχετε εγκατεστημένο στο σύστημα σας. Για οδηγίες, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση του προηγούμενού σας μόντεμ.

Σημειώστε τον αριθμό σειράς παραγωγής του νέου σας U.S. Robotics μόντεμ, ο οποίος βρίσκεται στο λευκό αυτοκόλλητο με το ραβδοκώδικα στο μόντεμ και στο κουτί του. Εάν ποτέ χρειαστεί να καλέσετε το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης, θα χρειαστείτε τον αριθμό αυτό για να εξυπηρετηθείτε.

Βήμα 1: Συνδέστε το μόντεμ με τον υπολογιστή.

Σβήστε τον υπολογιστή και συνδέστε το ένα άκρο του σειριακού καλωδίου του μόντεμ στο μόντεμ και το άλλο στον υπολογιστή.

Βήμα 2: Συνδέστε το μόντεμ σε μια αναλογική γραμμή τηλεφώνου και στην πρίζα ρεύματος.

Συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου του τηλεφώνου που συνοδεύει το μόντεμ στην υποδοχή του μόντεμ και το άλλο άκρο σε μια υποδοχή αναλογικού τηλεφώνου στον τοίχο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η τηλεφωνική υποδοχή που χρησιμοποιείται πρέπει να είναι για ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ γραμμή τηλεφώνου. Τα περισσότερα τηλέφωνα στα γραφεία είναι συνδεδεμένα με ΨΗΦΙΑΚΕΣ γραμμές. Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τον τύπο της γραμμής που διαθέτετε. Το μόντεμ θα καταστραφεί εάν χρησιμοποιήσετε ψηφιακή τηλεφωνική γραμμή.

Συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου ρεύματος στην υποδοχή του μόντεμ και το άλλο άκρο σε μια πρίζα. Ανάψτε το μόντεμ. Το κουμπί λειτουργίας του μόντεμ (υποδεικνύεται στο κάτω μέρος του μόντεμ) βρίσκεται στην πλευρά του μόντεμ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν η ενδεικτική λυχνία λειτουργίας δεν είναι αναμμένη, πιθανόν το μόντεμ να μην είναι σε λειτουργία. Βεβαιωθείτε πως το καλώδιο ρεύματος είναι συνδεδεμένο στο μόντεμ και στην πρίζα.

Εάν κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης σάς ζητηθεί να υποδείξετε το σημείο όπου βρίσκονται τα προγράμματα οδήγησης, πηγαίνετε στο D:\ (θεωρώντας πως D είναι το γράμμα που χρησιμοποιείτε για τη μονάδα CD-ROM).

Εάν έχετε λειτουργικό σύστημα Windows 95/98/Me:

Βήμα 3: Εγκαταστήστε τα προγράμματα οδήγησης του μόντεμ.
Ανάψτε τον υπολογιστή σας. Μετά την αναγνώριση του μόντεμ από τον οδηγό νέου υλικού, εισαγάγετε το δίσκο εγκατάστασης στη μονάδα CD-ROM. Ακολουθήστε τις οδηγίες επί της οθόνης για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

Εάν έχετε Windows NT:

Βήμα 3: Εγκαταστήστε τα προγράμματα οδήγησης του μόντεμ.

Θα πρέπει να είστε σε λειτουργία διαχειριστή για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε νέο υλικό. Ανάψτε τον υπολογιστή σας. Πριν συνδεθείτε, εισαγάγετε το δίσκο εγκατάστασης στη μονάδα CD-ROM και κατόπιν συνδεθείτε. Κάντε κλικ στην επιλογές Start (Έναρξη), Settings (Ρυθμίσεις) και Control Panel (Πίνακας ελέγχου) των Windows. Κάντε διπλό κλικ στην επιλογή Modems (Μόντεμ). Όταν εμφανιστεί η οθόνη Install New Modem (Εγκατάσταση νέου μόντεμ), κάντε κλικ στην επιλογή Next (Επόμενο) για να μπορέσουν τα Windows να ανιχνεύσουν το μόντεμ σας. Όταν το μόντεμ σας ανιχνευθεί, κάντε κλικ στην επιλογή Change (Αλλαγή). Κάντε κλικ στην επιλογή Have Disk (Από δισκέτα). Βεβαιωθείτε πως είναι επιλεγμένο το σημείο όπου βρίσκεται η μονάδα CD-ROM και κάντε κλικ στο OK. Βεβαιωθείτε πως η επιλογή U.S. Robotics 56K Fax Ext (Windows NT4.0) είναι τονισμένη. Κάντε κλικ στο OK και κατόπιν στην επιλογή Next (Επόμενο). Κάντε κλικ στην επιλογή Finish (Τέλος). Όταν εμφανιστεί το παράθυρο Modems Properties (Ιδιότητες μόντεμ), θα δείτε την θύρα COM στην οποία αντιστοιχεί το μόντεμ σας. Κάντε κλικ στην επιλογή Close (Κλείσιμο). Εάν εμφανιστεί το παράθυρο Systems Settings Change (Αλλαγή στις ρυθμίσεις του συστήματος), κάντε κλικ στην επιλογή Yes (Ναι) για να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.

Εάν έχετε Windows 2000:

Βήμα 3: Εγκαταστήστε τα προγράμματα οδήγησης του μόντεμ.

Θα πρέπει να είστε σε λειτουργία διαχειριστή για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε νέο υλικό. Ανάψτε τον υπολογιστή σας. Όταν εμφανιστεί ο οδηγός νέου υλικού, εισάγετε το δίσκο εγκατάστασης στη μονάδα CD-ROM και κάντε κλικ στην επιλογή Next (Επόμενο). Βεβαιωθείτε πως είναι επιλεγμένο το Search for a suitable driver for my device (recommended) (Αναζήτηση του καταλληλότερου προγράμματος οδήγησης για τη συσκευή μου - συνιστώμενο) και κάντε κλικ στην επιλογή Next (Επόμενο). Βεβαιωθείτε πως είναι επιλεγμένο μόνο το CD-ROM drives (μονάδες CD-ROM) και κάντε κλικ στην επιλογή Next (Επόμενο), και πάλι κλικ στο Next (Επόμενο). Πιθανόν να εμφανιστεί η προειδοποίηση Digital Signature Not Found (Δεν βρέθηκε ψηφιακή υπογραφή)*. Εάν εμφανιστεί, κάντε κλικ στην επιλογή Yes (Ναι). Κάντε κλικ στην επιλογή Finish (Τέλος) για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Εάν έχετε Windows XP:

Βήμα 3: Εγκαταστήστε τα προγράμματα οδήγησης του μόντεμ.

Θα πρέπει να είστε σε λειτουργία διαχειριστή για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε νέο υλικό. Ανάψτε τον υπολογιστή σας. Αφού ο οδηγός νέου υλικού ανιχνεύσει το μόντεμ σας, αν σας ζητηθεί να συνδεθείτε με την υπηρεσία Windows Update (Ενημέρωση των Windows), επιλέξτε No, not this time (Όχι αυτή τη φορά) και κατόπιν κάντε κλικ στην επιλογή Next (Επόμενο). Εισαγάγετε το δίσκο εγκατάστασης στη μονάδα CD-ROM. Περιμένετε καθώς ο οδηγός ερευνά. Εάν ο οδηγός δεν ξεκινήσει αυτόματα την αναζήτηση, κάντε κλικ στην επιλογή Next (Επόμενο). Θα εμφανιστεί ένα δοκιμαστικό μήνυμα με το λογότυπο των Windows*. Κάντε κλικ στην επιλογή Continue Anyway (Συνέχεια οπωσδήποτε). Κάντε κλικ στην επιλογή Finish (Τέλος) για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

* Η U.S. Robotics έχει κάνει εκτεταμένες δοκιμές σε συνδυασμό με το υποστηριζόμενο υλικό και βεβαιώνει τη συμβατότητα του με τα 2000/XP.

Όλα τα λειτουργικά Συστήματα:

Συγχαρητήρια! Έχετε ολοκληρώσει την εγκατάσταση του νέου σας μόντεμ U.S. Robotics. Τώρα καταχωρίστε το μόντεμ σας.

Βγάλτε και επανεισαγάγετε το δίσκο εγκατάστασης στη μονάδα εγκατάστασης CD-ROM. Επιλέξτε τη γλώσσα σας. Εάν το περιβάλλον διασύνδεσης δεν εμφανιστεί αυτόματα, κάντε κλικ στην επιλογή Start (Έναρξη) των Windows και κατόπιν κάντε κλικ στην επιλογή Run (Εκτέλεση). Στο πλαίσιο διαλόγου πληκτρολογήστε D:\setup.exe. Εάν η μονάδα CD-ROM χρησιμοποιεί διαφορετικό γράμμα, πληκτρολογήστε το στη θέση του "D." Επιλέξτε γλώσσα. Επιλέξτε Yes (Ναι) στην σύμβαση άδειας χρήσης. Στο περιβάλλον διασύνδεσης του δίσκου εγκατάστασης, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Support (Υποστήριξη). Κάντε κλικ στην επιλογή Product Registration (Καταχώριση προϊόντος). Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να μεταβείτε στην ενότητα καταχωρίσεων του διαδικτυακού τόπου της U.S. Robotics. Επιλέξτε τη χώρα σας ή την περιοχή σας. Εισάγετε τις κατάλληλες πληροφορίες και μετά κάντε κλικ στην επιλογή Register (Καταχώριση).

Μπορείτε επίσης να κάνετε εγγραφή στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση:
http://www.usr.com/productreg

Πρόσθετες οδηγίες εγκατάστασης λογισμικού

Εγκαταστήστε το λογισμικό επικοινωνίας.
Στο περιβάλλον διασύνδεσης του δίσκου εγκατάστασης, θα βρείτε συνδέσμους που σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε λογισμικό προαιρετικά, καθώς επίσης να προβάλλετε τον Οδηγό χρήσης του μόντεμ σας. Εάν το περιβάλλον διασύνδεσης δεν εμφανιστεί αυτόματα, κάντε κλικ στην επιλογή Start (Έναρξη) των Windows και κατόπιν κάντε κλικ στην επιλογή Run (Εκτέλεση). Στο πλαίσιο διαλόγου πληκτρολογήστε D:\setup.exe. Εάν η μονάδα CD-ROM χρησιμοποιεί διαφορετικό γράμμα, πληκτρολογήστε το στη θέση του "D." Κάντε κλικ στην επιλογή Software (Λογισμικό) για να δείτε τις επιλογές σας για δωρεάν λογισμικό.

Εγκαταστήστε το λογισμικό Internet Call Notification (ICN).
Το ICN σάς επιτρέπει να απαντήσετε μια εισερχόμενη κλήση ομιλίας, χωρίς να χρειαστεί να διακόψετε την σύνδεσή σας με το διαδίκτυο.* Στο περιβάλλον διασύνδεσης του δίσκου εγκατάστασης, κάντε κλικ στην επιλογή Software (Λογισμικό) και κατόπιν στην επιλογή U.S. Robotics Internet Call Notification. Εάν το περιβάλλον διασύνδεσης δεν εμφανιστεί αυτόματα, κάντε κλικ στην επιλογή Start (Έναρξη) των Windows και κατόπιν κάντε κλικ στην επιλογή Run (Εκτέλεση). Στο πλαίσιο διαλόγου πληκτρολογήστε D:\setup.exe. Εάν η μονάδα CD-ROM χρησιμοποιεί διαφορετικό γράμμα, πληκτρολογήστε το στη θέση του "D."

* Για να χρησιμοποιήσετε την ICN, θα πρέπει να έχετε συνδρομή στην υπηρεσία αναμονής κλήσης/αναγνώρισης κλήσης της εταιρείας της τηλεφωνικής σας σύνδεσης και ο παροχέας υπηρεσιών διαδικτύου σας να υποστηρίζει v.92/MoH.