USRobotics
       

Indhold:

Velkommen til 56K-informationsadgang >

Produktfunktioner

Installation på operativsystemerne Windows 98SE/Me/2000/XP

Instruktioner vedrørende afinstallation

Fejlfinding

Teknisk reference (English)

Ordliste

Oplysninger om regulering
og begrænset garanti

56K-faxmodem - Brugervejledning og reference

Velkommen til 56K-informationsadgang

Læs dette først!

Tillykke! Du er blandt de første, der ejer et modem med den nye V.92-standard.

V.92-standarden er en spændende ny forbedring af 56K-teknologien. V.92 tilbyder tre nye funktioner til forbedring af den nuværende V.90-standard.

Den første forbedring er "V.PCM-Upstream"-teknologien, der giver mulighed for, at modemets upstream-kommunikation kan nå op på hastigheder på 48.000 bps. Under V.90-standarden er upstream-hastigheden begrænset 31.200 bps.

Den anden forbedring er Quick Connect, som giver mulighed for hurtigere netværk via modem-forbindelser ved at tillade modemet at huske linjeforholdene hos en serviceudbyder, der understøtter V.92. Den første gang du etablerer forbindelse med din serviceudbyder, vil modemet udføre den fulde indlæringssekvens og lagre de oplysninger, det modtager. Dette udelukker behovet for, at modemet skal gennemgå den fulde indlæringssekvens ved efterfølgende forbindelsesforsøg, hvilket reducerer forbindelsestiden med 30 - 50%. Hvis modemet ikke kan etablere en optimal forbindelse på et tidspunkt efter det første forbindelsesforsøg, vil modemet udføre den fulde indlæringssekvens.

Den tredje forbedring er "Modem On Hold"-teknologien, som giver mulighed for midlertidigt at afbryde Internetforbindelsen, når der er en indgående telefonsamtale. Du kan derefter vende tilbage til forbindelsen, når opkaldet er færdigt, uden at have afbrudt forbindelsen. Hvis du etablerer forbindelse til en serviceudbyder, der understøtter V.92, vil du modtage en meddelelse, der informerer om, at der er et indgående opkald.*† Hvis du desuden abonnerer på Vis nummer, vises nummeret på det indgående opkald i computerens meddelelsesvindue. Du får derefter mulighed for at modtage eller ignorere opkaldet. Hvis du har forbindelse med en V.92-server og vælger at modtage opkaldet, vises der en anden meddelelse, der giver dig besked om, hvor længe serviceudbyderens system vil vente, før datakommunikationen afsluttes. Hvis du etablerer forbindelse til en serviceudbyder, der ikke understøtter V.92, vil du modtage en meddelelse, der informerer om, at der er et indgående opkald. Du får derefter mulighed for at modtage eller ignorere opkaldet. Hvis du vælger at modtage opkaldet, afsluttes dataforbindelsen.

På installations-CD'en findes programmet ControlCenter. Med ControlCenter får du mulighed for nemt at konfigurere indstillingerne for dit nye V.92-modem og automatisk få besked om opdateringer til modemets kode. Du får adgang til brugerhåndbogen til ControlCenter fra et hyperlink i ControlCenter-brugerfladen.

De nye V.92-forbedringer vil ikke umiddelbart være tilgængelige hos alle serviceudbydere. På følgende URL kan du se, om du kan opnå en V.92-forbindelse:

http://www.usr-emea.com/support/s-v92.asp?loc=unkg.

Kontakt din serviceudbyder for at få at vide, hvornår de vil opdatere deres servere, så de understøtter V.92-teknologi. Dette modem er bagudkompatibelt og vil aftale den højest mulige hastighed, når du etablerer forbindelse til serviceudbyderen.

* Du skal abonnere på Banke på-tjenesten hos dit telefonselskab for at kunne bruge "Modem On Hold"-forbedringen.
† Hvis dine indgående opkald straks viderestilles til din telefonsvarer, modtager du ikke denne meddelelse. 

 

 

rev. 3.1
11-04
R46.0834.00


USRobotics