Instruktioner vedrørende afinstallation >

Instruktioner vedrørende afinstallation

Hvis du vil fjerne dit USRobotics 56K USB-faxmodem, skal du følge disse trin.

Trin 1: Fjern modemdriverne fra Kontrolpanel.

Windows 98SE-brugere

1. Klik på Start, Indstillinger og Kontrolpanel.
  2. Dobbeltklik på Tilføj/fjern programmer, og klik på fanen Installer/Fjern program.
  3. Marker USRobotics 56K Faxmodem USB, og klik på Fjern.

Windows Me-brugere

• Klik på Start, Indstillinger og Kontrolpanel.
  • Dobbeltklik på Tilføj/fjern programmer, og klik på fanen Installer/Fjern program.
  • Marker USRobotics USB Modem Enumerator, og klik på Fjern.

Windows 2000-brugere

1. Klik på Start, Indstillinger og Kontrolpanel.
  2. Dobbeltklik på Tilføj/fjern hardware, og klik på Næste for at fortsætte.
  3. Marker Fjern en enhed/tag en enheds stik ud, og klik på Næste.
  4. Marker Fjern en enhed, og klik på Næste.
  5. Rul ned på listen over installeret hardware, og fremhæv USRobotics 56K USB-faxmodem, og klik på Næste.
  6. Marker Ja, denne enhed skal fjernes, og klik på Næste.
  7. Når Windows rapporterer, at enheden er fjernet, så klik på Udfør.

Windows XP

1. Klik på Start, Indstillinger, og derefter på Kontrolpanel.
  2. Dobbeltklik på Telefon- og modemindstillinger.
  3. Klik på fanen Modemer, marker USRobotics 56K USB-faxmodem, og klik på Fjern.
  4. Marker Ja, jeg er sikker, klik på OK, og luk vinduet Telefon- og modemindstillinger.

Trin 2: Afbryd den fysiske forbindelse mellem modemet og computeren. Tag USB A til B-kablet mellem modem og computer ud. Modemet er nu afinstalleret.

BEMÆRK: Hvis du ønsker hjælp til fejlfinding, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kontakter teknisk support, henvises du til afsnittene "Fejlfinding".