Installasjon på operativsystemene Windows 98SE, Me, 2000 og XP

Avinstallerings-
instruksjoner >

Feilsøking

Tekniske opplysninger (English)

Ordliste

Informasjon om standarder og normer
samt begrenset garanti

56 kB faksmodem – brukerhåndbok og referanse

Avinstalleringsinstruksjoner

Følg disse trinnene når du vil avinstallere ditt USRobotics 56 kB faksmodem for USB:.

Trinn 1: Avinstaller modemdriverne ved hjelp av Kontrollpanel.

Windows 98SE-brukere

1. Klikk på Start-knappen i Windows, på Innstillinger og Kontrollpanel.
  2. Dobbeltklikk på Legg til / fjern programmer, og klikk på kategorien Installer/avinstaller.
  3. Merk USRobotics 56K Faxmodem USB, og klikk på Legg til / fjern.

Windows Me-brukere

1. Klikk på Start-knappen i Windows, på Innstillinger og Kontrollpanel.
  2. Dobbeltklikk på Legg til / fjern programmer, og klikk på kategorien Installer/avinstaller.
  3. Merk USRobotics USB Modem Enumerator, og klikk på Legg til / fjern.

Windows 2000-brukere

1. Klikk på Start-knappen i Windows, på Innstillinger og på Kontrollpanel.
  2. Dobbeltklikk på Legg til / fjern maskinvare, og klikk på Neste for å fortsette.
  3. Velg Avinstaller / koble fra en enhet, og klikk på Neste.
  4. Velg Avinstaller en enhet, og klikk på Neste.
  5. Bla nedover listen over installert maskinvare, og merk USRobotics 56K Faxmodem USB. Klikk på Neste.
  6. Velg Ja, jeg vil avinstallere denne enheten, og klikk på Neste.
  7. Når Windows melder fra om at avinstalleringen er utført, klikker du på Fullfør.

Windows XP

1. Klikk på Start-knappen i Windows, og klikk på Kontrollpanel.
  2. Dobbeltklikk på Telefon- og modemalternativer.
  3. Klikk på kategorien Modem, merk USRobotics 56K Faxmodem USB, og klikk på Avinstaller.
  4. Velg Ja, jeg er sikker, klikk på OK, and lukk vinduet Telefon- og modemalternativer.

Trinn 2: Koble modemet fysisk fra datamaskinen. Koble USB A til B-kabelen fra modemet og datamaskinen. Modemet skal nå være avinstallert.

MERK: Hvis du vil ha hjelp med feilsøking eller vil vite hvordan du kontakter teknisk støtte, se delene Feilsøking.