Inhoudsopgave:

Inleiding

De router installeren

De router configureren

Problemen oplossen

Reglementaire informatie >

Veelvoorkomende vragen

Beperkte garantie van U.S. Robotics Corporation

Gebruikershandleiding Broadband Router (Windows XP, Me, 2000, NT, 98, 95 en Macintosh)

Reglementaire informatie

Verklaring van conformiteit

U.S. Robotics Corporation
935 National Parkway
Schaumburg, IL, 60173
Verenigde Staten

verklaart hierbij dat dit product voldoet aan de door de FCC vastgelegde specificaties:

Deel 15, Klasse B

De werking van dit apparaat voldoet aan twee voorwaarden:

  1. dit apparaat veroorzaakt geen schadelijke elektromagnetische storingen en
  2. dit apparaat moet alle ontvangen storingen accepteren, inclusief storingen die ongewenste werkingen kunnen veroorzaken.

Deze apparatuur voldoet aan FCC Deel 15 voor gebruik thuis en op kantoor.

Waarschuwing: veranderingen of aanpassingen in de apparatuur die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door de partij die verantwoordelijk is voor overeenstemming met de specificaties, kunnen betekenen dat de gebruiker de apparatuur niet meer mag gebruiken.

Storing voor radio en televisie:

Deze apparatuur is getest en in overeenstemming bevonden met de beperkingen voor een digitaal apparaat van Klasse B, conform Deel 15 van de FCC-richtlijnen. Deze grenswaarden bestaan om een redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke storing in een particuliere installatie. Door deze apparatuur wordt radiofrequentie-energie gegenereerd, gebruikt en mogelijk uitgestraald. De apparatuur dient volgens de aanwijzingen van de fabrikant te worden geïnstalleerd en gebruikt, anders zou het schadelijke storing voor radiocommunicatie kunnen veroorzaken. Er is echter geen garantie dat in een bepaalde installatie geen storing zal optreden. Mocht het apparaat storing in radio- of televisieontvangst veroorzaken, hetgeen kan worden vastgesteld wanneer de apparatuur uit en aan wordt gezet, kunt u met de volgende maatregelen trachten de storing te verhelpen:

  • Verander de positie van de ontvangstantenne.
  • Zet de apparatuur en het ontvangende apparaat verder bij elkaar vandaan.
  • Sluit de apparatuur niet aan op hetzelfde stopcontact als het ontvangende apparaat.
  • Bel de dealer of een ervaren radio-/tv-technicus voor hulp.

UL-notering/C-UL-notering:

Voor externe producten:

Deze informatietechnologie is voorzien van een UL- en C-UL-notering voor respectievelijk de Amerikaanse en de Canadese markt voor de gebruiken die worden beschreven in de gebruikershandleiding.

Voor interne producten:

Deze informatietechnologie is voorzien van een UL-notering en C-UL-notering voor zowel de Amerikaanse als de Canadese markt voor gebruik met van UL-notering voorziene computers die worden geleverd met installatie-instructies waarin wordt uitgelegd hoe gebruikers kaarten dienen te installeren.

Voor laptop-/notebook-producten:

Deze informatietechnologie is voorzien van een UL- en C-UL-notering voor zowel de Amerikaanse als de Canadese markt, uitsluitend voor gebruik met laptops of notebooks met een UL-notering.

Voor gebruikers in Canada

Industry Canada (IC)

Dit digitale apparaat blijft binnen de grenswaarden klasse B voor radiostoring van digitale apparaten, zoals uiteengezet in de norm voor storing veroorzakende apparatuur, namelijk Digital Apparatus ICES-003 van Industry Canada.

Gebruikers dienen er voor hun eigen veiligheid voor te zorgen dat elektrische aardeverbindingen van de apparatuur, telefoonlijnen en metalen waterleidingen, indien aanwezig, met elkaar worden verbonden. Deze maatregel verdient met name in landelijke gebieden de aanbeveling.

Waarschuwing: gebruikers dienen niet zelf te trachten elektrische aardeverbindingen tot stand te brengen, maar in plaats daarvan de assistentie van een inspecterende instelling of een elektricien in te roepen.

EC Verklaring van conformiteit

Wij, U.S. Robotics Corporation, 935 National Parkway, Schaumburg, Illinois, 60173-5157 VS, verklaren onder eigen verantwoordelijkheid dat dit product, de U.S. Robotics Broadband Router, Model 8004, waarop deze verklaring van toepassing is, voldoet aan de volgende normen.

EN60950
EN55022
EN55024
EN61000-3-2
EN61000-3-3

Hierbij verklaren we dat het hierboven genoemde product aan de vereisten en relevante bepalingen van Richtlijn 1999/5/EC voldoet.

De procedure voor het beoordelen van de conformiteit die wordt vermeld in Artikel 10 (3) en uitgebreid wordt beschreven in Bijlage II van Richtlijn 1999/5/EC is uitgevoerd.

 



top of page



USRobotics