Tartalom:

Bevezetés

Az útválasztó
telepítése

Az útválasztó
beállítása

Hibaelhárítás

Szabályzási tudnivalók >

Gyakran feltett kérdések

U.S. Robotics Corporation korlátozott garancia

Broadband Router felhasználói kézikönyve (Windows XP, Me, 2000, NT, 98, 95 és Macintosh)

Szabályozási tudnivalók

A gyártó megfelelőségi nyilatkozata

U.S. Robotics Corporation
935 National Parkway
Schaumburg, IL 60173
U.S.A.

kijelenti, hogy ez a termék összhangban van az FCC-szabályzat alábbi specifikációival:

15. rész, B osztály

A készülék működésére az alábbi feltételek vonatkoznak:

  1. ez a készülék nem okozhat zavaró elektromágneses interferenciát, és
  2. a készüléknek bármilyen jellegű interferenciát el kell viselnie, beleértve a készülék nem megfelelő működését okozó interferenciákat is.

A termék megfelel az FCC-szabályzat 15., otthoni és irodai használatra vonatkozó részének.

Figyelmeztetés a felhasználó számára: Bármely olyan változtatás vagy módosítás, melyet a felhasználó a felelős személy kifejezett engedélye nélkül hajt végre, érvénytelenítheti készülék használati jogosultságát.

Rádiós és televíziós interferencia:

A készüléket tesztelték, és az FCC-szabályzat 15. része értelmében megfelel a „B” osztályú digitális eszközökre vonatkozó előírásoknak. A korlátozások lakóterületi telepítéskor megbízható védelmet nyújtanak a káros interferenciával szemben. A készülék rádiófrekvenciás energiát hoz létre, használ és sugároz. Ha a készüléket nem a gyártó útmutatásai alapján telepítik és használják, akkor káros interferenciát okozhat a rádiókommunikációban. Arra azonban nincs garancia, hogy egy adott telepítési helyzetben nem lép fel interferencia. Ha a készülék káros interferenciát okoz a rádió- vagy televíziókészülék vételében, amelynek tényéről a készülék ki- és bekapcsolásával lehet győződhet meg, javasoljuk, hogy az interferencia megszüntetése érdekében a következő lépéseket hajtsa végre:

  • Forgassa el vagy helyezze át a vevőantennát.
  • Növelje a távolságot a készülék és a vevő között.
  • Csatlakoztassa a készüléket a vevőegységtől különböző hálózati aljzathoz.
  • Kérje a kereskedő vagy szakképzett szerelő segítségét.

UL-lista és CUL-lista:

Kültéri készülékek:

Ez az informatikai berendezés UL és CUL nyilvántartású az Egyesült Államok és Kanada piaca számára, a felhasználói kézikönyvben meghatározottak szerint.

Beltéri készülékek:

Ez az informatikai berendezés UL és CUL nyilvántartású az Egyesült Államok és Kanada piaca számára. Az UL-listán szereplő olyan személyi számítógépekkel való használatra készült, amelyek részletes telepítési útmutatóval rendelkeznek a kártyák felhasználó általi telepítéséhez.

Laptop és notebook termékek:

Ez az informatikai berendezés UL és CUL nyilvántartású az Egyesült Államok és Kanada piaca számára. Kizárólag az UL-listán szereplő laptop és notebook számítógépekkel használható.

Kanadai felhasználók számára

Industry Canada (IC)

Ez a digitális berendezés nem haladja meg az Industry Canada interferenciát okozó készülékekre vonatkozó ICES-003 szabványában szereplő, a digitális készülékek rádiózaj-kibocsátásának B osztályú határértékeit.

A felhasználónak saját biztonsága érdekében gondoskodnia kell arról, hogy az elektromos és a telefonhálózat földvezetéke a fém vízvezetékcsőhöz legyen csatlakoztatva. Ez az óvintézkedés különösen vidéken fontos.

Figyelmeztetés: A felhasználónak nem szabad önmagának végrehajtania a földelést, hanem az erre illetékes hatósághoz vagy szakemberhez kell fordulnia.

CE-megfelelés

A U.S. Robotics Részvénytársaság (935 National Parkway, Schaumburg, Illinois, 60173-5157, USA) kizárólagos felelőssége tudatában kijelenti, hogy az 5630C típusú U.S. Robotics 56K Faxmodem, amelyre ez a tanúsítvány vonatkozik, megfelel az alábbi szabványoknak és egyéb irányadó dokumentumoknak:

EN60950
EN55022
EN55024
EN61000-3-2
EN61000-3-3

Kijelentjük, hogy a fent említett termék megfelel az 1999/5/EK irányelv alapkövetelményeinek és más fontos rendelkezéseinek.

A megfelelőség mérésére vonatkozó 1999/5/EK irányelvek 10(3) cikkelyében és a II. sz. függelékében részletezett eljárások be lettek tartva.

 



top of page



USRobotics