Printerinstellingen

De gateway kan een printer ondersteunen, waardoor meerdere systemen één printer kunnen delen.

Deze pagina geeft de naam voor de printer van de gateway en alle andere informatie die u wilt opslaan weer. Bij Comment (Opmerking) kunt u het merk en het model van de printer invoeren. U kunt de URL die bij Comment (Opmerking) wordt weergegeven, gebruiken om het delen van de printer te configureren.

Nadat u de normale gateway-installatieprocedure, inclusief de basisconfiguratie hebt uitgevoerd, kunt u de printserverfunctie van de gateway inschakelen. Klik om de printer te installeren op de link hieronder die het beste bij uw huidige printeromgeving past: