Tutorials

Hieronder staan een aantal voorbeelden van veelvoorkomende vragen en hun oplossingen.

Gateway-instellingen

Ik heb een andere USRobotics Wireless Ndx PC Card of PCI Adapter aangeschaft. Hoe kan ik verbinding met de gateway maken?

Ik heb een Wireless Ndx PC Card, PCI Adapter of USB Adapter van een ander merk dan USRobotics aangeschaft. Hoe kan ik verbinding met de gateway maken?

Hoe ontvang ik systeemlogboeken van de gateway?

Hoe kan ik mijn draadloze netwerk beter beveiligen?

Hoe configureer ik de gateway als ik een gameconsole wil aansluiten?

Welke andere instellingen van de gateway kunnen van pas komen?

Ik heb in eerste instantie geen enkele vorm van codering ingeschakeld toen ik de gateway thuis installeerde, maar nu wil ik mijn draadloze netwerk beveiligen. Wat moet ik doen?

Network Address and Port Translation (NAPT)

 

 

 

Instellingen voor oudercontrole

U kunt de firewall en de beveiligingsinstellingen van de Wireless Ndx ADSL2+ Gateway gebruiken om oudercontrole voor het netwerk in te stellen. Zo kunt u niet alleen regelen tot welke soorten internettoepassingen uw kinderen toegang hebben, maar ook instellen op welke momenten van de dag ze toegang tot het internet hebben.

Voordat u oudercontrole instelt

Hebt u een veilig wachtwoord voor de gateway ingesteld?

Hebt u de tijd op de gateway ingesteld?

Voorbeelden van oudercontrole

Hieronder volgen enkele voorbeelden van veelgebruikte regels die met de Wireless Ndx ADSL2+ Gateway kunnen worden geïmplementeerd. In deze tutorials worden specifieke voorbeelden gegeven, maar aan de hand hiervan kunt u de tijden, dagen en andere gegevens naar wens aanpassen en op uw netwerk toepassen.

Ik wil de toegang van een computer tot het internet beperken.