EasyConfigurator detecteert mijn internetverbinding niet.

Oplossing 1:

Controleer of het netsnoer en de Ethernet- of USB-kabels juist zijn aangesloten.

Oplossing 2:

U dient uw internetverbinding handmatig te configureren. Er zijn twee manieren waarop u uw internetverbinding kunt instellen.

Via EasyConfigurator:

Via de configuratiepagina's van de router:

1. Open een webbrowser.

2. Voer 192.168.1.1 op de locatie- of adresregel van uw webbrowser in om naar de configuratiepagina's van de router te gaan.

3. Klik op WAN Setup (WAN-setup) op het tabblad Internet (Internet).

4. Configureer uw internetverbinding handmatig.

5. Klik als u klaar bent op Save (Opslaan). U zou nu toegang tot het internet moeten hebben.