Mijn computer detecteert de USB Telephone Adapter niet.

De installatie is mislukt.

Mijn telefoon gaat niet over bij inkomende gesprekken.

Ik hoor het Skype-gesprek niet via de telefoon.

Ik krijg een waarschuwing dat ik een oude Skype-versie gebruikt.

Ik hoor geen kiestoon wanneer ik de telefoon opneem.

Ik hoor geen VoIP-kiestoon via de telefoon.

Gesprekken doorschakelen en/of Toll Bypass werken niet.

Ik hoor een bezettoon wanneer ik de PSTN-lijn die op de telefoonadapter is aangesloten probeer te bellen.

Ik heb de USB Telephone Adapter losgekoppeld en kreeg de melding Nieuwe hardware gevonden nadat ik deze weer heb aangesloten.

Ik heb problemen met de Skype-software.

Voor de meest actuele ondersteuningsinformatie kunt u terecht op de website van USRobotics: http://www.usr.com