Mijn draadloze apparaat communiceert niet met het .

Oplossing:

Ga in het configuratiehulpprogramma van het draadloze apparaat na of u verbinding met het juiste maakt door het WLAN MAC-adres te controleren. Het WLAN MAC-adres staat op het etiket aan de onderzijde van het access point.

Oplossing:

Mogelijk heeft het access point geen geldig IP-adres voor het netwerk ontvangen. Raadpleeg de LAN-configuratiepagina van het access point.

Oplossing:

Mogelijk reageert het access point niet. Doe het volgende:

1. Maak opnieuw verbinding door de stappen onder Een draadloos apparaat aansluiten uit te voeren.

2. Als de client nog steeds niet met het access point communiceert, dient u de fabrieksinstellingen van het access point te herstellen om dit opnieuw te activeren.

Opmerking: als u de fabrieksinstellingen herstelt, gaan de aangepaste instellingen van het access point verloren.

Houd de Reset-knop op de achterzijde van het access point met een klein voorwerp, bijvoorbeeld een paperclip, 10 seconden ingedrukt om de fabrieksinstellingen te herstellen.

3. Nadat u de fabrieksinstellingen van het access point hebt hersteld, dient u de basisinstellingen opnieuw te configureren. Als u een back-up van de instellingen hebt gemaakt, kunt u de instellingen ook met behulp van de back-up herstellen.