Ik heb het access point reeds geïnstalleerd, maar wil dit nu op een ander netwerkapparaat aansluiten.

Als u het access point reeds hebt geïnstalleerd en dit vervolgens op een netwerkapparaat zonder DHCP-server wilt aansluiten, kunt u zich bij de configuratiepagina's van het access point aanmelden en een statisch IP-adres binnen het bereik van het nieuwe netwerkapparaat aan het access point toewijzen voordat u dit op het nieuwe apparaat aansluit.

1. Start uw webbrowser.

2. Voer op de locatie- of adresregel het IP-adres van het access point in en druk op ENTER.

3. Voer uw wachtwoord en aanmeldingsnaam in en klik op OK.

4. Klik op het tabblad LAN (LAN) op de configuratiepagina's.

5. Selecteer Static (Statisch) en voer bij IP address (IP-adres) het IP-adres van het access point in. Voer vervolgens bij Gateway (Gateway), DNS server (DNS-server) en Subnet mask (Subnetmasker) de gateway, de DNS-server en het subnetmasker van het nieuwe netwerkapparaat in.

6. Klik op Save (Opslaan) onderaan de pagina.

7. Koppel de Ethernet-kabel los van het netwerkapparaat en sluit het access point op het nieuwe netwerkapparaat aan. Het is niet nodig de installatie en configuratie uit te voeren.