Min trådlösa enhet kommunicerar inte med .

Lösning:

I konfigurationstillbehöret för den trådlösa enheten kontrollerar du att anslutningen är korrekt genom att kontrollera WLAN-MAC-adress. WLAN-MAC-adressen finns på etiketten på undersidan av åtkomstpunkten.

Lösning:

Åtkomstpunkten har kanske inte mottagit en giltig IP-adress för nätverket. Kontrollera åtkomstpunktens LAN-konfigurationssida.

Lösning:

Åtkomstpunkten kanske inte svarar. Försök med följande:

1. Ansluta igen enligt stegen i Ansluta en trådlös enhet.

2. Om du fortfarande inte lyckas upprätta kommunikation med åtkomstpunkten återställer du fabriksinställningarna för åtkomstpunkten så att den aktiveras igen.

Obs! När du återställer fabriksinställningarna förloras alla anpassade inställningar i åtkomstpunkten.

Återställ fabriksinställningarna med ett litet föremål (t.ex. ett gem) och håll återställningsknappen på baksidan av åtkomstpunkten intryckt i 10 sekunder.

3. När åtkomstpunkten har återställts måste du konfigurera grundinställningarna igen för åtkomstpunkten. Om du har säkerhetskopierat inställningarna kan du återställa inställningarna med säkerhetskopian.