Jag kommer inte åt konfigurationssidorna.

1. Kontrollera att du har angett rätt IP-adress för åtkomstpunkten i webbläsaren. Se hur du hittar IP-adresser i Logga in på konfigurationssidorna.

2. Konfigurera webbläsaren så att HTTP Proxy-funktionen i webbläsaren avaktiveras.

3. Om du försöker komma åt konfigurationssidorna med trådlös anslutning kan du i stället prova med trådanslutning så här:

1. Starta webbläsaren i en dator som är ansluten till samma nätverksenhet som åtkomstpunkten med Ethernet-kabel.

2. Ange åtkomstpunktens IP-adress och tryck på ENTER.

• Om du kommer åt konfigurationssidorna med trådanslutningen har det uppstått ett problem i den trådlösa anslutningen. Se Grundläggande felsökningsprocedur.

• Om du inte kommer åt konfigurationssidorna med en trådanslutning startar du om åtkomstpunkten genom att koppla från och ansluta strömförsörjningen igen.

Om du har startat om åtkomstpunkten men fortfarande inte kommer åt konfigurationssidorna återställer du fabriksinställningarna för åtkomstpunkten så att den återaktiveras.

Obs! När fabriksinställningarna återställs försvinner alla anpassade inställningar.

Återställ fabriksinställningarna med ett litet föremål (t.ex. ett gem) och håll återställningsknappen på baksidan av åtkomstpunkten intryckt i 10 sekunder.

När åtkomstpunkten har återställts till fabriksinställningarna måste du konfigurera grundinställningarna igen för åtkomstpunkten, eller om du har säkerhetskopierat inställningarna kan du återställa inställningarna med säkerhetskopian.