De status van de router

Op de pagina Status (Status) kunt u de huidige status van uw router en de functies ervan bekijken.

Refresh (Vernieuwen): klik op Refresh (Vernieuwen) onderaan de pagina om de pagina met de meest recente informatie bij te werken.

Apparaat

Beveiliging

In dit gedeelte vindt u de huidige draadloze beveiligingsinstellingen van uw router.

Draadloos

Hier vindt u meer informatie over de instellingen van uw draadloze netwerk, zoals:

WAN

Opmerking: raadpleeg als u geen WAN IP-adres krijgt als u op Renew (Vernieuwen) klikt het gedeelte Problemen oplossen voor meer informatie over het oplossen van problemen met uw verbinding.

LAN

Clients

Opmerking: de apparaten die op uw router zijn aangesloten en die een statisch IP-adres hebben, worden niet in de lijst Clients (Clients) weergegeven. Bovendien wordt bij apparaten die via een WDS-verbinding zijn aangesloten aangegeven dat deze wired (bekabeld) zijn.

Netwerk testen (Ping)

Vanaf de configuratiepagina's van de router kunt u de netwerkverbinding rechtstreeks testen door bij IP address (IP-adres) een IP-adres of een domeinnaam in te voeren en vervolgens op Ping (Ping) te klikken.

De router probeert verbinding met het apparaat op dit IP-adres te maken en geeft vervolgens aan of de poging mislukt of geslaagd is. Klik op Continue (Doorgaan) om naar de pagina Status (Status) terug te keren.