De USB-printserver

Installatie van de USB Print Server

Navigeren door de Wireless Configuration Utility

Navigeren door de Bi-Admin Management Utility

Problemen oplossen

Productspecificaties voor de USB Print Server

Beperkte garantie van USRobotics Corporation

Reglementaire informatie >

Gebruikershandleiding van de USB Print Server

Reglementaire informatie

FCC-overeenkomstverklaring
Dit apparaat voldoet aan de vereisten van deel 15 van de FCC-regels. De werking is derhalve onderhevig aan twee voorwaarden:

1. Het apparaat mag geen schadelijke storing veroorzaken.
  2. Het moet alle ontvangen storingen accepteren, inclusief storingen die ongewenste werkingen kunnen veroorzaken.

Deze apparatuur is getest en in overeenstemming bevonden met de beperkingen voor een digitaal apparaat van Klasse B, conform Deel 15 van de FCC-regels. Deze grenswaarden dienen om een redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke storing in een particuliere installatie. Door deze apparatuur wordt radiofrequentie-energie gegenereerd, gebruikt en mogelijk uitgestraald. De apparatuur dient volgens de aanwijzingen van de fabrikant geïnstalleerd en gebruikt te worden, anders zou het schadelijke storing kunnen veroorzaken voor radiocommunicatie. Er is echter geen garantie dat in een bepaalde installatie geen storing zal optreden. Mocht het apparaat storing in radio- of televisieontvangst veroorzaken, hetgeen kan worden vastgesteld wanneer de apparatuur uit en aan wordt gezet, dan kunt u met de volgende maatregelen trachten de storing te verhelpen:

• Verander de positie van de ontvangstantenne.
  • Zet de apparatuur en het ontvangende apparaat verder bij elkaar vandaan.
  • Sluit de apparatuur niet aan op hetzelfde stopcontact als het ontvangende apparaat.
  • Bel de dealer of een ervaren radio-/tv-technicus voor hulp.

U dient het beeldscherm met afgeschermde kabels aan te sluiten op de grafische kaart om aan de vereisten van de FCC-regels te voldoen. Wijzigingen die niet expliciet goedgekeurd zijn door de partij die vaststelt of de apparatuur aan de eisen voldoet, kunnen ertoe leiden dat de gebruiker de toestemming ontzegd wordt om de apparatuur te gebruiken.

UL Listing/CUL Listing
Deze informatietechnologische apparatuur is voorzien van een UL- en een CUL-notering voor de gebruiken die beschreven worden in de gebruikershandleiding.

Gebruikers dienen er voor hun eigen veiligheid voor te zorgen dat elektrische aardeverbindingen van de apparatuur, telefoonlijnen en metalen waterleidingen, indien aanwezig, met elkaar worden verbonden. Deze maatregel verdient met name in landelijke gebieden de aanbeveling.
Waarschuwing: gebruikers dienen niet zelf te trachten elektrische aardeverbindingen tot stand te brengen, maar in plaats daarvan de assistentie van een inspecterende instelling of een elektricien in te roepen.

EC verklaring van conformiteit
Wij, USRobotics Corporation, 935 National Parkway, Schaumburg, Illinois, 60173-5157, VS, verklaren onder eigen verantwoordelijkheid dat dit product, de U.S Robotics USB Print Server, model 7500, waarop deze verklaring van toepassing is, in conformiteit is met de volgende normen:
EN60950
EN55022
EN55024
EN61000-3-2
EN61000-3-3
Bij deze verklaren we dat dit product voldoet aan alle essentiële vereisten van Richtlijn 1999/5/EC. De procedure voor het beoordelen van de conformiteit die vermeld wordt in Artikel 10 (3) en uitgebreid beschreven wordt in Bijlage II van Richtlijn 1999/5/EC is uitgevoerd.

Neem contact op met een ondersteuningscentrum voor een RMA-nummer voor u het product naar het reparatie-adres stuurt. Producten die zonder RMA-nummer naar het reparatie-adres worden gestuurd, worden ongeopend geretourneerd.

In Noord- en Zuid-Amerika:
USRobotics/Chino
14430 Monte Vista Avenue
Chino, CA 91710 Verenigde Staten
Verenigde Staten

In Europa:
FRS Europe BV.
Draaibrugweg 2
1332 AC Almere
Nederland

In Canada:
USRobotics
Unit-100
13751 Mayfield Place
Richmond, B.C. Canada V6V 2G9

Afwijzingsverklaring van de fabrikant
De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en vormt op geen enkele wijze een toezegging door de fabrikant. Er wordt geen enkele garantie geboden of uitspraak gedaan, ofwel expliciet ofwel impliciet, met betrekking tot de kwaliteit, de nauwkeurigheid of de geschiktheid voor een bepaald doel van dit document. De fabrikant behoudt zich het recht voor om de inhoud van dit document en/of de ermee verwante producten op een willekeurig tijdstip te veranderen zonder verplichting om wie dan ook en welke organisatie dan ook van dergelijke veranderingen op de hoogte te stellen. In geen geval is de fabrikant aansprakelijk voor directe, indirecte, speciale of incidentele schade of gevolgschade die voortkomt uit het gebruik of de onmogelijkheid van dit product of de documentatie, zelfs als de fabrikant van de mogelijkheid van dergelijke schade op de hoogte is gesteld.