Obsah:

Úvod

Instalace hardwaru

Konfigurace širokopásmového směrovače

Řešení problémů

Informace o předpisech >

Často kladené otázky

Omezená záruka společnosti USRobotics Corporation

Uživatelská příručka k širokopásmovému směrovači (operační systémy Windows 95, 98, 2000, NT, Me, XP a Macintosh)

Informace o předpisech

Prohlášení o shodě FCC
Zařízení odpovídá předpisům FCC, část 15. Používání je omezeno těmito podmínkami:

  • Toto zařízení nesmí způsobovat škodlivé rušení.
  • Toto zařízení musí přijímat veškeré rušení, včetně toho, které by mohlo mít nežádoucí účinky na jeho provoz.

Toto zařízení prošlo úspěšně testováním, které potvrdilo, že vyhovuje omezením pro digitální přístroje třídy B podle předpisů FCC, část 15. Omezení jsou navržena tak, aby zajišťovala přiměřenou ochranu proti nežádoucímu rušení při instalaci v domácnosti. Toto zařízení generuje, používá a může vyzařovat rádiové vlnění. Není-li instalováno a používáno podle pokynů výrobce, může způsobit nežádoucí rušení v rádiové komunikaci. Nelze ovšem vyloučit, že u konkrétní instalace k rušení nedojde. Pokud je při vypnutí a zapnutí zařízení evidentní, že způsobuje nežádoucí rušení příjmu rozhlasového nebo televizního vysílání, doporučujeme uživateli pokusit se odstranit toto rušení některým z následujících opatření:

  • Přesměrujte nebo přemístěte přijímací anténu.
  • Zvětšete vzdálenost mezi zařízením a přijímačem.
  • Připojte zařízení do elektrické zásuvky v jiném obvodu, než ke kterému je připojen přijímač.

Požádejte o pomoc prodejce nebo zkušeného radiotechnika.
Pro splnění předpisů FCC je požadováno, aby byl monitor připojen ke grafické kartě stíněnými kabely. V případě úprav tohoto zařízení, které nebyly výslovně schváleny stranou odpovědnou za shodu, hrozí uživateli ztráta oprávnění k provozování zařízení.

Protokolování UL/CUL
Toto zařízení vybavené informační technologií je uvedeno v protokolu UL a CUL pro způsoby používání popsané v této uživatelské příručce.

Uživatelé by se měli z hlediska vlastní bezpečnosti ujistit, že je propojeno uzemnění napájecího zdroje, telefonních linek a kovového vodovodního potrubí, pokud se v místě vyskytuje. Toto opatření může být obzvláště důležité ve venkovských oblastech.

Upozornění: Je zakázáno, aby se uživatelé sami pokoušeli zapojovat uzemnění. Tato zapojení smí provádět pouze příslušná revizní organizace, případně elektrikář.

Prohlášení o shodě CE
Společnost USRobotics Corporation, se sídlem 935 National Parkway, Schaumburg, Illinois, 60173-5157, USA, prohlašuje na svou výhradní odpovědnost, že širokopásmový směrovač USRobotics Broadband Router, na který se toto prohlášení vztahuje, splňuje následující standardy a další normativní dokumenty:

EN60950
EN55022
EN55024
EN61000-3-2
EN61000-3-3

Společnost tímto prohlašuje, že tento výrobek splňuje všechny základní požadavky směrnice 1999/5/EC. Při stanovování shody byl dodržen postup uvedený v článku 10(3), který je podrobně popsán v Dodatku II směrnice 1999/5/EC.

 



top of page



USRobotics