Obsah:

Úvod

Instalace routeru

Konfigurace routeru

Řešení problémů

Informace o
předpisech >

Časté otázky

Omezená záruka společnosti U.S. Robotics Corporation

Širokopásmový Broadband Router - Uživatelská příručka (Windows XP, Me, 2000, NT, 98, 95, a Macintosh)

Informace o předpisech

Prohlášení výrobce o shodě

U.S. Robotics Corporation
935 National Parkway
Schaumburg, IL 60173
U.S.A.

prohlašuje, že tento produkt vyhovuje technickým požadavkům FCC:

Část 15, Třída B

Provoz tohoto zařízení se řídí následujícími podmínkami:

  1. toto zařízení nesmí způsobovat škodlivé elektromagnetické rušení a
  2. toto zařízení musí snést veškeré rušení, včetně toho, které by mohlo mít nežádoucí účinky na jeho provoz.

Toto zařízení vyhovuje omezením podle předpisů FCC, část 15 pro použití doma a v kanceláři.

Upozornění pro uživatele: jakékoliv změny nebo úpravy, které nejsou výslovně povoleny stranou odpovědnou za shodu, mohou rušit platnost oprávnění používat zařízení.

Rušení rádia a televize:

Toto zařízení bylo testováno a shledáno jako vyhovující omezením pro digitální přístroje třídy B podle předpisů FCC, část 15. Omezení jsou navržena tak, aby zajišťovala přiměřenou ochranu proti nežádoucímu rušení při instalaci v obytném prostředí. Toto zařízení generuje, používá a může vyzařovat rádiové vlnění. Není-li instalováno a používáno podle pokynů výrobce, může způsobit nežádoucí rušení rádiové komunikace. Současně nelze vyloučit, že u konkrétní instalace k rušení nedojde. Pokud je při vypnutí a zapnutí zařízení evidentní, že způsobuje nežádoucí rušení příjmu rozhlasového nebo televizního vysílání, doporučujeme uživateli pokusit se odstranit toto rušení některým z následujících opatření:

  • Přesměrujte nebo přemístěte přijímací anténu.
  • Zvětšete vzdálenost mezi zařízením a přijímačem.
  • Připojte zařízení do elektrické zásuvky v jiném obvodu, než ke kterému je připojen přijímač.
  • Požádejte o pomoc prodejce nebo zkušeného technika.

Seznamy UL/CUL:

Pro externí produkty:

Toto zařízení z oblasti informačních technologií je pro způsoby používání popsané v této uživatelské příručce obsaženo v seznamu organizací UL a C-UL pro trh Spojených států a Kanady.

Pro interní produkty:

Toto zařízení z oblasti informačních technologií je obsaženo v seznamu UL a C-UL pro trh Spojených států a Kanady pro použití s osobními počítači uvedenými v protokolu UL, které jsou vybaveny instalačními pokyny k instalaci příslušenství (karet) uživatelem.

Pro přenosné počítače a notebooky:

Toto zařízení z oblasti informačních technologií je obsaženo v seznamu UL a C-UL pro trh Spojených států a Kanady pro použití s laptopy nebo notebooky uvedenými v protokolu UL.

Pro uživatele v Kanadě

Industry Canada (IC)

Toto digitální zařízení nepřekračuje omezení emisí rádiového šumu třídy B vystupujícího z digitálního zařízení, které se nachází v prostředí se standardním rušením a je označeno Digitální zařízení, standard ICES-003 konsorcia Industry Canada.

Uživatelé by se měli z hlediska vlastní bezpečnosti ujistit, že je propojeno uzemnění napájecího zdroje, telefonních linek a kovového vodovodního potrubí, pokud se v místě vyskytuje. Toto opatření může být obzvláště důležité ve venkovských oblastech.

Upozornění: Je zakázáno, aby se uživatelé sami pokoušeli zapojovat uzemnění. Tato zapojení smí provádět pouze příslušná revizní organizace, případně elektrikář.

Shoda s CE

Společnost U.S. Robotics Corporation, se sídlem 935 National Parkway, Schaumburg, Illinois, 60173-5157, USA, prohlašuje na svou výhradní odpovědnost, že produkt U.S. Robotics Broadband Router, Model 8004, na který se toto prohlášení vztahuje, splňuje následující standardy a další normativní dokumenty.

EN60950
EN55022
EN55024
EN61000-3-2
EN61000-3-3

Prohlašujeme, že výše zmíněný produkt splňuje základní požadavky a další příslušná nařízení Směrnice 1999/5/EC.

Při stanovování shody byl dodržen postup uvedený v článku 10(3), který je podrobně popsán v Dodatku II směrnice 1999/5/EC.

 



top of page



USRobotics