Min dator känner inte av USB Telephone Adapter.

Installationen misslyckades.

Telefonen ringer inte vid inkommande samtal.

Det går inte att höra Skype-samtalet i telefonluren.

Jag har fått ett varningsmeddelande om att jag har en gammal Skype-version.

Ingen kopplingston hörs i telefonen när jag lyfter telefonluren.

Jag hör ingen VoIP-kopplingston i telefonluren.

Det går inte att vidarebefordra samtal och/eller kringgå samtalsavgifter.

När jag försöker ringa PSTN-linjen som min telefon är ansluten till får jag en upptagetton.

Jag har kopplat ur USB Telephone Adapter och när jag kopplar in den igen visas fönstret Found New Hardware (Ny maskinvara har hittats).

Jag har fått problem med Skype-programvaran.

Om du vill ha tillgång till den senaste supportinformationen besöker du USRobotics webbplats på: http://www.usr.com