De 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter, PCI Adapter met afneembare antenne en het Access Point

Netwerkconfiguratie en planning

De adapter installeren en configureren voor Windows 98 SE/2000/Me/XP

De 22 Mbps Wireless Configuration Utilities

Problemen oplossen >

Verklarende woordenlijst

Productspecificaties voor de 22 Mbps Wireless PC Card en de PCI Adapter

Productspecificaties voor het 22 Mbps Wireless Access Point

Beperkte Garantie van USRobotics Corporation

Verklaring van de Federal Communications Commission

De 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter, PCI Adapter (met afneembare antenne) en Access Point Gebruikershandleiding

Problemen oplossen

Ik heb tijdens de installatie van de 22 Mbps Wireless PC Card, de PCI Adapter, de PCI Adapter (met afneembare antenne) of het Access Point per ongeluk op de knop Cancel (Annuleren) geklikt.
Mogelijke oplossingen:

Haal de installatie-cd van USRobotics uit uw cd-rom-station en leg deze er meteen weer in. Herhaal de installatieprocedure van de software voordat u hardware installeert.

De installatieprocedure wordt niet op gang gebracht als ik de installatie-cd in het cd-rom-station plaats.
Mogelijke oplossingen:

Sommige programma's verhinderen het starten van de automatische opstartfunctie van de installatie-cd. Sluit alle geopende programma's en plaats de installatie-cd weer in het station.

De 22 Mbps Wireless PC Card, de PCI Adapter of de PCI Adapter (met afneembare antenne) kan niet communiceren met andere computers waarmee deze via Ethernet verbonden is in de infrastructuurconfiguratie.
Mogelijke oplossingen:

•Controleer of alle computers in het draadloze netwerk ingeschakeld zijn.
•Controleer of iedere 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter of PCI Adapter (met afneembare antenne) geconfigureerd is met hetzelfde operationele radiokanaal. Als de ID's verschillen, wijzigt u iedere 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter of PCI Adapter (met afneembare antenne) in het LAN naar het nieuwe radiokanaal.
• Controleer of dezelfde beveiligingsopties ingesteld zijn voor iedere 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter of PCI Adapter (met afneembare antenne).
•Controleer of u een verbinding tot stand kunt brengen met het Wireless Access Point en of de BSSID het MAC-adres aangeeft van het Wireless Access Point waarmee u wilt communiceren.
•Controleer of u een geldig IP-adres hebt voor het netwerk waarmee u probeert te verbinden.
•Controleer of TCP/IP geïnstalleerd is. Controleer of u deel uitmaakt van hetzelfde domein of dezelfde werkgroep. Controleer of u automatisch een IP-adres ontvangt of dat u een correct IP-adres en subnetmasker hebt. Stel het Wireless Access Point opnieuw in en start de computer met het verbindingsprobleem opnieuw op.
Zorg dat u enkele bestanden bij de hand hebt die u kunt delen.
•Als u geen Wireless Access Point van USRobotics gebruikt, dient u te controleren of u een verbinding tot stand kunt brengen met het Access Point en of de preamble-modus ingesteld is op Long.

Er verschijnt een bericht waarin vermeld wordt dat mijn computer dezelfde naam heeft als een andere computer op het draadloze netwerk.
Mogelijke oplossingen:
Iedere computer die deel uitmaakt van het draadloze netwerk moet over een unieke naam beschikken. Raadpleeg de documentatie bij uw computer voor informatie over het wijzigen van de naam van uw computer.

Mijn computer herkent de 22 Mbps Wireless PC Card of de PCI Adapter niet.

Laptopgebruikers: wellicht is de 22 Mbps Wireless PC Card niet helemaal in de betreffende aansluiting gestoken.
Gebruikers van een gewone computer: wellicht is de 22 Mbps Wireless PC Card niet helemaal in de PCI Adapter gestoken. De PCI Adapter of de PCI Adapter (met afneembare antenne) is wellicht niet helemaal goed in de PCI-aansluiting van uw computer gestoken. U kunt ook proberen de PCI Adapter of de PCI Adapter (met afneembare antenne) aan te sluiten op een andere PCI-aansluiting.

Ik heb de instellingen gewijzigd en nu herkent mijn computer het 22 Mbps Wireless Access Point niet.

Mogelijke oplossingen:
Controleer of de Access Point Configuration Utility geïnstalleerd is voor het 22 Mbps Wireless Access Point en of de Configuration Utility geïnstalleerd en operationeel is voor uw 22 Mbps Wireless PC Cards of PCI Adapters.

Mogelijke oplossingen:
Controleer of u contact probeert te leggen met het juiste 22 Mbps Wireless Access Point. Dit doet u door het MAC-adres te controleren.

Mogelijke oplossingen:
Controleer of de juiste optie voor wachtwoord en codering ingesteld is. Als u de configuratie-instellingen van het 22 Mbps Wireless Access Point gewijzigd hebt, moet u ook de instellingen van iedere op dit netwerk aangesloten 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter of PCI Adapter (met afneembare antenne) wijzigen. De instellingen van de 22 Mbps Wireless PC Cards of de PCI Adapters moeten overeenkomen met de nieuwe instellingen van het 22 Mbps Wireless Access Point. Als het probleem nog steeds niet opgelost is, herstelt u de standaardinstellingen van alle 22 Mbps Wireless Access Points en draadloze netwerkadapters en probeert u het nogmaals.

Ik kan niet communiceren met het 22 Mbps Wireless Access Point.

Mogelijke oplossingen:
Controleer of iedere Wireless PC Card, PCI Adapter of PCI Adapter (met afneembare antenne) die u wilt aansluiten op het draadloze netwerk in de Configuration Utility ingesteld is op de modus Infrastructure. Als de 22 Mbps Wireless PC Cards of PCI Adapters niet ingesteld zijn op de modus Infrastructure, kunnen ze niet communiceren met het 22 Mbps Wireless Access Point.

Mogelijke oplossingen:
Wellicht reageert uw 22 Mbps Wireless Access Point niet. Stel het 22 Mbps Wireless Access Point opnieuw in om het te reactiveren. RESET-knop indrukken en vasthouden. Houd deze knop ingedrukt, haal de elektriciteitsadapter uit het 22 Mbps Wireless Access Point en sluit deze weer aan. Houd de knop RESET nog zo'n vijf seconden ingedrukt om de standaardinstellingen te herstellen. Het lampje voor draadloze activiteit gaat dan branden.

Mogelijke oplossingen:
Controleer of het 22 Mbps Wireless Access Point over het juiste IP-adres voor uw LAN beschikt. Controleer in de Configuration Utility welk IP-adres vermeld wordt voor het 22 Mbps Wireless Access Point.

Ik kan de Web Configurator van het 22 Mbps Wireless Access Point niet openen.

Mogelijke oplossingen:
Controleer of u de juiste gebruikersnaam (als er een ingesteld is) en het juiste wachtwoord gebruikt. Het veld voor wachtwoorden is hoofdlettergevoelig. Er is geen standaardgebruikersnaam of -wachtwoord.

Mogelijke oplossingen:
Controleer of het 22 Mbps Wireless Access Point over het juiste IP-adres voor uw LAN beschikt. Controleer in de Configuration Utility welk IP-adres vermeld wordt voor het 22 Mbps Wireless Access Point.

Mijn 22 Mbps Wireless Access Point komt niet voor in de lijst als ik er naar zoek.

Mogelijke oplossingen:
Wellicht bevindt uw computer zich op een te grote afstand van het 22 Mbps Wireless Access Point. Probeer dichter naar het 22 Mbps Wireless Access Point toe te gaan en voer de zoekprocedure opnieuw uit. Controleer de kabelaansluitingen tussen het 22 Mbps Wireless Access Point en uw modem, de router, de hub, het LAN of de schakelaar.

Mijn computer erkent het 22 Mbps Wireless Access Point niet.

Mogelijke oplossingen:
Controleer of het 22 Mbps Wireless Access Point aangesloten is op een elektriciteitsbron en of het goed geïnstalleerd is. Kijk ook of de Ethernet-kabel stevig aangesloten is op de Ethernet-poort op het 22 Mbps Wireless Access Point en op de Ethernet-poort van uw kabel- of DSL-modem, de router, hub of brug.

Het 22 Mbps Wireless Access Point ontvangt geen stroom.

Mogelijke oplossingen:
Controleer of de stroomtoevoer van het 22 Mbps Wireless Access Point aangesloten is op de elektriciteitsaansluiting van het 22 Mbps Wireless Access Point en op een gewoon stopcontact.

Er verschijnt een bericht waarin vermeld wordt dat mijn 22 Mbps Wireless Access Point of mijn computer een IP-adres deelt met een andere computer op het draadloze netwerk.

Mogelijke oplossingen:
Alle computers en 22 Mbps Wireless Access Points op het draadloze netwerk moeten over een uniek IP-adres beschikken. Raadpleeg de documentatie bij uw computer voor informatie over het wijzigen van het IP-adres van uw computer.

Ik kan niet communiceren met het Access Point.

Mogelijke oplossingen:
Controleer of iedere PC Card, PCI Adapter of PCI Adapter (met afneembare antenne) die u wilt aansluiten op het draadloze netwerk in de Configuration Utility ingesteld is op de modus Infrastructure. De modus Infrastructure wordt gebruikt om een Access Point toe te voegen aan de configuratie van het draadloze netwerk om zo het bereik te vergroten, zodat een groter aantal computers aangesloten kan worden op het netwerk. De modus 802.11b AdHoc wordt gebruikt voor peer-to-peer netwerkconfiguraties. Als uw PC-kaarten of uw PCI-adapters ingesteld zijn op de modus 802.11b AdHoc, kunnen ze niet communiceren met het Access Point.

Mogelijke oplossingen:
Wellicht reageert uw 22 Mbps Wireless Access Point niet. Houd de knop Reset op het achterpaneel vijf seconden ingedrukt om de standaardinstellingen van het 22 Mbps Wireless Access Point te herstellen. U zult alle wijzigingen in de configuratie opnieuw in moeten stellen. Als u nog steeds geen communicatie tot stand kunt brengen, koppelt u het 22 Mbps Wireless Access Point los om alle informatie te wissen en sluit u het 22 Mbps Wireless Access Point vervolgens weer aan.

Nog steeds problemen?

1. Ga naar de website van USRobotics op www.usr.com.

De meest voorkomende problemen waar gebruikers mee te maken krijgen, worden besproken in de gedeelten Veelvoorkomende Vragen en Problemen oplossen voor uw product.

2. Neem contact op met de Technische Ondersteuning van USRobotics.

Technische vragen over producten van USRobotics kunnen tevens beantwoord worden door de specialisten van de Technische ondersteuning.

Land Voice Online Openingstijden
Verenigde Staten (801) 401-1143 http://www.usr.com/emailsupport 09:00 – 17:00 uur, maandag t/m vrijdag CST
Canada (801) 401-1143 http://www.usr.com/emailsupport 09:00 – 17:00 uur, maandag t/m vrijdag CST
Argentinië AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 09:00 – 17:00 uur, maandag t/m vrijdag CST
Brazilië AT&T Direct + (877) 487-6253 brazil_modemsupport@usr.com 09:00 – 17:00 uur, maandag t/m vrijdag CST
Mexico AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 09:00 – 17:00 uur, maandag t/m vrijdag CST
Chili AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 09:00 – 17:00 uur, maandag t/m vrijdag CST
Columbia AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 09:00 – 17:00 uur, maandag t/m vrijdag CST
Costa Rica AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 09:00 – 17:00 uur, maandag t/m vrijdag CST
Peru AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 09:00 – 17:00 uur, maandag t/m vrijdag CST
Puerto Rico AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 09:00 – 17:00 uur, maandag t/m vrijdag CST
Venezuela AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 09:00 – 17:00 uur, maandag t/m vrijdag CST

Land Voice Online Openingstijden
China 10800 650 0217 usraprsupport@usr.com 09:00 - 17:00 uur maandag - vrijdag
Filippijnen 1800 18888426 usraprsupport@usr.com 09:00 - 17:00 uur maandag - vrijdag
Hong Kong 800 908 425 usraprsupport@usr.com 09:00 - 17:00 uur maandag - vrijdag
India
Delhi
Hyderabad
Calcutta
Chennai
Bombay
Bangalore

11 6284198/ 99/ 18/ 19
40 6261600/ 01/ 02/ 03
33 216 1800/ 01
44 851 5273/ 74
22 8252188/ 93/ 94/ 95
80 2380303/ 04
usraprsupport@usr.com 09:00 - 17:00 uur maandag - vrijdag
Indonesië 001 803 6310011 usraprsupport@usr.com 09:00 - 17:00 uur maandag - vrijdag
Japan 00531 63 0007 usraprsupport@usr.com 09:00 - 17:00 uur maandag - vrijdag
Korea 00798 6310025 usraprsupport@usr.com 09:00 - 17:00 uur maandag - vrijdag
Maleisië 1800 808514 usraprsupport@usr.com 09:00 - 17:00 uur maandag - vrijdag
Singapore 800 6363037 usraprsupport@usr.com 09:00 - 17:00 uur maandag - vrijdag
Taiwan 00806 31335 usraprsupport@usr.com 09:00 - 17:00 uur maandag - vrijdag
Thailand 001 800 631 0009 usraprsupport@usr.com 09:00 - 17:00 uur maandag - vrijdag
Zuid-Korea 00798 6310025 usraprsupport@usr.com 09:00 - 17:00 uur maandag - vrijdag

Land Telefoon Online Openingstijden
Australië 1 800 125030 anza_modemsupport@usr.com 09:00 - 17:00 uur
maandag - vrijdag
België
(Nederlands)

(Frans)
+32 (0) 7 023 3545 (Nederlands)

+32 (0) 7 023 3546 (Frans)

emea_modemsupport@usr.com 09:00 - 18:00 uur
maandag - vrijdag
Denemarken +45 70 10 4030 emea_modemsupport@usr.com 09:00 - 17:00 uur
maandag - vrijdag
Duitsland 0180 567 1548 germany_modemsupport@usr.com 08:00 - 18:00 uur
maandag - vrijdag
Finland +358 981710015 emea_modemsupport@usr.com 10:00 - 18:00 uur
maandag - vrijdag
Frankrijk +33 082 507 0693 france_modemsupport@usr.com 09:00 - 18:00 uur
maandag - vrijdag

Hongarije

0108 567 1548
emea_modemsupport@usr.com 08:00 - 18:00 uur
maandag - vrijdag
Ierland +44 870 844 4546 emea_modemsupport@usr.com 09:00 - 18:00 uur
maandag - vrijdag
Israël
+44 870 844 4546
emea_modemsupport@usr.com 09:00 - 17.30 uur
maandag - vrijdag
Italië +848 80 9903 italy_modemsupport@usr.com 09:00 - 18:00 uur
maandag - vrijdag
Luxemburg +352 342 080 8318 emea_modemsupport@usr.com 09:00 - 18:00 uur
maandag - vrijdag
Midden-Oosten/ Afrika +44 870 844 4546 emea_modemsupport@usr.com 09:00 - 18:00 uur
maandag - vrijdag
Nederland 0900 202 5857 emea_modemsupport@usr.com 09:00 - 18:00 uur
maandag - vrijdag
Nieuw-Zeeland 0800 449535 anza_modemsupport@usr.com 09:00 – 17:00 uur
maandag - vrijdag
Noorwegen +47 23 50 0097 emea_modemsupport@usr.com 09:00 - 17:00 uur
maandag - vrijdag
Oostenrijk 07110 900116 germany_modemsupport@usr.com 08:00 - 18:00 uur
maandag - vrijdag
Polen
---
emea_modemsupport@usr.com 08:00 - 18:00 uur
maandag - vrijdag
Portugal +351 (0) 21 415 4034 emea_modemsupport@usr.com 09:00 - 17:00 uur
maandag - vrijdag
Rusland +49 180 567 1548 emea_modemsupport@usr.com 08:00 - 17:00 uur
maandag - vrijdag
Spanje 902 11 7964 spain_modemsupport@usr.com 09:00 - 17:00 uur
maandag - vrijdag
Verenigd Koninkrijk 0870 844 4546 uk_modemsupport@usr.com 09:00 - 17:30 uur
maandag - vrijdag
Zweden +46 (0) 77 128 1020 emea_modemsupport@usr.com 08:00 - 17:00 uur
maandag - vrijdag
Zwitserland 0848 840 200 emea_modemsupport@usr.com 09:00 - 17:30 uur
maandag - vrijdag

Op de website van U.S.Robotics (http://www.usr.com) vindt u de meest recente informatie over ondersteuning, waaronder het opvragen van Service Repair Orders.

= USRobotics heeft dit stuurprogramma in combinatie met de ondersteunde hardware getest en vastgesteld dat het compatibel is met Windows 2000. Om klanten te laten profiteren van de volledige functionaliteit van het product heeft USRobotics het stuurprogramma ter beschikking gesteld.