Inhoudsopgave:

De 22 Mbps Wireless PC Card, de PCI Adapter, de PCI Adapter (met afneembare antenne) en het Access Point

Netwerkconfiguratie en planning

De adapter installeren en configureren voor Windows 98 SE/2000/Me/XP

De 22 Mbps Wireless Configuration Utilities

Problemen oplossen

Verklarende woordenlijst >

Productspecificaties voor de 22 Mbps Wireless PC Card en de PCI Adapter

Productspecificaties voor het 22 Mbps Wireless Access Point

Beperkte Garantie van USRobotics Corporation

Verklaring van de Federal Communications Commission

De 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter, PCI Adapter (met afneembare antenne) en Access Point Gebruikershandleiding

Verklarende woordenlijst

 
Access Point Een apparaat dat wordt gebruikt om draadloze en bekabelde netwerken naadloos met elkaar te verbinden.
Ad-Hoc Met een Ad-Hoc draadloze LAN wordt een groep computers bedoeld die allemaal uitgerust zijn met wireless adapters en als een onafhankelijke draadloze LAN op elkaar aangesloten zijn.
Backbone De backbone vormt het hart van de infrastructuur van een netwerk, het is het gedeelte van het netwerk dat gegevens van het ene naar het andere centrale punt vervoert. De gegevens worden dan naar een lokaal systeem gestuurd.
Basisstation In de mobiele telecommunicatie wordt met een basisstation verwezen naar de centrale radiozender of -ontvanger die de communicatie met de mobiele radiotelefoons binnen het bereik verzorgt. In programma's voor mobiele telefoons en persoonlijke communicatie heeft iedere cel of microcel een eigen basisstation en is ieder basisstation op zijn beurt weer aangesloten op de basisstations van andere cellen.
Brug Een internetwerkfunctie waarin de laagste twee lagen van het OSI-model voor netwerkprotocollen opgenomen zijn.
BSS De afkorting van Basic Service Set, hiermee wordt een Access Point bedoeld dat aan meerdere draadloze stations gekoppeld is.
ESS De afkorting van Extended Service Set, een roaming-domein. Het is mogelijk meerdere BSS'en te configureren als een Extended Service Set.
Ethernet Een populair lokaal communicatienetwerk dat gegevensoverdracht van computers en terminals accepteert. Een Ethernet werkt op een 10/100 Mbps basisbandtransmissie via een afgeschermde coaxkabel of via een afgeschermde, twisted-pair-telefoonkabel.
Infrastructuur De geïntegreerde draadloze en bekabelde LAN-configuratie.
PCMCIA (Personal Computer Memory Card International Association) Deze organisatie ontwikkelt standaarden voor PC-kaarten (vroeger PCMCIA-kaarten genoemd). Er zijn drie 'typen' PC-kaarten beschikbaar, die alle drie even lang en breed zijn als een creditcard, maar waarvan de dikte varieert van 3,3 mm (Type I) en 5,0 mm (Type II) tot 10,5 mm (Type III). Deze kaarten zijn bijzonder veelzijdig en kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor het opslaan van geheugen, als landlijnmodems en als draadloze LAN-apparatuur.
Roaming Een functie die het mogelijk maakt met een mobiel eindsysteem (bijvoorbeeld een mobiel station van een draadloos LAN) door het territorium van een domein (bijvoorbeeld een ESS) te reizen en toch voortdurend aangesloten te zijn op de infrastructuur.