Vianmääritys >

Vianmääritys

Napsautin vahingossa Cancel (Peruuta) -painiketta 22 Mbps Wireless PC Card-, PCI Adapter-, PCI Adapter (irrotettava antenni)- tai Access Point -laitteen asennuksen aikana.
Mahdollinen ratkaisu:

Poista USRoboticsin asennuslevy tietokoneen CD-asemasta ja aseta se sitten uudelleen CD-asemaan. Käynnistä asennus uudelleen ennen laitteiston asentamista.

Asennus ei käynnistynyt, kun asetin asennuslevyn
CD-asemaan.

Mahdollinen ratkaisu:

Jotkin ohjelmat voivat estää asennuslevyn automaattisen käynnistyksen. Sulje kaikki avoimet sovellukset ja aseta CD-levy uudelleen asemaan.

Yhteys 22 Mbps Wireless PC Card-, PCI Adapter- tai PCI Adapter (irrotettava antenni) -laitteen ja muiden infrastruktuurikokoonpanoon sisältyvien Ethernet-verkon kautta liitettyjen tietokoneiden välillä ei toimi.
Mahdollinen ratkaisu:

•Varmista, että kaikki langattomaan verkkoon liitetyt tietokoneet ovat käynnissä.
•Varmista, että jokainen 22 Mbps Wireless PC Card-, PCI Adapter- tai PCI Adapter (irrotettava antenni) -laite on asetettu käyttämään samaa radiokanavaa. Jos tunnukset eivät ole samat, vaihda kaikki lähiverkon 22 Mbps Wireless PC Card-, PCI Adapter- tai PCI Adapter (irrotettava antenni) -laitteet uudelle radiokanavalle.
•Varmista, että jokaiseen 22 Mbps Wireless PC Card-, PCI Adapter- tai PCI Adapter (irrotettava antenni) -laitteeseen on määritetty samat suojausasetukset.
•Varmista, että yhteys Wireless Access Point -laitteeseen on olemassa ja että BSSID-tunnuksena on sen Wireless Access Point -laitteen MAC-osoite, johon haluat muodostaa yhteyden.
•Varmista, että käytössä on oikea IP-osoite sille verkolle, johon yrität muodostaa yhteyden.
•Varmista, että TCP/IP on asennettu. Varmista, että kuulut samaan toimialueeseen tai työryhmään. Varmista, että IP-osoitteen automaattinen määritys on käytössä tai että olet määrittänyt oikean IP-osoitteen ja aliverkon peitteen. Palauta Wireless Access Point -laite oletusasetuksiinsa ja käynnistä uudelleen se tietokone, jossa on yhteysongelma.
Varmista, että jaettavia tiedostoja on olemassa.
•Jos et käytä USRoboticsin Wireless Access Point -laitetta, varmista, että yhteys Access Point -laitteeseen on olemassa ja että sen Preamble (Tahdistuskuvio) -asetuksena on Long (Pitkä).

Näyttöön tulee ilmoitus siitä, että tietokoneellani on sama nimi kuin jollakin muulla langattomaan verkkoon liitetyllä tietokoneella.
Mahdollinen ratkaisu:
Jokaisella langattomaan verkkoon liitetyllä tietokoneella on oltava muista poikkeava nimi. Katso tietokoneen käyttöoppaasta tietoja siitä, miten voit vaihtaa tietokoneen nimen.

Tietokoneeni ei tunnista 22 Mbps Wireless PC Card- tai PCI Adapter -laitetta.

Kannettavat tietokoneet: 22 Mbps Wireless PC Card -korttia ei ehkä ole asennettu PC-korttipaikan pohjaan saakka.
Pöytätietokoneet: 22 Mbps Wireless PC Card -korttia ei ehkä ole asennettu PCI Adapter -sovittimen pohjaan saakka. PCI Adapter- tai PCI Adapter (irrotettava antenni) -sovitinta ei ehkä ole asennettu tietokoneen PCI-korttipaikan pohjaan saakka. Voit myös yrittää asentaa PCI Adapter- tai PCI Adapter (irrotettava antenni) -sovittimen johonkin toiseen PCI-paikkaan.

Tietokoneeni ei tunnista 22 Mbps Wireless Access Point -laitetta, kun olen muuttanut asetuksia.

Mahdollinen ratkaisu:
Varmista, että Access Point Configuration Utility -apuohjelma on asennettu 22 Mbps Wireless Access Point -laitetta varten. Varmista myös, että 22 Mbps Wireless PC Card- tai PCI Adapter -laitteiden Configuration Utility -apuohjelma on asennettu ja että se toimii.

Mahdollinen ratkaisu:
Varmista tarkistamalla MAC-osoite, että olet muodostamassa yhteyttä oikeaan 22 Mbps Wireless Access Point -laitteeseen.

Mahdollinen ratkaisu:
Varmista, että käytössä on oikea salasana ja salausasetus. Jos olet muuttanut 22 Mbps Wireless Access Point -laitteen asetuksia, sinun on muutettava myös jokaisen kyseiseen verkkoon liitetyn 22 Mbps Wireless PC Card-, PCI Adapter- tai PCI Adapter (irrotettava antenni) -laitteen asetuksia. 22 Mbps Wireless PC Card- tai PCI Adapter -laitteiden asetusten on vastattava 22 Mbps Wireless Access Point -laitteen uusia asetuksia. Jos ongelmat jatkuvat edelleen, palauta kaikki 22 Mbps Wireless Access Point -laitteet sekä langattomat verkkosovittimet oletusasetuksiinsa ja yritä uudelleen.

Tiedonsiirto 22 Mbps Wireless Access Point -laitteen kanssa ei toimi.

Mahdollinen ratkaisu:
Varmista, että jokainen langattomaan verkkoon liitettävä Wireless PC Card-, PCI Adapter- tai PCI Adapter (irrotettava antenni) -laite on asetettu Configuration Utility -apuohjelmassa Infrastructure (Infrastruktuuri) -tilaan. Jos 22 Mbps Wireless PC Card- tai PCI Adapter -laitteita ei ole asetettu Infrastructure-tilaan, ne eivät voi olla yhteydessä 22 Mbps Wireless Access Point -laitteeseen.

Mahdollinen ratkaisu:
22 Mbps Wireless Access Point -laite ei ehkä vastaa. Yritä aktivoida laite uudelleen palauttamalla sen oletusasetukset. Pidä RESET-painiketta alhaalla. Irrota verkkovirtamuunnin 22 Mbps Wireless Access Point -laitteesta ja kytke muunnin sitten takaisin pitäen jatkuvasti RESET-painiketta alhaalla. Pidä RESET-painiketta edelleen alhaalla viisi sekuntia, jotta tehtaan oletusasetukset otettaisiin käyttöön. Kun suoritat tämän toimenpiteen, DATA-merkkivalo vilkkuu.

Mahdollinen ratkaisu:
Varmista, että 22 Mbps Wireless Access Point -laitteella on käytössään oikea lähiverkon IP-osoite. Tarkista 22 Mbps Wireless Access Point -laitteelle määritetty IP-osoite Configuration Utility -apuohjelmasta.

En voi käynnistää 22 Mbps Wireless Access Point Web Configurator -apuohjelmaa.

Mahdollinen ratkaisu:
Varmista, että käytät oikeaa käyttäjänimeä (jos sitä tarvitaan) ja salasanaa. Salasanakentässä erotellaan isot ja pienet kirjaimet. Oletuskäyttäjänimeä tai -salasanaa ei ole.

Mahdollinen ratkaisu:
Varmista, että 22 Mbps Wireless Access Point -laitteella on käytössään oikea lähiverkon IP-osoite. Tarkista 22 Mbps Wireless Access Point -laitteelle määritetty IP-osoite Configuration Utility -apuohjelmasta.

22 Mbps Wireless Access Point -laitetta ei näy luettelossa, kun etsin sitä.

Mahdollinen ratkaisu:
Käyttämäsi tietokone voi olla liian kaukana 22 Mbps Wireless Access Point -laitteesta. Siirrä tietokone lähemmäs 22 Mbps Wireless Access Point -laitetta ja toista etsintätoiminto. Tarkista kaikki 22 Mbps Wireless Access Point -laitteen ja modeemin, reitittimen, keskittimen, lähiverkon tai vaihteen väliset fyysiset kytkennät.

Tietokoneeni ei tunnista 22 Mbps Wireless Access Point -laitetta.

Mahdollinen ratkaisu:
Varmista, että 22 Mbps Wireless Access Point -laite on kytketty virtalähteeseen ja asennettu oikein. Varmista, että Ethernet-kaapeli on kytketty pitävästi 22 Mbps Wireless Access Point -laitteen Ethernet-porttiin sekä kaapeli- tai DSL-modeemin, reitittimen, keskittimen tai sillan Ethernet-porttiin.

22 Mbps Wireless Access Point -laite ei saa virtaa.

Mahdollinen ratkaisu:
Varmista, että 22 Mbps Wireless Access Point -laitteen virtalähdekaapeli on kytketty 22 Mbps Wireless Access Point -laitteen virtaliitäntään ja pistorasiaan.

Näyttöön tuli ilmoitus siitä, että 22 Mbps Wireless Access Point -laitteellani on sama IP-osoite kuin jollakin muulla langattomaan verkkoon liitetyllä tietokoneella.

Mahdollinen ratkaisu:
Jokaisella langattomaan verkkoon liitetyllä tietokoneella ja 22 Mbps Wireless Access Point -laitteella on oltava eri IP-osoite. Katso tietokoneesi käyttöoppaasta, miten voit muuttaa tietokoneen IP-osoitetta.

Tiedonsiirto Access Point -laitteen kanssa ei toimi.

Mahdollinen ratkaisu:
Varmista, että jokainen langattomaan verkkoon liitettävä PC Card-, PCI Adapter- tai PCI Adapter (irrotettava antenni) -laite on asetettu Configuration Utility -apuohjelmassa Infrastructure (Infrastruktuuri) -tilaan. Infrastructure-tilaa käytetään, kun langattomaan verkkoon lisätään Access Point -laite verkon käyttöalueen laajentamiseksi ja verkkoon liitettävien tietokoneiden määrän suurentamiseksi. 802.11b AdHoc -tilaa käytetään vertaisverkoissa. Jos PC Card- tai PCI Adapter -laitteet on asetettu 802.11b AdHoc -tilaan, ne eivät voi olla yhteydessä Access Point -laitteeseen.

Mahdollinen ratkaisu:
22 Mbps Wireless Access Point -laite ei ehkä vastaa. Palauta 22 Mbps Wireless Access Point -laite oletusasetuksiinsa pitämällä sen takapaneelissa olevaa Reset-painiketta alhaalla viisi sekuntia. Jos olet muuttanut asetuksia, sinun on muutettava niitä uudelleen. Jos tiedonsiirto ei vieläkään toimi, poista kaikki tiedot irrottamalla 22 Mbps Wireless Access Point -laite ja kytke se sitten uudelleen.

Jatkuvatko ongelmat edelleen?

1. Siirry USRoboticsin Web-sivustoon osoitteessa www.usr.com.

Käyttäjien usein kohtaamia ongelmia on käsitelty kuhunkin tuotteeseen liittyvällä FAQ (Usein kysytyt kysymykset) -sivulla sekä Troubleshooting (Vianmääritys) -sivulla.

2. Ota yhteys USRoboticsin tekniseen tukeen.

Voit saada vastauksen USRoboticsin tuotteita koskeviin teknisiin kysymyksiin myös teknisen tuen asiantuntijoiltamme.

Maa Puhelin Internet Tuen aukioloajat
Yhdysvallat (801) 401-1143 http://www.usr.com/emailsupport 9.00 - 17.00, ma - pe (CST)
Kanada (801) 401-1143 http://www.usr.com/emailsupport 9.00 - 17.00, ma - pe (CST)
Argentiina AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe (CST)
Brasilia AT&T Direct + (877) 487-6253 brazil_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe (CST)
Meksiko AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe (CST)
Chile AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe (CST)
Kolumbia AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe (CST)
Costa Rica AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe (CST)
Peru AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe (CST)
Puerto Rico AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe (CST)
Venezuela AT&T Direct + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe (CST)

Maa Puhelin Internet Tuen aukioloajat
Etelä-Korea 00798 6310025 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe
Filippiinit 1800 18888426 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe
Hongkong 800 908 425 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe
Indonesia 001 803 6310011 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe
Intia
Delhi
Hyderabad
Calcutta
Chennai
Bombay
Bangalore

11 6284198/ 99/ 18/ 19
40 6261600/ 01/ 02/ 03
33 216 1800/ 01
44 851 5273/ 74
22 8252188/ 93/ 94/ 95
80 2380303/ 04
usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe
Japani 00531 63 0007 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe
Kiina 10800 650 0217 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe
Korea 00798 6310025 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe
Malesia 1800 808514 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe
Singapore 800 6363037 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe
Taiwan 00806 31335 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe
Thaimaa 001 800 631 0009 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe

Maa Puhelin Internet Aukioloajat
Alankomaat 0900 202 5857 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 18.00, ma - pe
Australia 1 800 125030 anza_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe
Belgia
(flaami)

(ranska)
+32 (0) 7 023 3545 (flaami)

+32 (0) 7 023 3546 (ranska)

emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 18.00, ma - pe
Espanja 902 11 7964 spain_modemsupport@usr.com 9.00 – 17.00, ma - pe
Irlanti +44 870 844 4546 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 18.00, ma - pe
Iso-Britannia 0870 844 4546 uk_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.30, ma - pe
Israel
+44 870 844 4546
emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.30, ma - pe
Italia +848 80 9903 italy_modemsupport@usr.com 9.00 - 18.00, ma - pe
Itävalta 07110 900116 germany_modemsupport@usr.com 8.00 - 18.00, ma - pe
Lähi-itä/Afrikka +44 870 844 4546 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 18.00, ma - pe
Luxemburg +352 342 080 8318 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 18.00, ma - pe
Norja +47 23 50 0097 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe
Portugali +351 (0) 21 415 4034 emea_modemsupport@usr.com 9.00 – 17.00, ma - pe
Puola
---
emea_modemsupport@usr.com 8.00 - 18.00, ma - pe
Ranska +33 082 507 0693 france_modemsupport@usr.com 9.00 - 18.00, ma - pe
Ruotsi +46 (0) 77 128 1020 emea_modemsupport@usr.com 8.00 - 17.00, ma - pe
Saksa 0180 567 1548 germany_modemsupport@usr.com 8.00 - 18.00, ma - pe
Suomi +358 981710015 emea_modemsupport@usr.com 10.00 - 18.00, ma - pe
Sveitsi 0848 840 200 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.30, ma - pe
Tanska +45 70 10 4030 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, ma - pe

Unkari

0108 567 1548
emea_modemsupport@usr.com 8.00 - 18.00, ma - pe
Uusi-Seelanti 0800 449535 anza_modemsupport@usr.com 9.00 – 17.00, ma - pe
Venäjä +49 180 567 1548 emea_modemsupport@usr.com 8.00 - 17.00, ma - pe

Löydät uusimmat tukitiedot ja tiedot huoltotilausten (Service Repair Order, SRO) hankkimisesta USRoboticsin Web-sivustosta osoitteesta http://www.usr.com.

= USRobotics on testannut tämän ohjaimen täydellisesti sen tukemien laitteiden kanssa ja varmistanut yhteensopivuuden Windows 2000:n kanssa. Ohjain on kehitetty, koska USRobotics haluaa asiakkaidensa voivan hyödyntää tuotteen kaikkia toimintoja.