Sisällys:

Tietoja 22 Mbps Wireless PC Card-, PCI Adapter-, PCI Adapter (irrotettava antenni)- ja Access Point -laitteista

Verkon rakenne ja suunnittelu

Sovittimen asennus ja asetusten määritys Windows 98-, SE-, 2000-, Me- ja XP-käyttöjärjestelmässä

22 Mbps Wireless Configuration Utility -apuohjelmat

Vianmääritys

Sanasto

22 Mbps Wireless PC Card- ja PCI Adapter -laitteiden tekniset tiedot

22 Mbps Wireless Access Point -laitteen tekniset tiedot

USRobotics Corporationin rajoitettu takuu >

FCC:n (Federal Communications Commission) ilmoitus

22 Mbps Wireless PC Card-, PCI Adapter-, PCI Adapter (irrotettava antenni)- ja Access Point -laitteiden käyttöopas

USRobotics Corporationin rajoitettu takuu

LAITTEISTO: U.S Robotics takaa loppukäyttäjälle ("asiakas"), että tässä laitetuotteessa ei ilmene valmistus- tai materiaalivikoja, kun sitä käytetään ja huolletaan normaalisti. Takuu on voimassa alla mainitun ajan alkaen päivämäärästä, jona tuote on ostettu USRoboticsilta tai valtuutetulta jälleenmyyjältä:

Kaksi (2) vuotta

USRobotics on tämän nimenomaisen takuun nojalla velvollinen oman valintansa mukaan ja omalla kustannuksellaan ainoastaan korjaamaan viallisen tuotteen tai osan, toimittamaan asiakkaalle vastaavan tuotteen tai osan viallisen tuotteen tilalle tai, jos kumpikaan edellä mainituista ei ole kohtuudella mahdollista, USRobotics voi oman valintansa mukaan palauttaa asiakkaalle viallisesta tuotteesta maksetun ostohinnan. Kaikista vaihdetuista tuotteista tulee USRoboticsin omaisuutta. Vaihdossa annettavat tuotteet voivat olla uusia tai korjattuja. USRobotics myöntää jokaiselle vaihdetulle tai korjatulle tuotteelle tai osalle toimituspäivästä laskettuna yhdeksänkymmenen (90) vuorokauden takuun tai alkuperäisestä takuuajasta jäljellä olevan osan pituisen takuun sen mukaan, kumpi on pidempi.

OHJELMISTO: USRobotics takaa Asiakkaalle, että siltä lisensoidut ohjelmistosovellukset toimivat olennaisilta osiltaan tuotetietojen mukaisesti yhdeksänkymmenen (90) vuorokauden ajan siitä alkaen, kun tuote on ostettu USRoboticsilta tai sen valtuutetulta jälleenmyyjältä. USRobotics takaa, että ohjelmiston sisältävissä tietovälineissä ei ilmene vikoja takuuajan aikana. Mitään päivityksiä ei toimiteta. USRobotics on tämän nimenomaisen takuun nojalla velvollinen oman valintansa mukaan ja omalla kustannuksellaan ainoastaan palauttamaan maksetun ostohinnan viallisen ohjelmistotuotteen ostaneelle asiakkaalle tai vaihtamaan viallisen tietovälineen ohjelmistoon, joka olennaisesti vastaa USRoboticsin julkaisemia asianomaisia tuotetietoja. Asiakas on vastuussa sopivan sovellusohjelmiston ja siihen liittyvän viiteaineiston valinnasta. USRobotics ei myönnä mitään takuuta tai vastuuta sen ohjelmistotuotteiden sopivuudesta asiakkaan tarpeisiin tai niiden toimivuudesta kolmannen osapuolen valmistamien laitteiden tai sovellusohjelmistojen kanssa, eikä siitä, että ohjelmistotuotteiden käyttö on keskeytymätöntä tai virheetöntä tai että kaikki ohjelmistotuotteissa olevat viat korjataan. Niiden kolmansien osapuolten tuotteiden yhteydessä, jotka on USRoboticsin ohjelmistotuotteen käyttöoppaissa tai tuotetiedoissa mainittu yhteensopiviksi, USRobotics pyrkii kohtuullisin toimenpitein varmistamaan yhteensopivuuden, paitsi jos yhteensopivuuden puute johtuu kolmannen osapuolen tuotteessa olevasta ohjelmointivirheestä tai muusta viasta tai ohjelmistotuotetta käytetään USRoboticsin julkaisemien teknisten ominaisuuksien tai käyttöoppaan ohjeiden vastaisesti.

TÄMÄ USRoboticsIN TUOTE VOI SISÄLTÄÄ SELLAISEN KOLMANNEN OSAPUOLEN OHJELMISTON TAI TUOTTEEN MUKANA VOIDAAN TOIMITTAA SELLAINEN KOLMANNEN OSAPUOLEN OHJELMISTO, JOKA ON ERILLISEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEN ALAINEN. TÄMÄ USRoboticsIN TAKUU EI KOSKE NÄITÄ KOLMANSIEN OSAPUOLTEN OHJELMISTOJA. LISÄTIETOJA NÄIHIN OHJELMISTOIHIN SOVELLETTAVISTA TAKUISTA LÖYTYY KYSEISTEN OHJELMISTOJEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSISTA.

TAKUUHUOLLON SAAMINEN: Asiakas voi pyytää takuuhuoltopalvelua ottamalla yhteyden USRoboticsin Corporate Service Centre -huoltoon tai valtuutettuun USRobotics -huoltoon sovellettavan takuuajan kuluessa. Takuuhuolto voi vaatia USRoboticsin tai sen valtuutetun jälleenmyyjän antaman, päivämäärällä varustetun ostotodistuksen esittämistä. USRoboticsin Corporate Service Centre -huoltoon palautettavien tuotteiden on saatava USRoboticsilta ennakkovaltuutuksena SRO (Service Repair Order) -numero, joka on merkittävä pakkauksen ulkopintaan. Paketti on maksettava ennakkoon ja pakattava turvallisen kuljetuksen edellyttämällä tavalla. On erittäin suositeltavaa, että paketti vakuutetaan tai muuten lähetetään tavalla, joka mahdollistaa lähetyksen seurannan. Korjattu tai vaihdettu tuote lähetetään asiakkaalle USRoboticsin kustannuksella viimeistään kolmenkymmenen (30) päivän kuluttua siitä, kun USRobotics on vastaanottanut viallisen tuotteen. Tuotteiden palautusosoite:

FRS Europe BV.

Draaibrugweg 2

1332 AC Almere

The Netherlands

USRobotics ei ole vastuussa mistään asiakkaan ohjelmistosta, laiteohjelmistosta, muista tiedoista tai muistisisällöstä, joka sisältyy tai joka on tallennettu tai integroitu johonkin USRoboticsille korjausta varten toimitettuun tuotteeseen riippumatta siitä, onko tuote takuun alainen.

TAKUUN RAJOITUKSET: JOS USRoboticsIN TUOTE EI TOIMI EDELLÄ MAINITTUJEN TAKUIDEN MUKAISESTI, ASIAKKAAN AINOA OIKEUS TAKUUN NOJALLA ON USRoboticsIN HARKINNAN MUKAAN TUOTTEEN KORJAUS, VAIHTO TAI MAKSETUN OSTOHINNAN PALAUTUS. LAIN SALLIMASSA MÄÄRIN EDELLÄ MAINITUT TAKUUT JA OIKEUDET OVAT SELLAISINAAN TÄYDELLISIÄ, JA NE KORVAAVAT KAIKKI MUUT NIMENOMAISET TAI OLETETUT, TOSIASIALLISET TAI OIKEUDELLISET TAI MUUT TAKUUT, SOPIMUKSET TAI EHDOT, MUKAAN LUKIEN TAKUUT, SOPIMUKSET TAI EHDOT, JOTKA KOSKEVAT TUOTTEEN SOVELTUVUUTTA KAUPANKÄYNNIN KOHTEEKSI, SOPIVUUTTA JOHONKIN ERITYISEEN TARKOITUKSEEN JA TUOTTEEN TYYDYTTÄVÄÄ LAATUA, TUOTTEEN VASTAAVUUTTA SEN KUVAUSTEN KANSSA TAI OIKEUKSIEN LOUKKAAMATTOMUUTTA, JOTKA KAIKKI TORJUTAAN PÄTEMÄTTÖMINÄ. USRobotics EI OLE VASTUUSSA MISTÄÄN MUISTA SEN TUOTTEIDEN MYYNTIIN, ASENNUKSEEN, YLLÄPITOON TAI KÄYTTÖÖN LIITTYVISTÄ VAHINGOISTA EIKÄ SE MYÖNNÄ KENELLEKÄÄN MUULLE OIKEUTTA OLETTAA, ETTÄ SILLÄ OLISI TÄLLAINEN VASTUU.

USRobotics EI OLE TÄMÄN TAKUUN MUKAISESSA VASTUUSSA, JOS SEN TESTIT JA TUTKIMUKSET PALJASTAVAT, ETTÄ TUOTTEESSA EI OLE ILMOITETTUA VIKAA TAI TOIMINTAVIRHETTÄ TAI VIKA TAI TOIMINTAVIRHE ON AIHEUTUNUT ASIAKKAAN TAI KOLMANNEN HENKILÖN SUORITTAMASTA TUOTTEEN VÄÄRINKÄYTÖSTÄ, LAIMINLYÖNNISTÄ, VÄÄRÄSTÄ ASENNUKSESTA TAI TESTAUKSESTA, LUVATTOMASTA AVAAMIS-, KORJAUS- TAI MUUTOSYRITYKSESTÄ TAI MISTÄ TAHANSA MUUSTA SYYSTÄ, JOKA EI KUULU TUOTTEEN NORMAALIIN KÄYTTÖÖN, TAI ONNETTOMUUDESTA, TULIPALOSTA, SALAMANISKUSTA, MUUSTA VAARASTA TAI LUONNONILMIÖISTÄ.

VASTUUN RAJOITUKSET: LAIN SALLIMASSA TÄYDESSÄ LAAJUUDESSA USRobotics SULKEE POIS ITSELTÄÄN JA JÄLLEENMYYJILTÄÄN KAIKKI VASTUUT, PERUSTUVATPA NE SOPIMUKSEEN TAI OIKEUKSIEN LOUKKAAMISEEN (MUKAAN LUKIEN LAIMINLYÖNTI), SATUNNAISISTA, SEURANNAISISTA, EPÄSUORISTA TAI ERITYISISTÄ VAHINGOISTA TAI VAHINGONKORVAUKSISTA TAI LIIKEVOITON MENETTÄMISESTÄ, LIIKETOIMINNAN KESKEYTYMISESTÄ, TIEDON MENETTÄMISESTÄ TAI MUISTA RAHALLISISTA VAHINGOISTA, JOTKA JOHTUVAT TUOTTEEN MYYNNISTÄ, ASENNUKSESTA, YLLÄPIDOSTA, KÄYTÖSTÄ, TOIMINNASTA, TOIMINTAHÄIRIÖISTÄ TAI TOIMINNAN KESKEYTYMISESTÄ TAI OVAT YHTEYDESSÄ NIIHIN, VAIKKA USRoboticsILLE TAI SEN VALTUUTETULLE JÄLLEENMYYJÄLLE OLISI ILMOITETTU TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA. USRobotics RAJOITTAA VASTUUNSA OMAN HARKINTANSA MUKAAN TUOTTEEN KORJAAMISEEN TAI VAIHTAMISEEN TAI MAKSETUN OSTOHINNAN PALAUTTAMISEEN. TÄHÄN VASTUUN RAJOITUKSEEN EI VAIKUTA SE, ETTÄ JOKIN TÄSSÄ MYÖNNETTY OIKEUS MENETTÄÄ OLEELLISEN MERKITYKSENSÄ.

ILMOITUS: Jotkin maat, valtiot tai oikeusalueet eivät salli oletettujen takuiden rajoitusta tai kieltämistä tai tietyistä kuluttajille toimitetuista tuotteista aiheutuvien satunnaisten tai seurannaisten vahinkojen vastuun kieltämistä tai henkilövahinkoja koskevan vastuun rajoitusta, ja siksi edellä mainitut rajoitukset ja kiellot eivät ehkä koske kaikkia asiakkaita. Jos oletettujen takuiden rajoitusta ei hyväksytä kokonaisuudessaan, ne ovat voimassa sovellettavan kirjallisen takuun voimassaoloaikana. Tämä takuu antaa asiakkaalle tiettyjä oikeuksia, jotka voivat vaihdella paikallisen lainsäädännön mukaan.

SOVELLETTAVA LAKI: tätä rajoitettua takuuta sovelletaan Yhdysvaltain Illinois'n osavaltion lakien mukaan, lukuun ottamatta sen lakien ristiriitoja koskevia periaatteita ja Yhdistyneiden kansakuntien kansainvälistä tavarakauppaa koskevaa sopimusta.