FCC:n (Federal Communications Commission) ilmoitus >

22 Mbps Wireless PC Card-, PCI Adapter-, PCI Adapter (irrotettava antenni)- ja Access Point -laitteiden käyttöopas

FCC-vaatimustenmukaisuusvakuutus
Nämä laitteet ovat FCC:n sääntöjen 15. osan mukaisia. Laitteiden käyttö edellyttää seuraavien ehtojen täyttämistä. Ehtoja on kaksi:
Laitteet eivät saa aiheuttaa haitallisia häiriöitä.
Laitteiden on kestettävä kaikki vastaanottamansa häiriöt, mukaan lukien häiriöt, jotka voivat johtaa virheelliseen toimintaan.
Tämä laite on testattu ja sen on todettu olevan FCC:n sääntöjen 15. osan mukaisen B-luokan digitaalilaitteen raja-arvojen mukainen. Nämä raja-arvot antavat riittävän häiriösuojan asuinrakennuksiin tehtävissä laiteasennuksissa. Tämä laite synnyttää, käyttää ja voi säteillä radiotaajuista energiaa. Mikäli tätä laitetta ei asenneta ja käytetä sen valmistajan ohjeiden mukaisesti, se voi häiritä radioliikennettä. Ei voida kuitenkaan antaa takeita siitä, ettei häiriöitä ilmene jossakin tietyssä asennuksessa. Jos tämä laite häiritsee radio- tai TV-vastaanottoa, minkä voi todeta kytkemällä tähän laitteeseen virran ja katkaisemalla virran, käyttäjä voi yrittää poistaa häiriöt seuraavilla tavoilla:
Suuntaa antenni uudelleen tai muuta sen paikkaa.
Siirrä laite kauemmas vastaanottimesta.
Kytke laite pistorasiaan, joka kuuluu eri virtapiiriin kuin pistorasia, johon vastaanotin on kytketty.
Pyydä neuvoa laitteen jälleenmyyjältä tai ammattitaitoiselta radio- ja televisioasentajalta.
FCC:n säännösten mukainen toiminta edellyttää, että näyttö kytketään grafiikkakorttiin suojatulla kaapelilla. Näihin laitteisiin tehdyt muutokset, joita vaatimustenmukaisuudesta vastuussa oleva osapuoli ei ole nimenomaisesti hyväksynyt, voivat vaikuttaa käyttäjän oikeuteen käyttää näitä laitteita.

Tietoja irrotettavasta antennista (Detachable Antenna)
FCC Eritä 15, Subpart C, Jakso 15.203 Antenna -vaatimukset
USR 2216: Tuotetta varten ollaan suunnittelemassa säteilylähdettä, joka varmistaa, että laitteen kanssa ei voi käyttää mitään muuta antennia kuin vastuullisen toimittajan tuotetta. Pysyvästi kiinnitetyn antennin tai varta vasten suunnitellun säteilylähteen liitäntää käyttävän antennin käyttämistä pidetään riittävän yhdenmukaisena tämän kohdan vaatimusten suhteen. Valmistaja voi suunnitella tuotteen sellaiseksi, että käyttäjä voi vaihtaa rikkoutuneen antennin, mutta tavallisen antenniliittimen ja sähköisen liittimen käyttö on kielletty.

FCC:n säteilyaltistusilmoitus
Tämä laite on valvomattomia ympäristöjä koskevien FCC:n säteilyaltistuksen raja-arvojen mukainen. Laite tulee asentaa ja sitä tulee käyttää niin, että säteilylähteen ja kehon välinen etäisyys on vähintään 20 cm.

UL-luettelointi/CUL-luettelointi

Ulkoiset laitteet:
Tämä informaatiotekninen laite on UL-luetteloitu ja CUL-luetteloitu tai CSA-sertifioitu tässä käyttöoppaassa kuvattuja käyttötarkoituksia varten.

Sisäiset laitteet:
Tämä informaatiotekninen laite on UL-luetteloitu ja CUL-luetteloitu käytettäväksi sellaisten
UL-luetteloitujen tietokoneiden kanssa, joiden käyttöoppaissa on selostettu lisälaitekorttien asennus.

CE-vaatimustenmukaisuusvakuutus
Me, USRobotics Corporation, osoite 935 National Parkway, Schaumburg, Illinois,
60173-5157, USA, vakuutamme yksinomaisella vastuullamme, että U.S. Robotics 22 Mbps Wireless Access Point-, 22 Mbps Wireless PC Card- ja 22 Mbps Wireless PCI Adapter
-laitteet, joita tämä vakuutus koskee, ovat seuraavassa mainittujen standardien ja/tai muiden normimääritysten mukaisia:
EN300 328-2
EN301 489-1
EN301 489-17
EN60950

Me tähän ilmoittaa että nyt kuluva hedelmä on kotona yhdenmukaisuus jotta aivan asia vaatimukset -lta Ohjaava 1999/5/EC.

Tätä tuotetta voi käyttää seuraavissa maissa:
Saksa, Itävalta, Belgia, Sveitsi, Alankomaat, Luxemburg, Italia, Ranska, Iso-Britannia, Irlanti, Espanja, Portugali, Ruotsi, Norja, Tanska, Suomi, Islanti ja Kreikka

IEEE 802.11b -standardi: tällä hetkellä meillä on seuraavat tiedot rajoituksista R&TTE-maissa:

Maa Taajuusalue Maksimi lähtöteho
Ranska 2400 - 2483,5 MHz < 10 mW EIRP vain sisäkäyttöön
2446,5 - 2483,5 MHz < 100 mW EIRP sisä-/ulkokäyttöön, yksityiskäyttö
----------------------------------------------------------------------------
Alankomaat 2400 - 2483,5 MHz 10 mW lisenssivapaa sisä- ja ulkokäyttöön
2400 - 2483,5 MHz 100 mW lisenssivapaa vain sisäkäyttöön
2451 - 2471 MHz 100mW lisenssi ulkokäyttöön
----------------------------------------------------------------------------

CEPT ERC/DEC/(01)07 -päätöksen mukaan 2400 - 2483,5 MHz:n taajuudet sallitaan siviilisovellusten yhteiskäyttöön, kun paikalliset verkot käyttävät niitä yksityistarkoituksissa ja lyhyen kantomatkan laitteilla datasiirtoon R-LAN-hajaspektritekniikalla, jonka ominaisuudet ovat CEPT ERC/REC 70-03 (Liite 3) -suosituksen mukaiset.

Ranskassa asuvat käyttäjät: vain kanavia 10 - 13 voi käyttää, sillä kanavien 1 - 9 käyttö on kielletty. Lisätietoja oikean kanavan valitsemisesta on käyttöoppaan (User Guide) kohdassa 22 Mbps Wireless Configuration Utilities (22 Mbps Wireless Configuration Utility -apuohjelmat).

Valmistajan ilmoitus

Tässä asiakirjassa olevia tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta, eivätkä ne ole ilmaus mistään toimittajan sitoumuksista. Valmistaja ei anna nimenomaisia tai oletettuja takuita tai lupauksia tämän asiakirjan laadusta, tarkkuudesta tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen. Valmistaja pidättää itselleen oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia tämän asiakirjan sisältöön ja/tai siihen liittyviin tuotteisiin ilman velvollisuutta ilmoittaa tällaisista muutoksista kenellekään henkilölle tai millekään organisaatiolle. Valmistaja ei ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai seurannaisista vahingoista, jotka aiheutuvat tämän tuotteen tai dokumentaation käytöstä tai kyvyttömyydestä niiden käyttöön, vaikka valmistajalle olisi ilmoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Tämä asiakirja sisältää tekijänoikeuslakien suojaamaa aineistoa. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän käyttöoppaan osaa ei saa jäljentää tai siirtää millään tavalla eikä mihinkään tarkoitukseen ilman tekijöiden nimenomaista kirjallista suostumusta. Tässä asiakirjassa olevat tuotenimet on mainittu ainoastaan tunnistustarkoituksessa. Kaikki tämän asiakirjan sisältämät tavaramerkit, tuotenimet ja tuotemerkit ovat omistajiensa rekisteröityä omaisuutta.