Om 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter, PCI Adapter med avtagbar antenne og Access Point

Konfigurering og planlegging av nettverk

Installering og konfigurering av adapter under Windows 98 SE/2000/ME/XP

Verktøy for konfigurering av trådløs 22 Mbps

Problemløsing >

Ordliste

Produktspesifikasjoner for 22 Mbps Wireless PC Card og PCI Adapter

Produktspesifikasjoner for 22 Mbps Wireless Access Point

USRobotics Corporations begrensede garanti

Federal Communications Commission Statement

Brukerhåndbok for 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter, PCI Adapter (med avtagbar antenne) og Access Point

Problemløsing

Ved et uhell klikket jeg på Cancel under installering av 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter, PCI Adapter (med avtagbar antenne) eller Access Point.
Mulig løsning:

Ta CD-platen USRobotics Installation CD-ROM ut av CD-stasjonen og sett den inn igjen. Gjenta installeringsprosedyren for programvaren før du installerer maskinvare.

Installeringsprosedyren startet ikke da jeg satte inn installerings-
CDen.

Mulig løsning:

Enkelte programmer hindrer autostartfunksjonen på installerings-CD fra å starte. Lukk alle åpne applikasjoner og sett inn installerings-CDen på nytt.

Kortet 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter eller PCI Adapter (med avtagbar antenne) kan ikke kommunisere med andre maskiner som er tilkoblet via Ethernet i infrastrukturkonfigurasjonen.
Mulig løsning:

•Forsikre deg om at alle datamaskiner i det trådløse nettverket er slått på.
•Forsikre deg om at alle kort av type 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter eller PCI Adapter (med avtagbar antenne), er konfigurert for den samme virksomme radiokanal. Hvis IDene er forskjellige, må du endre for alle 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter eller PCI Adapter (med avtagbar antenne) i nettverket til den nye radiokanalen.
• Forsikre deg om at alle kort av type 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter eller PCI Adapter (med avtagbar antenne), er konfigurert for den samme virksomme radiokanal.
•Forsikre deg om at du kan koble deg til det trådløse tilgangspunket, og at BSSID viser MAC-adressen til det trådløse tilgangspunktet du ønsker å kommunisere med.
•Forsikre deg om at du har riktig IP-adresse til det nettverket du skal koble deg til.
•Forsikre deg om at TCP/IP er installert. Forsikre deg om at du er i samme domene eller arbeidsgruppe. Forsikre deg om at du får IP-adresse automatisk, eller at du har riktig IP-adresse og nettverksmaske (subnet mask). Tilbakestill det trådløse tilgangspunktet, og omstart datamaskinen som har tilkoblingsproblemer.
Forsikre deg om at du har noen filer tilgjengelig for deling.
•Hvis du ikke bruker et USRobotics trådløst tilgangspunkt, må du forsikre deg om at du får forbindelse med tilgangspunktet og at blokkstartmodus er satt til Long.

Jeg fikk melding om at datamaskinen min deler navn med en annen datamaskin i det trådløse nettverket.
Mulig løsning:
Hver datamaskin i det trådløse nettverket må ha sitt eget entydige navn. I datamaskinens dokumentasjon kan du se hvordan du endrer navn på datamaskinen din.

Datamaskinen min gjenkjenner ikke kortet 22 Mbps Wireless PC Card eller PCI Adapter.

Brukere av bærbare maskiner: det er ikke sikkert at kortet 22 Mbps Wireless PC Card er skjøvet helt inn i PC-kortsporet.
Brukere av stasjonære maskiner: det er ikke sikkert at kortet 22 Mbps Wireless PC Card er skjøvet helt inn i PCI-adapteren. Det er ikke sikkert at PCI-adapteren eller PCI-adapteren (med avtagbar antenne) er skjøvet helt inn i PCI-sporet i datamaskinen. Du kan også forsøke å sette PCI-adapteren eller PCI-adapteren (med avtagbar antenne) i et annet PCI-spor.

Datamaskinen min gjenkjenner ikke tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point etter at jeg endret innstillingene.

Mulig løsning:
Forsikre det om programmet Access Point Configuration Utility er installert for ditt 22 Mbps Wireless Access Point, og at konfigureringsverktøyet er installert og virker for ditt kort av typen 22 Mbps Wireless PC Card eller PCI Adapter.

Mulig løsning:
Forsikre deg om at det er riktig 22 Mbps Wireless Access Point du forsøker å få forbindelse med, ved å verifisere MAC-adressen.

Mulig løsning:
Forsikre deg om at du bruker riktig passord og krypteringsalternativ. Hvis du har endret innstillingene i konfigurasjonen for tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point, må du også endre innstillingene for alle kort av typen 22 Mbps Wireless PC Card, PCI Adapter eller PCI Adapter (med avtagbar antenne)som er tilkoblet nettverket. Innstillingene for alle kort av typen 22 Mbps Wireless PC Card eller PCI Adapter må passe med de nye innstillingene for tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point. Hvis du fortsatt har problemer, skal du tilbakestille alle 22 Mbps Wireless Access Point og trådløse nettverksadaptere til standardinnstillingene, og prøve på nytt.

Jeg kan ikke kommunisere med tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point.

Mulig løsning:
Sørg for at alle trådløse PC-kort, PCI.adaptere og PCI-adaptere (med avtagbar antenne) som du vil skal ha forbindelse med det trådløse nettverket, er satt til Infrastructure-modus i konfigureringsverktøyet. Hvis dine kort av type 22 Mbps Wireless PC Card eller PCI Adapter ikke er satt i Infrastructure-modus, kan de ikke kommunisere med tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point.

Mulig løsning:
Tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point svarer muligens ikke. Tilbakestill tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point for å aktivere det på nytt. Hold inne RESET-knappen. Mens du holder RESET-knappen inne, kobler du strømadapteren fra tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point, og kobler den til igjen. Hold fortsatt RESET-knappen inne i fem sekunder for å gjenopprette standard fabrikkinnstillinger. Når dette er utført, vil LED-lampen for trådløs aktivitet blinke.

Mulig løsning:
Forsikre deg om at tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point har riktig IP-adresse til ditt nettverk. Kontroller IP-adressen til tilgangspunktet for 22 Mbps Wireless Access Point, i listen i konfigureringsverktøyet.

Jeg får ikke startet 22 Mbps Wireless Access Point Web Configurator.

Mulig løsning:
Forsikre deg om at du har skrevet riktig navn (hvis aktuelt) og passord. Passordfeltet skiller mellom store og små bokstaver. Det finnes ikke noe standard brukernavn eller passord.

Mulig løsning:
Forsikre deg om at tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point har riktig IP-adresse til ditt nettverk. Kontroller IP-adressen til tilgangspunktet for 22 Mbps Wireless Access Point, i listen i konfigureringsverktøyet.

Tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point vises ikke i listen når jeg søker etter det.

Mulig løsning:
Datamaskinen du bruker kan være for langt unna tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point. Flytt deg nærmere tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point og gjenta søkeprosedyren. Kontroller alle fysiske forbindelser mellom tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point og modem, ruter, hub, nettverk eller svitsj.

Datamaskinen godtar ikke tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point.

Mulig løsning:
Forsikre deg om at tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point er tikoblet en strømkilde og er riktig installert. Forsikre deg om at Ethernet-kabelen er ordentlig koblet til Ethernet-porten på tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point, og til Ethernet-porten på ditt kabel- eller DSL-modem, ruter, hub eller bro.

Tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point får ikke strøm.

Mulig løsning:
Forsikre deg om at strømforsyningen til tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point er koblet til strømkontakten på 22 Mbps Wireless Access Point og til et standard strømuttak.

Jeg fikk melding om at tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point , eller min datamaskin deler en IP-adresse med en annen datamaskin på det trådløse nettverket.

Mulig løsning:
Alle datamaskinene og tilganspunktene av typen 22 Mbps Wireless Access Point på det trådløse nettverket må ha forskjellige IP-adressser. Du finner informasjon om hvordan du endrer IP-adresse for datamaskinen din i maskinens dokumentasjon.

Jeg kan ikke kommunisere med tilgangspunktet.

Mulig løsning:
Sørg for at alle trådløse PC-kort, PCI-adaptere og PCI-adaptere (med avtagbar antenne) som du vil skal ha forbindelse med det trådløse nettverket, er satt til Infrastructure-modus i konfigureringsverktøyet. Infrastructure-modus brukes når et ekstra tilgangspunkt skal legges til den trådløse nettverkskonfigurasjonen for å gi større rekkevidde, og for å øke antall datamaskiner som kan koble seg til nettverket. 802.11b AdHoc-modus brukes til peer-to-peer-nettverk. Hvis PC-kortene eller PCI-adapterne er satt fil 802.11b AdHoc-modus, kan de ikke kommunisere med tilgangspunktet.

Mulig løsning:
Tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point svarer muligens ikke. Hold inne tilbakestillingsknappen på baksidepanelet i fem sekunder for å tilbakestille tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point til standardinnstillingene. Alle konfigurasjonsendringer må angis på nytt. Hvis du fortsatt ikke kan kommunisere med tilgangspunktet 22 Mbps Wireless Access Point, skal du koble det fra for å slette all informasjon, og deretter koble det til igjen.

Har du fortsatt problemer?

1. Gå til USRobotics' Internett-side på www.usr.com.

Mange av de vanligste problemene som brukere opplever, er beskrevet på nettsidene for spørsmål, svar og problemløsing, for det aktuelle produktet.

2. Ring USRobotics Technical Support Department.

Tekniske spørsmål om USRobotics' produkter kan også besvares av teknisk support-spesialister.

Land Telefonnummer Internett Kontortid
USA (801) 401-1143 http://www.usr.com/emailsupport 9.00 - 17.00, mandag - fredag (CST)
Canada (801) 401-1143 http://www.usr.com/emailsupport 9.00 - 17.00, mandag - fredag (CST)
Argentina AT&T direkte + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, mandag - fredag (CST)
Brasil AT&T Direct + (877) 487-6253 brazil_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, mandag - fredag (CST)
Mexico AT&T direkte + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, mandag - fredag (CST)
Chile AT&T direkte + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, mandag - fredag (CST)
Colombia AT&T direkte + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, mandag - fredag (CST)
Costa Rica AT&T direkte + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, mandag - fredag (CST)
Peru AT&T direkte + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, mandag - fredag (CST)
Puerto Rico AT&T direkte + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, mandag - fredag (CST)
Venezuela AT&T direkte + (877) 643-2523 lat_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00, mandag - fredag (CST)

Land Telefonnummer Internett Kontortid
Filippinene 1800 18888426 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 Mandag - fredag
Hongkong 800 908 425 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 Mandag - fredag
India
Delhi
Hyderabad
Calcutta
Chennai
Bombay
Bangalore
11 6284198/ 99/ 18/ 1940 6261600/ 01/ 02/ 03 33 216 1800/ 0144 851 5273/ 7422 8252188/ 93/ 94/ 95 80 2380303/ 04 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 Mandag - fredag
Indonesia 001 803 6310011 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 Mandag - fredag
Japan 00531 63 0007 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 Mandag - fredag
Kina 10800 650 0217 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 Mandag - fredag
Korea 00798 6310025 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 Mandag - fredag
Malaysia 1800 808514 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 Mandag - fredag
Singapore 800 6363037 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 Mandag - fredag
Sør-Korea 00798 6310025 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 Mandag - fredag
Taiwan 00806 31335 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 Mandag - fredag
Thailand 001 800 631 0009 usraprsupport@usr.com 9.00 - 17.00 Mandag - fredag

Land Telefon Internett Tidspunkt
Australia 1 800 125030 anza_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00 Mandag - fredag
Belgia
(flamsk)

(fransk)
+32 (0) 7 023 3545(flamsk)

+32 (0) 7 023 3546(fransk)

emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 18.00 Mandag - fredag
Danmark +45 70 10 4030 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00 Mandag - fredag
Finland +358 981710015 emea_modemsupport@usr.com 10.00 - 18.00 Mandag - fredag
Frankrike +33 082 507 0693 france_modemsupport@usr.com 9.00 - 18.00 Mandag - fredag
Irland +44 870 844 4546 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 18.00 Mandag - fredag
Israel
+44 870 844 4546
emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.30 Mandag - fredag
Italia +848 80 9903 italy_modemsupport@usr.com 9.00 - 18.00 Mandag - fredag
Luxembourg +352 342 080 8318 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 18.00 Mandag - fredag
Midtøsten/Afrika +44 870 844 4546 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 18.00 Mandag - fredag
Nederland 0900 202 5857 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 18.00 Mandag - fredag
New Zealand 0800 449535 anza_modemsupport@usr.com 9.00 – 17.00 Mandag - fredag
Norge +47 23 50 00 97 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00 Mandag - fredag
Østerrike 07110 900116 germany_modemsupport@usr.com 8.00 - 18.00 Mandag - fredag
Polen
---
emea_modemsupport@usr.com 8.00 - 18.00 Mandag - fredag
Portugal +351 (0) 21 415 4034 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00 Mandag - fredag
Russland +49 180 567 1548 emea_modemsupport@usr.com 8.00 - 5.00 Mandag - fredag
Spania 902 11 7964 spain_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.00 Mandag - fredag
Storbritannia 0870 844 4546 uk_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.30 Mandag - fredag
Sveits 0848 840 200 emea_modemsupport@usr.com 9.00 - 17.30 Mandag - fredag
Sverige +46 (0) 77 128 1020 emea_modemsupport@usr.com 8.00 - 5.00 Mandag - fredag
Tyskland 0180 567 1548 germany_modemsupport@usr.com 8.00 - 18.00 Mandag - fredag

Ungarn

0108 567 1548
emea_modemsupport@usr.com 8.00 - 18.00 Mandag - fredag

Du finner den nyeste support-informasjon, inkludert framgangsmåten for Service Repair Orders, på U.S.Robotics' websted http://www.usr.com.

= USRobotics har testet denne driveren grundig med den leverte maskinvaren, og har verifisert kompatibiliteten med Windows 2000. Fordi USRobotics ønsker at kundene skal få full nytte av produktenes funksjonalitet, er driveren gjort tilgjengelig.