Tartalom:

A 802.11g Wireless Turbo PC Card és PCI Adapter termékjellemzői

Hálózat konfigurációja és tervezése >

Az adapter telepítése konfigurálása Windows 98 SE/2000/Me/XP operációs rendszerek esetében

802.11g Wireless Turbo konfigurációs segédprogramok

Hibaelhárítás és támogatás

Szójegyzék

A 802.11g Wireless Turbo PC Card és PCI Adapter termékjellemzői

USRobotics Corporation korlátozott garancia

Szabályzási tudnivalók

802.11g Wireless Turbo PC Card és PCI Adapter (lecsatolható antennával)

Hálózat konfigurációja és tervezése

A 802.11g Wireless Turbo PC Card és a PCI Adapter támogatja a hagyományos Ethernet LAN-hálózati konfigurációs lehetőségeket a IEEE 802 szabványos bizottsági határozatnak megfelelően.

A 802.11g Wireless Turbo PC Card elemet és PCI Adaptert a következőképpen lehet konfigurálni:

  • A 802.11g Adhoc mód az egyenrangú hálózati konfigurációhoz
  • Infrastructure mód a hozzáférési pontot vagy vezeték nélküli útválasztót használó vezeték nélküli hálózathoz történő csatlakoztatáshoz

HÁLÓZATI TOPOLÓGIA

A 802.11g AdHoc vezeték nélküli LAN-hálózat egy 802.11g Wireless Turbo PC Card elemmel vagy PCI Adapterrel felszerelt számítógépekből álló csoport, amely független, vezeték nélküli LAN-hálózatként csatlakoztatott. Adott 802.11g AdHoc vezeték nélküli LAN-hálózatban lévő számítógépeket ugyanarra a megosztott rádiócsatornára kell konfigurálni. A 802.11g Wireless Turbo PC Card és PCI Adapter, valamint az Access Point visszafelé is kompatibilis az összes 802.11b 11Mbps és 22 Mbps sebességű vezeték nélküli termékkel.

A 802.11g Wireless Turbo PC Card és PCI Adapter a vezeték nélküli munkaállomásoknak elérhetőséget nyújt vezetékes LAN-hálózathoz. Az integrált vezeték nélküli és vezetékes LAN-konfigurációt Infrastructure (Infrastruktúra) konfigurációnak nevezzük. A 802.11g Wireless Turbo PC Card vagy PCI Adapter felhasználók egy csoportja és egy 802.11g Wireless Turbo Multi-function Access Point egy Basic Service Set (BBS) egységet alkot. A 802.11g Wireless Turbo Multi-function Access Point elemen keresztül minden BBS-ben lévő 802.11g Wireless Turbo PC Card vagy PCI Adapter elem kommunikálni tud a vezetékes LAN-infrastruktúrában lévő bármely számítógéppel.

ROAMING

Az Infrastructure configuration (Infrastruktúra konfiguráció) a mobiltelefont használók számára a roaming lehetőséget is támogatja. Több BSS-elemet Extended Service Set-lehetőségként (ESS) konfigurálhat. A folyamatos hálózati kapcsolat révén a felhasználók szabadon roamingolhatnak egy ESS-egységen belül. Az egy ESS-egységen belüli összes 802.11g Wireless Turbo PC Card elemet, PCI Adaptert ugyanazzal az ESS ID (ESS-azonosító) lehetőséggel kell konfigurálni és ugyanazt a rádiócsatornát kell használni.

Válasszon egy alkalmas rádiócsatornát és egy optimális Access Point pozíciót. A 2,4 GHz-es sávban három használható, egymást nem fedő csatorna található. Ezek a csatornák a következők: 1, 6, és 11. Az elérhető teljesítményt a megfelelő minőségű rádiójelek és a Proper Access Point megfelelő pozicionálása nagyban növeli.





USRobotics USRobotics